Labioplastika

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ročník 81
25.10.12 20:54

Jsem objednaná na zákrok v Brně - MUDr. Štěpán, cena 8000, v polovině listopadu. Nemám z tohoto zákroku obavy, myslím, že i případná zbylá jizvička či drobná nedokonalost bude lepší než současný stav.
Každopádně dám pak vědět, jak jsem byla s lékařem spokojená. Z dnešní konzultace jsem měla dobrý pocit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.12 21:04

No já se o labioplastice dozvěděla poměrně nedávno a najednou se s tím roztrhl pytel, článek o tom někde byl, teď tady se to řeší…Taky mám „květinku“, teď jsem těhotná a přijde mi, že se ještě zvětšily a zčervenaly, ale nenapadlo by mě, že by mi to mělo vadit…V pubertě mě to párkrát napadlo, když jsem si všimla, že některý holky mají takovou tu zavřenou, „dětskou“ pipku (nemůžu si pomoct, připadá mi to tak:-)), jestli to není divný, ale chlapi si nikdy nestěžovali, nekomentovali, orální sex chtěli…Ale zas jak to čtu a koukám na obrázky, že bych si to tam taky nechala srovnat?

• Citovat
  • Upravit
ročník 81
25.11.12 14:29
@ročník 81 píše:
Jsem objednaná na zákrok v Brně - MUDr. Štěpán, cena 8000, v polovině listopadu. Nemám z tohoto zákroku obavy, myslím, že i případná zbylá jizvička či drobná nedokonalost bude lepší než současný stav.
Každopádně dám pak vědět, jak jsem byla s lékařem spokojená. Z dnešní konzultace jsem měla dobrý pocit.

Na zákroku jsem byla před 10ti dny. Šla jsem jen do lokálního umrtvení, protože anestezie mi přišla zbytečná. Ano ta injekce byla na začátku nepříjemná, ale to bylo vše. Do půl hodinky bylo vše hotovo a já odcestovala domů bez problémů MHD. Vzala jsem si pro jistotu pár dnů dovolené, ale asi by se to obešlo i bez ní. Už druhý den jsem neměla žádné bolesti - tedy vyjma chvíle, kdy se toho člověk nějak více dotkl. Dnes už vše vypadá velmi pěkně, otoky jsou pryč a každým dnem by mi měly začít vypadávat stehy. Už se těším na první sexík.
Kdo má z tohoto zákroku jakékoli obavy - mohu potvrdit, že jsou zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
hatlapatka
7.12.12 16:27

Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti z prahy?? Dívala jsem se na stránky pár institucí a zdá se mi to dost předražený…nemáte nějaký tipy??? ráda bych kvalitu za rozumnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
Matina2
5.3.13 13:43

TO: ročník 81
Ahojky, taky už delší dobu přemýšlím o labioplastice a zrovna o MUDr. Davidu Štěpánovi. Zkoušela jsem i jiné doktory a někteří chtějí před lokální anestezií vyšetření krve - krevní obraz a srážlivost. Což by šlo přes praktického lékaře (je to náš rodinný lékař) a to je pro mě příliš intimní. MUDr. Štěpán nic takového nechtěl? Všude píšou, že před lokální anestezií nemusíte mít žádné vyšetření. Jo a mám doma malého syna, nebude po zákroku problém se o něj starat? A taky nechci mít po zákroku žádnej doprovod, nebudu to všude hlásit. Dokážu dojeT autem sama domů, ne? DĚKUJI MOC PŘEDEM ZA JAKOUKOLIV INFORMACI.

• Citovat
  • Upravit
7240
5.3.13 17:49
@Matina2 píše:
TO: ročník 81
Ahojky, taky už delší dobu přemýšlím o labioplastice a zrovna o MUDr. Davidu Štěpánovi. Zkoušela jsem i jiné doktory a někteří chtějí před lokální anestezií vyšetření krve - krevní obraz a srážlivost. Což by šlo přes praktického lékaře (je to náš rodinný lékař) a to je pro mě příliš intimní. MUDr. Štěpán nic takového nechtěl? Všude píšou, že před lokální anestezií nemusíte mít žádné vyšetření. Jo a mám doma malého syna, nebude po zákroku problém se o něj starat? A taky nechci mít po zákroku žádnej doprovod, nebudu to všude hlásit. Dokážu dojeT autem sama domů, ne? DĚKUJI MOC PŘEDEM ZA JAKOUKOLIV INFORMACI.

Domů dojedeš, Brufen či podobný oblbovák to jistí. Otázkou je, zda si chceš risknout řídit - ona pozornost bude možná trošku jinde, tyhle prášky oblbnou nejen bolest.
Jít k někomu, kdo nechce vstupní vyšetření, to bych si být tebou neriskla. Může se stát, že ti to opíchá a ty mu tam zkolabuješ. Ale je to samozřejmě tvoje věc.
Jinak u praktické lékařky nemusíš říkat důvod vyšetření, třeba jen že jde o ženskou věc. Stačí když ti potvrdí - krevní obraz, krevní skupinu atd., to ti poví ten doktor, kde podstoupíš zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaatlantida
8.3.13 13:58

Jeejda, ženský, co to tu řešíte…kdyby se lidi toliko starali o svou duši, jako se starají o stydké pysky :-)…bylo by na světě báječně :-)…myslím, že většina ženských není spokojena s,,, ale proč tolik bolesti, peněz, času…když si jen stačí chvíli sednout a naučit se mít ráda…tak jak jsem, protože to mi připadá správné a jestli se to někomu nelíbí, je to jeho problém, né můj…asi bych ani nechtěla partnera, který by mě nechtěl kvůli pyskům? :-)))

• Citovat
  • Upravit
7240
9.3.13 07:25
@jaatlantida píše:
Jeejda, ženský, co to tu řešíte…kdyby se lidi toliko starali o svou duši, jako se starají o stydké pysky :-)…bylo by na světě báječně :-)…myslím, že většina ženských není spokojena s,,, ale proč tolik bolesti, peněz, času…když si jen stačí chvíli sednout a naučit se mít ráda…tak jak jsem, protože to mi připadá správné a jestli se to někomu nelíbí, je to jeho problém, né můj…asi bych ani nechtěla partnera, který by mě nechtěl kvůli pyskům? :-)))

A kdo rád jí, ať sedí celé dny u televize a žere brambůrky, že bude mít dvě tuny, to vůbec nevadí, však hlavní je, že má sám sebe rád a jestli se to partnerovi nelíbí, jeho problém. :pankac: :pankac:

Miluju chytráky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.13 07:37
@jaatlantida píše:
Jeejda, ženský, co to tu řešíte…kdyby se lidi toliko starali o svou duši, jako se starají o stydké pysky :-)…bylo by na světě báječně :-)…myslím, že většina ženských není spokojena s,,, ale proč tolik bolesti, peněz, času…když si jen stačí chvíli sednout a naučit se mít ráda…tak jak jsem, protože to mi připadá správné a jestli se to někomu nelíbí, je to jeho problém, né můj…asi bych ani nechtěla partnera, který by mě nechtěl kvůli pyskům? :-)))

Kritizuješ a zesměšňuješ něco, o čem vůbec nic nevíš. To není o tom mít se ráda. Je to třeba i otázka zhoršené osobní hygieny. Když Ti velké SP překáží v prádle, odírají se atd., prostě mechanicky vadí, tak proč to nevyřešit. A otázka peněz je mimo mísu, je to investice do vlastního zdraví a spokojenosti. Někdo jiný to prožere v bůčku nebo prohulí.

• Citovat
  • Upravit
29.3.13 17:15

Ahoj, chci přispět do diskuze, protože před operací jsem sama hledala informace a zkušennosti. Dnes jsem 1.den po operaci a s výsledkem jsem zatím spokojená. Otok není tak velký, akorát to docela bolí. Beru prášky na bolest. Zákrok byl v celkové anestezi a po probuzení to hrozně bolelo. Dali mi injekci a hned lepší. Doufám, že se to každým dnem bude zlepšovat. Dostávám Aescin proti otokům a Ketonal na bolest. 2× denně mi to polachují hypermanganem.Po čůrání se musím sprchovat ale to vubecc nebolí ani neštípe. Akorát nemůžu sedět. Nechápu jak ste některé mohly hned po zákroku domů. MYslím, že to je nezodpovědnost lékaře. Čekám jak se to bude lepšit a kdyžtak zase napíšu. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 18:46

2. den po operaci - zlepšuje se to. Otoky stale jsou, ale jen zevnitř, zvenku nic vidět není. Davaj mi aescin proti otokům a asi fakt pomáhá. JInak 3. den po operaci me pustí domu. Doma si jí mám hejčkat:), chodit na vostro a ledovat. Už se těšim až to bude vypadat jak má, ale i ted vim, že to byla správná volba, že jsem do toho šla. Nebojte se toho, i ta bolest co je se dá vydržet. Doporučuju Sanus Hradec Králové. Mudr. Štěpán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 18:49

Jo a celej zákrok šel na pojišťovnu. Protože mi to hodně vadilo při styku a sportu, nebo nošení oblečení, pojišťovna to uznala jako zdravotní důvod a ne estetický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladybird-Ladybird
2.4.13 14:09

Já taky nechápu jak to někdo udělá a ahoj můžeš domů. Taky jsem tam byla 3 dny a měla jsem dokonce celou dobu cévku což bylo uplně pohodlné. A děkuji za to, že jsem tam byla. Mne to teda nebolelo vůbec. Jako při sednutí… to jistě bylo citlivé, ale za ten pocit a pohodu to fakt stálo a jsem ráda, že už to mám a všem kdo o tom pochybuje jestli jít nebo ne to doporučuji. Pak je život mnohem veselejší :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2.4.13 20:10

Dnes jsem 5. den po operaci a každým dnem je to lepší a lepší. Stále se bojím sedět a oplachuju rosalginem a hypermanganem. Doufám že tejden volna bude stacit. PAk musim do práce. Za jak dlouho si mohla delat vše? Kdy ti vypadly stehy a zmizel otok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veeeronikaa
20.4.13 18:42

Ahoj děvčata, také bych ráda přispěla do diskuze, v úterý ráno jsem absolovala labioplastiku v Trutnovské oblastní nemocnici u p. doktora Červíčka. Zákrok si díky celkové anestezii nepamatuju, po probuzení pouze lehké točení hlavy a bolest nijak závratná. Na večer injekce a druhý den ráno domů. Zákrok hradila pojišťovna a nechala jsem si tento zákrok uděat pouze proto, že mi to vadilo v osobním životě, při sexu, sportu a nošení hezkého prádla. Dnes je sobota a rána celkem bolí. Respektive řeže v oblasti stehů jakoby táhne…není to bolestivé při vyprazdňování. Ovšem spánek nebo ohnutí se a pod je velmi nepříjemné. Přisuzuji to hojení a splaskávání otoku ale stejně se mi to celé příliš nezdá. Otok sice splaskává ale přijde mi jako by se přemisťoval.. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa