Lampička nad postel bez zásuvky!

Tul
30
11.12.11 13:43

Lampička nad postel !bez zásuvky!

Ahoj, zařizuju dětský pokojík (pro dvouleťáka) a nějak jsem se zasekla u výběru lampičky - v pokoji je jen jedna zásuvka a zrovna na druhé straně, než jsem dala postel a teď řeším, jakou pořídit lampičku (na čtení), která zásuvku nepotřebuje (na baterky), pokud máte nějaký typ či nápad, moc ocením!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
11.12.11 14:27

my takovou jednu máme, je to na baterky a jen zmákneš a svítí a pak zase stejným způsobem ji vypneš
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
něco podobného,jen celé bílé, svítí celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.12.11 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
11.12.11 14:57

Magdi, diky moc za odkaz, to by se malemu urcite libilo, je od toho dost svetla na cteni knizek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
11.12.11 15:22

ta naše celkem dost svítí, tohle s potiskem nevím,ale asi to bude stejné, zkus třeba jen zaslat té paní vzkaz přes MMB, zda svítí dobře a zda je vhodná pro čtení pohádek, jo a upozorňuji, že dcerka velmi rychle pochopila jak se to rozsvicuje, takže hlídat, ať ¨to nesvítí celou noc ;) ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
11.12.11 16:13

My jsme měli tu s krtkem a na čtení to není ani omylem, vydává to spíš takové tlumené světlo. Navíc to neskutečně žere baterky, ale opravdu neskutečně. Takže já doporučuju natáhnout kolem stěny prodlužku a koupit zásuvkovou, jinak tě z těch baterek za pár týdnů (dnů 8) ) klepne pepka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.12.11 16:35

My máme lampu na solární baterii z Ikea. NA dlouhé čtení to není, ale na pohádku před spaním to bude stačit. Nebo pořídit rovnou dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
11.12.11 16:49

lampa na solarni baterii zni dobre, koukala jsem na ni na strankach Ikey, ale neni mi moc jasne prakticke pouzivani - musi byt pres den nekde u okna, aby na ni svitilo slunicko a pak se vecer prenese k posteli? nebo je k ni solarni panel odendavaci? zapina se a vypina rucne?

prodlužovačku kolem celého pokoje natáhnout samozrejme muzeme, ale beru to az jako krajni reseni, protoze kabely (a navic v detkem pokoji) nemam moc rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.12.11 16:52

Pokud je prodlužovačka kolem zdi, dá se přikrýt instalační lištou z lamina. Tak je chráněná před nenechavýma ručkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.12.11 17:38

Teď měli v akci v Lidlu led svítítka na baterky nalepovací, ale je z toho takový bílý až namodralý světlo, to nevím, jestli je vhodné pro dětské oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.12.11 20:11

TA baterie se z lampy dá vyndat, dáváme ji přes den nabít na balkon. Zapíná a vypíná se na čudlík ručně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák