Laparoskopie - špatný výsledek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1846
10.1.14 11:23
@mus píše:
Jezis tak taky sis prosla peklem, nastesti ti to dopadlo dobre, ale ja mam hruzu z toho ze mi vezmou delohu ze tam neco bude spatne jen z toho mam strach ale dekuju mate pravdu nebudu tu brecet ale snazit se myslet pozitivne jeste neni nic ztraceno musim bojovat…

Nevezmou. Nevím toho sice moc, ale to co vím je, že většinou se udělá zákrok, kdy se srůsty odstraní, naplní se děloha nějakou tekutinou, která se pomalu vstřebává (zpomalí udělaní nových srůstů) a ty máš cca 1-2 cykly na to, aby jsi otěhotněla. Pokud nee, tak se to opakuje… Ale prohráno určitě nemáš-vždyť žiješ v 21.století :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
10.1.14 12:03

No doufejme ze mi tam udelaji poradek a vsechno bude fajn..jedej vejcovod mi budou odstranovat asi urcite ale to bych neresila..uz budu rada jen za cokoliv jen t mi nereknou ze nemam sanci.je to jeste cerstve jsem 3 dny po laparce ale verim tomu ze zacnu myslet pozitivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.14 12:37

@mus jasně, je to hodně čerstvé. Člověk se nejdřív musí tak trošku „oklepat“ a jít dál a věřit. :) Neboooj já jsem se taky ze začátku hroutila, ale člověk se pak vzchopý a je to hned jiné

• Citovat
  • Upravit
1846
10.1.14 12:44

@mus určitě-já si dokonce probrečela první sex bez ochrany. :zed: Ale po čase člověk otupí, srovná si to v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
10.1.14 13:41

Bude to dobré, věř a bojuj, nedej se!!! Svého miminka se dočkáš a pěkně si ho ještě v bříšku užiješ!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mus
154
14.3.14 12:40

@moky @mili84 @mili84 holky tak lezim po druhe laparce a je to zase spatne vejcovody oba byli uplne nanic, ale zatim mi je provizorne opravil nejak umele ale delohu mam naprosto srostlou pry to bylo uplne tuhe a neslo jim to odstranit vypada to dost blbe…ted me z ostravy poslou za dva mesice do prahy k apolinari ze pry jsou na to lepe vybaveni takze do tretice treti laparoskopie uz jsem ze vseho tak slaba a zklamana..ale porad verim v dobry konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.4.15 13:05

Ahoj, pročítám tu příběhy o laparoskopii. Jak to s tebou dopadlo, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí