Vanocni stromek- Globus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
6.12.09 20:21

Vanocni stromek- Globus

Mam dotaz, nekupoval ted nekdo vanocni zivy stromek v Globuse??Nevite jake jsou tam ceny jedlicek??My loni kupovali za 700Kc a prej letos je maji za 500Kc, tak nevim zda tam vyrazit, mame to trochu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5882
6.12.09 22:08
Věrka.. píše:
Mam dotaz, nekupoval ted nekdo vanocni zivy stromek v Globuse??Nevite jake jsou tam ceny jedlicek??My loni kupovali za 700Kc a prej letos je maji za 500Kc, tak nevim zda tam vyrazit, mame to trochu dal.

Ahojky, zrovna predevcirem jsme s manzelem kupovali u Globusu dve jedlicky,kus za 500kc, pak tam meli myslim za 800kc a první jakost stala 1.200kc myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
6.12.09 22:59

Ahoj,
nevim jak daleko to mas do ikei, ale v ikee maji jedlicky za 500 kc, kdyz jim ji pak vratis, dostanes poukazku 300 kc na nakup.
 http://www.ikea.com/…_tree_cz.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.12.09 09:05

A prosim Te-jak jsou ty jedlicky v Ikei velke???
Chystame se tam,tak at nejedem zbytecne…
 DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
7.12.09 10:41

Kristy, tak to bude masakr :roll: :roll: , že by jsme se tam vypravili :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
7.12.09 15:21

tak to je supr nabídka,ovšem kdo ví,jak budou velké…a v jakém stavu :nevim: bych to jinak brala :palec: i těch 30 km bych tam dojela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.12.09 19:11

Holky chystame se tam o vikendu, segry pritel tam byl a podle neho maji male i velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.12.09 23:59

Holky já se minulý rok dívala v Hornbachu. Měli tam pěkné, ale byla to asi 2 třída. U vrchu holé, takové že jim na každé něco chybělo. Nevím už cenu. Potom jsme ale jeli ke Globusu, sice jsme připlatili asi o 200-300,– myslím, ale stromek byl nádhernej, jedna báseň. Oni nalákají třeba na dobrou cenu, ale kolikrát ty stromečky nejsou moc pěkný. Takže vybírejte :-) , nás to teprve čeká :lol: No i když náš malej bude asi řádit. velice ho totiž zajímali v nákupním centru na stromečku baňěčky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
8.12.09 00:13

Večer jsme dovlekli strom z IKEA OV - cena jednotná u nás 399,–, stromky hezké, dobře uložené/neolámané, velké tak kolem 150 cm, některé větší, některé menší (z těch pár, co jsme postavili a obhlíželi - vybrali jsme asi pátý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.09 12:17

v Globusu jsme kupovali jedle dva roky po sobe, prvni stala predloni 800 a byla nadherna, loni tisicovku a taktez.

V Ikea jsem videla stromky, ale prijdou mi mensi.

• Citovat
  • Upravit
363
8.12.09 22:50

No asi je to fakt podle toho vzrůstu cenově. Letos nevím jak zainvestujeme, příjde mi, že stejně během týdne uschne a potom půjde asi z domu. Malej mu dá míru :cert: :-) A dokonce teď jsem četla inzerát u nás v novinách, že je tu někde jakási farmička, kde si můžeme přijed uřezat stromeček samy / myslím stříbrná jedlička nebo něco takového /, tak tam asi o víkendu vyrazíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.12.09 22:54

A kde je takova farmicka,??.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
9.12.09 10:31

Věžky u Kroměříže- Zlínský kraj :-)