Matka vegetariánka, co děti?

4465
11.8.18 16:32

Víš jak poznáš vegetariána? Řekne ti to.

Ať si každý jí co chce, ale ať o své pravdě nepřesvědčuje ostatní, kteří o jeho názor nestojí. Děti lituju, podle mě tento přístup není pro tělo ve vývoji správný, ale ty s tím nic nezmůžeš, takže bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
11.8.18 16:32

Tak já jsem vegetariánka jen tak na půl nejím maso,ale vejce,mléko jogurty sýry ano. Děti „nutím“ jíst maso. Osobně tělo i dospělého potřebuje živočišnou bílkovinu , já ji doplním mlékem sýrem atd…ale holky rostou,tak to maso je duležité.
Děti by se do těchto praštěných omezení a „diet“ zatahovat neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.8.18 16:38

Děti by se do toho zatahovat neměly, kamarádka je hloupá a děti lituju. Svagrova je taky vegetarianka, ale své dceři maso nabízí, děti ho potřebují. S takovou kamarádkou bych se moc nekamaradila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
11.8.18 16:39

@Uju Jak, vegetariánka napůl? Podle tvého popisu jsi normální vegetariánka, nejsi veganka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.18 16:42

To je tvoje kamarádka jako moje švagrová. :Dkterou už taky nikdo nemá rád:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.8.18 16:48
@Uju píše:
Tak já jsem vegetariánka jen tak na půl nejím maso,ale vejce,mléko jogurty sýry ano. Děti „nutím“ jíst maso. Osobně tělo i dospělého potřebuje živočišnou bílkovinu , já ji doplním mlékem sýrem atd…ale holky rostou,tak to maso je duležité.
Děti by se do těchto praštěných omezení a „diet“ zatahovat neměly.

pleteš si vegetariány a vegany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.8.18 16:51

Vyvazena vegetarianska strava neni nevhodna, ona uz je veganka. Nevhodne je deti krmit pouze ovocem a zeleninou. V tomto pripade by jim mela davat k zelenině a ovoci jeste aspon lusteniny a nejake orechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.8.18 16:53
@leja.t píše:
To je tvoje kamarádka jako moje švagrová. :Dkterou už taky nikdo nemá rád:D

Muj svagr taky furt neustale vyklada jak je maso, mleko, vejce, lepek, sacharidy neco strasne nezdraveho, a pak se nacpe na nasteve svickovou a knedliky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.18 16:59
@Wani píše:
Muj svagr taky furt neustale vyklada jak je maso, mleko, vejce, lepek, sacharidy neco strasne nezdraveho, a pak se nacpe na nasteve svickovou a knedliky. :roll:

No my kdyz si povidame o jídle tak mi nutí to své. Když se ptá mě co jsme měli a řeknu svickovou, rizek apod.. Tak div nebouchne vzteky a radi mi jak a co nahradit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.18 17:00

@Wani klasika........já už si švagrové ani moc nevšímám…pro zachování duševního zdraví:-):-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.8.18 17:01

@Lucinasek6 Kamarádka to neumí. Shodou okolností mám mezi známými plno vegetariánů a pár veganů, a ani jeden nepředvádí toto. Do posledního si se mnou sednou a ani neplknou, když já si v té restauraci dám maso. Myslím si, že kamarádka se pasovala na samozvaného experta, a jen způsobuje podvýživu sebe i dětí. Asi by mě tím hodně iritovala a nejspíš bych jí řekla, ať si to nechá pro sebe a jí si co chce, že já ji taky nepřesvědčuju o opaku.

• Citovat
  • Upravit
38
11.8.18 17:02
@Wani píše:
Vyvazena vegetarianska strava neni nevhodna, ona uz je veganka. Nevhodne je deti krmit pouze ovocem a zeleninou. V tomto pripade by jim mela davat k zelenině a ovoci jeste aspon lusteniny a nejake orechy.

No právě. Přijde mi, že to nenahrazuje ničím. I ovoce a zelenina musi byt bio od farmářů. Ode mě si dítě nemůže vzít ani jablko ze zahrady..
Dospělý to ma více možnosti náhrady a hlavně je to jeho volba ale dětem by se to odpírat nemělo podle mě kort kdyz po tom všem touží. Vždyť nemůžou pomalu na žádné oslavy, ve školce s tím jsou taky problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.18 17:06
@Lalelale píše:
@Lucinasek6 Kamarádka to neumí. Shodou okolností mám mezi známými plno vegetariánů a pár veganů, a ani jeden nepředvádí toto. Do posledního si se mnou sednou a ani neplknou, když já si v té restauraci dám maso. Myslím si, že kamarádka se pasovala na samozvaného experta, a jen způsobuje podvýživu sebe i dětí. Asi by mě tím hodně iritovala a nejspíš bych jí řekla, ať si to nechá pro sebe a jí si co chce, že já ji taky nepřesvědčuju o opaku.

Ona je schopna odejít z restaurace kvůli tomu, že máme maso.. Uz jsemji říkala, ze nejsem kralik abych furt jedla saláty. Když jdeme na kávu stokrát se ptá co v tom je atd.. :mrgreen: Ja znám taky více lidi tohohle stylu ale jsou normální, dětem dávají vše. Vždyť každý něco nejí a oni zrovna maso no a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.8.18 17:06
@Lucinasek6 píše:
No my kdyz si povidame o jídle tak mi nutí to své. Když se ptá mě co jsme měli a řeknu svickovou, rizek apod.. Tak div nebouchne vzteky a radi mi jak a co nahradit. :mrgreen:

Tak ji posli nekam, ty ji taky neradis, co ma cim nahradit. Svagrovi vzdycky odseknu, ze az budu chtit se neco dozvedet, zeptam se lidi, co tomu rozumi. :mrgreen: Jednou jsem mu s muzem pripravila k obedu jenom zeleninovy salat a my si dali steak, moc nadsene nevypadal, bylo to naposled, co byl u nas na obede. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.18 17:08
@leja.t píše:
To je tvoje kamarádka jako moje švagrová. :Dkterou už taky nikdo nemá rád:D
:mrgreen: :mrgreen: joo uz i ja mam pochyby. Mně na ni stačí zvýšit hlas a přestane byt chytra ale co ostatní. Vzdyt ona i na dětském hřišti jde za cizima lidma a zacne se nenápadně vyptavat na detskou stravu a pal spustí své.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí