Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zařizuju dětský pokojík (pro dvouleťáka) a nějak jsem se zasekla u výběru lampičky - v pokoji je jen jedna zásuvka a zrovna na druhé straně, než jsem dala postel a teď řeším, jakou pořídit lampičku (na čtení), která zásuvku nepotřebuje (na baterky), pokud máte nějaký typ či nápad, moc ocením!
my takovou jednu máme, je to na baterky a jen zmákneš a svítí a pak zase stejným způsobem ji vypneš
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
něco podobného,jen celé bílé, svítí celkem dobře.
Magdi, diky moc za odkaz, to by se malemu urcite libilo, je od toho dost svetla na cteni knizek?
ta naše celkem dost svítí, tohle s potiskem nevím,ale asi to bude stejné, zkus třeba jen zaslat té paní vzkaz přes MMB, zda svítí dobře a zda je vhodná pro čtení pohádek, jo a upozorňuji, že dcerka velmi rychle pochopila jak se to rozsvicuje, takže hlídat, ať ¨to nesvítí celou noc
![]()
My jsme měli tu s krtkem a na čtení to není ani omylem, vydává to spíš takové tlumené světlo. Navíc to neskutečně žere baterky, ale opravdu neskutečně. Takže já doporučuju natáhnout kolem stěny prodlužku a koupit zásuvkovou, jinak tě z těch baterek za pár týdnů (dnů
) klepne pepka.
My máme lampu na solární baterii z Ikea. NA dlouhé čtení to není, ale na pohádku před spaním to bude stačit. Nebo pořídit rovnou dvě.
lampa na solarni baterii zni dobre, koukala jsem na ni na strankach Ikey, ale neni mi moc jasne prakticke pouzivani - musi byt pres den nekde u okna, aby na ni svitilo slunicko a pak se vecer prenese k posteli? nebo je k ni solarni panel odendavaci? zapina se a vypina rucne?
prodlužovačku kolem celého pokoje natáhnout samozrejme muzeme, ale beru to az jako krajni reseni, protoze kabely (a navic v detkem pokoji) nemam moc rada
Pokud je prodlužovačka kolem zdi, dá se přikrýt instalační lištou z lamina. Tak je chráněná před nenechavýma ručkama…
Teď měli v akci v Lidlu led svítítka na baterky nalepovací, ale je z toho takový bílý až namodralý světlo, to nevím, jestli je vhodné pro dětské oči.
TA baterie se z lampy dá vyndat, dáváme ji přes den nabít na balkon. Zapíná a vypíná se na čudlík ručně ![]()