Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo zkusenost s touto lahvi? Opravdu se v ni nedrzi pachy? Jak je to s vymyváním?
Díky ![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat těch, kteří mají lahev Sigg 0,6 l. Koupila jsem ji přes internet a když dnes došla, byla jsem lehce zklamaná zjevem.
Jednak je lahev lehce poškrábaná, to by mi nevadilo, stejně se odře, ale po odlepení nálepky na spodku lahve je jakoby nedolitek nebo co. Prostě lahev má na spodku kroužek a ten je neúplný, taková jakoby promáčklinka, která není ovšem zvnitřku lahve. Lak není venku ani uvnitř porušený, jedině snad v tom místě je zeslabený materiál, na stání lahve to nemá vliv.Ta nálepka to měla maskovat?
Jde mi o to, že nemíním nikomu platit těžké peníze za druhou jakost, když to má být první jakost. A co pověstná švýcarská kvalita? Zatím jsem kupovala lahve Emsa a u té poslední, také koupené přes internet se nám začala loupat ta vnitřní vrstva.
Už několikrát se mi bohužel při nákupu přes internet stalo, že mi přišly třeba boty za 2000,– a byly od lepidla, pokaždé jsem tedy žádala výměnu, věc vymenili za bezvadnou, ale kdo se má nestále dohadovat a čekat? To jako zkoušejí, že jim to projde? Asi přestanu objednávat přes internet už toho mám dost, jenže to pak budeme lítat pro každou věc do Brna, páč tady to nikde nekoupím.
No a u té lahve ani nevím jestli to tam má být nebo ne, proto se ptám.