Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zažila.. dala jsem super rychlou zpátečku, protože by byl průšvih.. no a podruhé zpátečku nedala a s tím novým chlapem jsem dodnes.. anonym snad pochopitelný ![]()
@Anonymní píše:
Zažila.. dala jsem super rychlou zpátečku, protože by byl průšvih.. no a podruhé zpátečku nedala a s tím novým chlapem jsem dodnes.. anonym snad pochopitelný
taky chci dát spátečku ale něco mě tam táhne…zakázané ovoce nejlépe chutná…on odjíždí ve čtvrtek zpátky do Rumunska a já si myslím, že se mi bude dost stýskat
¨Jenže on mě něčím přitahuje..nechci přijít o svou rodinu kvůli blbosti..manžel byl můj první a už jsme spolu 8let a máme dvě děti..možná mě to přitahuje k němu kvůli tomu že jsem nic jiného nezkoušela
ách jo
Je to těžké, ale jde to.. Hlavně, pokud jsi v manželství spokojená. Sice Ti bude smutno, ale zase nebudeš mít výčitky. Já to podruhé udělala, když už jsem v manželství spokojená nebyla…
Tak mě by na krásný oči asi nikdo nedostal.. to je takové klišé -
od cizinců
![]()
Ale chápu tě - jiskření je jiskření - to je příroda..
Nebudu ti nic radit. Platonika je vždy na vztahu to nej.. ![]()
Blbá situace,ale je to pocit něčeho nováho co ti po osmi letech chybí.Jenže co by jsi z toho měla?Vzpomínku a šílené výčitky.Nebo by to mělo budoucnost?Rychle bych začla myslet na jiné věci a vybodla se na to.Za ztátu rodiny ti žádný rumun holka nestoji. ![]()
@Lizbeth píše:
Tak mě by na krásný oči asi nikdo nedostal.. to je takové klišé -od cizinců
![]()
![]()
Ale chápu tě - jiskření je jiskření - to je příroda..
Nebudu ti nic radit. Platonika je vždy na vztahu to nej..
On není jako ostatní cizinci (co mi říkala kamarádka) je hrozně fajn…ráda se sním zasměju.....mě i to že mám krásné oči hrozně imponuje dělá mi to fakt dobře jak se ke mě chová a to všechno…ale nechci být naivka
Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách.
Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.
@Anonymní píše:
Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách.Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.
Já ještě sním opravdu nic neměla ale nemohu říkat že mě to fakt nepřitahuje
@Anonymní píše:
On není jako ostatní cizinci (co mi říkala kamarádka) je hrozně fajn…ráda se sním zasměju.....mě i to že mám krásné oči hrozně imponuje dělá mi to fakt dobře jak se ke mě chová a to všechno…ale nechci být naivka
Nechceš být naivka ,ale chováš se tak - to nemyslím vůbec zle..naprosto chápu, proč se tak cítíš a proč si myslíš to co si myslíš..
On není jako ostatní cizinci? No to je možné - ale uvědom si ,že jen po čr běhá tisíce mužů, kteří by byli lepší než tvůj muž, byli by krásnější, milejší, říkali by ti na začítku lichotky o krásných očích..Znamená to snad, že máš opustit manžela??
Svět je plný mužů, s kterými by si byla šťastná a lítala na obláčku lásky..to je realita..znamená to snad ,že je máš všechny hladat a vystřídat? Ne..
Nemám vůbec v úmyslu mentorovat - nejsem žádný andílek, ale jen chci abys to viděla reálně..Vychutnej si ten pocit , intenzitu a platoniku.. ![]()
@Anonymní píše:
Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách.Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.
tak doufej že to nepraskne,třeba má jinou a tvé zasnění neřeší.Upřímně bych mu jinou taky přála ![]()
@Lizbeth píše:
Nechceš být naivka ,ale chováš se tak - to nemyslím vůbec zle..naprosto chápu, proč se tak cítíš a proč si myslíš to co si myslíš..
On není jako ostatní cizinci? No to je možné - ale uvědom si ,že jen po čr běhá tisíce mužů, kteří by byli lepší než tvůj muž, byli by krásnější, milejší, říkali by ti na začítku lichotky o krásných očích..Znamená to snad, že máš opustit manžela??
Svět je plný mužů, s kterými by si byla šťastná a lítala na obláčku lásky..to je realita..znamená to snad ,že je máš všechny hladat a vystřídat? Ne..Nemám vůbec v úmyslu mentorovat - nejsem žádný andílek, ale jen chci abys to viděla reálně..Vychutnej si ten pocit , intenzitu a platoniku..
jápu že to nemyslíš zle
jsem ráda za to že mě někdo naslouchá tady, že v tom nelítám sama a že mi rozumíte ![]()
Nechci ztratit manžela a děti…hold si budu užívat díky řečím ![]()
Ahoj,
a já jsem děsný cynik a viděla bych za tím touhu po trvalém pobytu v čr a ne po tvých krásných očích.
Užívej si platonickou lásku a ruce pryč, jinak přijdeš o muže a tvoje děti o tátu. Tak bacha na to.
@Anonymní píše:
Já ještě sním opravdu nic neměla ale nemohu říkat že mě to fakt nepřitahuje
Přemýšlela jsi,jak by ti bylo kdyby to takto opačně citil manžel?Kdyby byl okouzlený jinou a krasnější ženou?Vtipnou,usměvavou?V noci snil o ni a usinal vedle tebe?
Já bych cítila velkou bolest a zklamání a pocit nedostatečnosti a on vedle mě lítal v oblacích z imaginárního vztahu.Nehutná představa ![]()
Ahojík holky a ženy
Nikdy jsem manžela nepodvedla …jenže kamarádka mě seznámila s jejím kamarádem RUMUNEM je sympatický a milý…umím trošku anglicky tak se sním bavím a jeho krásné věty tipu : Máš moc krásné oči, Škoda, že jsi vdaná atd…mi vždycky rozbuší srdce
.....dneska když si hrál s mím synem a dotkl se mé ruky a umřímně se mi zadíval do očí jsem si myslela že mi to srdce vyzkočí z hrudi.....manžela miluji
8 let žiju spokojeně s manželem a máme dvě děti…nic mi ve vztahu nechybí mám vše…až na jedno…takové to dobývání, určitě si to též pamatujete jak to bylo krásné
PROTO SE CHCI OPTAT ZAŽILA JSTE TAKY NĚCO TAKOVÉHO???A CO JSTE UDĚLALI