Podělte se o tip na super kauf

1254
5.6.13 19:25

Podělte se o tip na super kauf

Moje představa je, že jakmile narazím na nějaký dobrý kup :palec: napíšu sem co, kde a zakolik… a budu ráda když se někdo přidá a někdo to zas využije. A budeme mít třeba shánění obyč věcí jednodužší! :dance:
1. Já třeba dlouho sháněla nějaký fajn hrníček se sklápěcím pijítkem a ouškama, aby byl větší než na doma (už jsem byla zoufalá a chtěla koupit značkový nesklápecí za 350,–) a pak jsem náhodou narazila v Kiku na perfektní disneyovský hrníček za 79,–!!! Dokonce s dvojtou stěnou, takže nápoj nestelá/neschladne tak rychle. ;)
2. V Tescu jsem tento týden narazila na balík plastových příborů (myslím že 8× lžička+vidlička+nožík - každá sada jiná barva) za 39,9 Kč!!! A nejsou to žádné tintítka jednorázové, nejdou ani ohnout. Prcek mi totiž lžičky z DM láme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
5.6.13 19:28

Ted maji akci v JIPu, 2 baliky vlhcenych ubrousku elkos sensitive za 57 kc (za 46 to mam ja, protoze muz tam pracuje, tak ma levnejsi ceny, v letaky jsou uvadene dve..

Příspěvek upraven 05.06.13 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.13 19:29

Tak podle mě super kup vypadá trošku jinak :mrgreen: Já si třeba nedávno koupila ve sportu gatě, značkové Loap, perfektní střih, sleva z 2 tisíc na 99 Kč :dance: Nebo zase od kamarádky vím, že ted vyprodávali boty v Renu, třeba ze sedmi stovek na 19 Kč, parádní kožené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
5.6.13 19:30

Tak pro me je treba super kup vse, co je kvalitni, pripadne na tom dost usetrim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.6.13 19:32
@Mauzik2 píše:
Tak pro me je treba super kup vse, co je kvalitni, pripadne na tom dost usetrim..

a na vlhčených ubrouscích za 46 Kč nic kvalitního ani s velkou slevou nevidím :nevim: :lol: :lol: :lol: ale budiž :lol: :lol: nepřišla jsem se tady dohadovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 19:34

Mě zase plast. nádobí z kiku nepřijde super ani náhodou, jednou jsem viděla plast. dětské talířky a hrnečky od nich vyvěšené na hygieně jako nebezpečné kvůli vysokému obsahu karcin. látek a od té doby tam nic takového nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.6.13 19:36

Super nápad :palec: holky nemohli by jste jsem psát i kde ty obchody jsou? Moc děkuji
@Katka86 tak tomu říkám opravdu dobrý nákup :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.6.13 19:44

Super nápad… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
5.6.13 19:44
@Katka86 píše:
Tak podle mě super kup vypadá trošku jinak :mrgreen: Já si třeba nedávno koupila ve sportu gatě, značkové Loap, perfektní střih, sleva z 2 tisíc na 99 Kč :dance: Nebo zase od kamarádky vím, že ted vyprodávali boty v Renu, třeba ze sedmi stovek na 19 Kč, parádní kožené.

Teda co to může být za boty - kožené za 19 Kč?! 8o No ty kalhoty to teda byl super kup! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.6.13 20:01

Zrovna mě nenapadá nic jinýho, než KIK, trička, komplety a košile pro mimča za krásný ceny, pořídila jsem tam prckovi krásný košile a tepláčky na doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.6.13 20:18
@Katka86 píše:

Ja bych uvitala konkretni odkaz, kam na takovy kup jit a jestli je aktualni. Takhle muzeme akorat zavidet, jestli to je ucel prispevku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
5.6.13 20:22

Taky se mi to líbí. Brala bych, kdyby se sem psalo, kdy, kde a za kolik, ale aktuální informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.6.13 20:24

Tak ti Zakladatelko nevím, ale než koupit dítěti v kiku plast, který přijde do styku s jídlem a teplem, to radši nebudu týden jíst, abych mohla koupit drzsi, ale bez karcinogenu, ftalatu a jiných zajímavých příměsí.. až mě z toho mrazí, že někdo tohle dítěti koupi. Co se dobrého kupu týká, mají teď v tescu výprodej dětských hadriku:-)

Příspěvek upraven 05.06.13 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.6.13 20:25

Kdyby měl někdo tip, kde jsou v akci plenky pampers AB nebo PC, byla bych vděčná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
5.6.13 20:39
@Lucmic píše:
Teda co to může být za boty - kožené za 19 Kč?! 8o No ty kalhoty to teda byl super kup! :palec:

No, já tam koupila dvoje dětské za 19kč, taky kožené ;) Nebyla tam vysačka a pani říkal, že stojí jeden pár 130,– a u kasy mi řekla : jéé, tak je ještě slevnili, stojí 19kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák