Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@tterrezzkaa my máme z ikei, na obrázku se zdá že z něj jde hodně světla ale naopak je k těm věcem ke kterým ho potřebuješ, já ho k těmto věcem používám a je super
ještě mají bílé a nebo mají které je spíš na stůl nebo na noční stoleček (lampičku) ![]()
@tterrezzkaa
je fakt super, já mám týdeního prcka a lampičku používám denodeně
jak na přebalování, kojení i později na usínání ![]()
Tak já mám u postele jen led diodu na baterky, koupili jsme ji v Lidlu - tohle je něco podobného: http://www.nakupvakci.cz/…led-zarivky/?… .. na kojení mi to úplně stačí a i u toho přebaluji, když je třeba..
@Tyny to je právě to, co nechci…jsem asi slepá, ale blbě při nich vidím ![]()
@tterrezzkaa Já se právě za chvilku rozkoukám a vidím v pohodě
Ono se to nezdá, ale svítí to docela dost..
Mám tam lampu, která jde stmívat takže si vždy intenzitu světla nastavím jak potřebuji ![]()
@tterrezzkaa já mám u postýlky lávovou lampičku a jde krásně vidět, není toho světla ani moc a ani málo, je z toho ideální světlo na kojení
A nějaký jiný typ než z Ikei? Jsem z Liberce. Třeba na tu ztlumovací a ne moc drahou..
My teda máme tu magickou želvičku a sem z toho na větvi hlavně já, hrozně se mi líbí ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych tip na lampičku k postýlce. Jde mi o to, aby to nebylo jenom takové to malé světýlko na usínání, ale taky aby z ní nebylo světlo jak ve dne
spíš takové hodně tlumené na noční kojení atd. Moc děkuji za tipy