Lampička k postýlce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
tterrezzkaa
7.6.13 11:34

Lampička k postýlce

Ahoj holky, potřebovala bych tip na lampičku k postýlce. Jde mi o to, aby to nebylo jenom takové to malé světýlko na usínání, ale taky aby z ní nebylo světlo jak ve dne :-) spíš takové hodně tlumené na noční kojení atd. Moc děkuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
7.6.13 11:42

@tterrezzkaa my máme z ikei, na obrázku se zdá že z něj jde hodně světla ale naopak je k těm věcem ke kterým ho potřebuješ, já ho k těmto věcem používám a je super :palec:ještě mají bílé a nebo mají které je spíš na stůl nebo na noční stoleček (lampičku) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
7.6.13 11:46

@karolína0 jee ta by se nám hodila i k barvě stěny :-)

• Citovat
  • Upravit
32
7.6.13 11:48

@tterrezzkaa :palec: je fakt super, já mám týdeního prcka a lampičku používám denodeně :palec: jak na přebalování, kojení i později na usínání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.6.13 11:50

Tak já mám u postele jen led diodu na baterky, koupili jsme ji v Lidlu - tohle je něco podobného: http://www.nakupvakci.cz/…led-zarivky/?… .. na kojení mi to úplně stačí a i u toho přebaluji, když je třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
7.6.13 11:52

@Tyny to je právě to, co nechci…jsem asi slepá, ale blbě při nich vidím :-D

• Citovat
  • Upravit
16
7.6.13 11:54

@tterrezzkaa Já se právě za chvilku rozkoukám a vidím v pohodě :-) Ono se to nezdá, ale svítí to docela dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.6.13 11:55

Mám tam lampu, která jde stmívat takže si vždy intenzitu světla nastavím jak potřebuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.6.13 11:57

@tterrezzkaa já mám u postýlky lávovou lampičku a jde krásně vidět, není toho světla ani moc a ani málo, je z toho ideální světlo na kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
7.6.13 12:19

A nějaký jiný typ než z Ikei? Jsem z Liberce. Třeba na tu ztlumovací a ne moc drahou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.6.13 12:42

My teda máme tu magickou želvičku a sem z toho na větvi hlavně já, hrozně se mi líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák