Láhev pro děti od 1 roku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
myslis na mleko nebo vodu a caj? na mleko jsme meli taky avent na vodu pak lahev s brckem z dm. na cesty ma syn lahev od jupika-tu kdyz nekde zapomeneme tak me to nemrzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S lahvemi na mléko nemám zkušenosti. Na čaj/vodu malá měla učící hrnek od NUK a teď i od MAM. Úplně nejlépe mi pije ale s láhve z brčkem jak bývají v Albertu za samolepky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mléko jsem v tomto věku (pokud jsem nekojila), prostě ten avent dudík trochu prořízla, případně to dítě samo prokouslo
Na vodu jsem používala od začátku jiné metody, než dudlíkové. Lžičku, pítka, brčko, klasickou sklenku, panáky. Kolem toho roku mi děti už krásně pily z různých lahví typu rajec či zdravá/sportovní lahev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lee92 píše:
@Teresa.p na cajik a vodu
tak zkoušej ale určitě ne z dudlíku. Tos teda měla řešit už před půl rokem, ale neva
Některé děti nejraději brčko, některé tvrdé savičky, některé nejvíc vypijí z plastového klasického hrnečku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná tak ja donedavna prevazne kojila jeste a je to moje prvni ditko, tak se teprve ucim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lee92 píše:
@unuděná tak ja donedavna prevazne kojila jeste a je to moje prvni ditko, tak se teprve ucim
jasně, já tě nekritizuju
osobně jsem taky kojila do roka, ale nejsem zastánce dokojování po jídle (na žízeň). Čili moje děti, jakmile snědly alespoň malou dávku příkrmu (cca 120g), dostaly napít vody a další jídlo až nejdřív za 2,5 hodiny. Vodičku měly k dispozici nonstop. Prso nikoli. Kolem těch 7,8m jsem kojila už v podstatě jen ráno, večer a někdy v noci. Takže tekutiny přes den nutné byly. Takže jsem je prostě učila na „normální“ způsoby pití už od cca půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lee92 dcerka má už od 9.měsíce takový ten hrnek na učení co neteče od aventu a od nuku na střídačku.
Kojená je také, vzala to v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit