Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, prosím zkušené o radu. Potřebovala bych sehnat lahvičku s dudlíkem, kterou bych mohla použít pro krmení odstříkaným MM, tak, aby prcek (8 týdnů) neztratil sací reflex. Někdy dokrmuji po prstu ze stříkačky, ale toto bych potřebovala nárazově pro manžela
když budu delší dobu mimo (déle než 3 hodiny) a přes prst to s manželem nejde
.
díky předem
my jsme měli avent ten nejmenší dudlík a je tam fakt malinkatá dirka takže musí hodně tahat. Ale je pravda, že malá z něj pila skoro do půl roka a nevadilo jí to. ale pokud to bude jednorázově tak bych jí zkusila když se nedá jinak. Ale předem určitě vyzkoušej, ne každé dítko si láhev veme. ![]()
Ahojky tyto lahvičky svým tvarem připomínají prso,tak by mohly být dobrý
http://www.e-cipisek.cz/…cky-siditka/
Ja teda asi do dvou mesicu vse podavala tou strikackou.Nicmene mela jsem Avent lahvicky a z tech mi to mala proste nevytahla.Maji moc tvrdou savicku.Ted mam lahvicky od Nuku na caj s ortodontickym dudlikem a jsou super.Ale davam ji jen caj,jinak plne kojim.
ahojky já používám tommee tippee, savička opravdu vypadá jako prso, použivala jsem i při kojení a nikdy mě neodmítla
Tak nám se zas osvědčila sametová savička od Mam, nedám na ní dopustit, ale lahvičky mám radši od Aventu, naštěstí tam pasuje..
ja pouzivala avent…me to s tou strikackou zaboha neslo…v porodnici sem u toho zurila a flasku mi dat nechteli
ale myslim ze je to uplne jedno co mas za flasku ![]()
ahoj, za mě taky avent, malá pila nejdříve stříkačkou, pak aventkou s nejmenší savičkou =č.1 a ve 3.měsících se naučila kojit -sice mlíko nestačí,ale stále kojím a dokrmuju oba bobky se savičkou číslo 2, čili s 2kapkama, která je od 1 měsíce věku,ale protože chci zachovat kojení,tak se musí holt namáhat ![]()
holky díky, zkusím tu tommy…mi tak vlastně nejde o lahvičku jako o komplet ![]()
sara1000 píše:
Ja teda asi do dvou mesicu vse podavala tou strikackou.Nicmene mela jsem Avent lahvicky a z tech mi to mala proste nevytahla.Maji moc tvrdou savicku.
souhlas,měla jsem taky Avent,ale mají hrozně tvrdé dudlíky… a taky jsem pak koupila od Nuk a v pohodě je máme doted.
![]()