Láska a manželství

Anonymní
24.4.12 13:56

Láska a manželství

Ahojík holky a ženy :-)
8 let žiju spokojeně s manželem a máme dvě děti…nic mi ve vztahu nechybí mám vše…až na jedno…takové to dobývání, určitě si to též pamatujete jak to bylo krásné :-)Nikdy jsem manžela nepodvedla …jenže kamarádka mě seznámila s jejím kamarádem RUMUNEM je sympatický a milý…umím trošku anglicky tak se sním bavím a jeho krásné věty tipu : Máš moc krásné oči, Škoda, že jsi vdaná atd…mi vždycky rozbuší srdce :-(.....dneska když si hrál s mím synem a dotkl se mé ruky a umřímně se mi zadíval do očí jsem si myslela že mi to srdce vyzkočí z hrudi.....manžela miluji
PROTO SE CHCI OPTAT ZAŽILA JSTE TAKY NĚCO TAKOVÉHO???A CO JSTE UDĚLALI :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.4.12 13:59

Zažila.. dala jsem super rychlou zpátečku, protože by byl průšvih.. no a podruhé zpátečku nedala a s tím novým chlapem jsem dodnes.. anonym snad pochopitelný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:00
@Anonymní píše:
Zažila.. dala jsem super rychlou zpátečku, protože by byl průšvih.. no a podruhé zpátečku nedala a s tím novým chlapem jsem dodnes.. anonym snad pochopitelný :mrgreen:

taky chci dát spátečku ale něco mě tam táhne…zakázané ovoce nejlépe chutná…on odjíždí ve čtvrtek zpátky do Rumunska a já si myslím, že se mi bude dost stýskat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:06

¨Jenže on mě něčím přitahuje..nechci přijít o svou rodinu kvůli blbosti..manžel byl můj první a už jsme spolu 8let a máme dvě děti..možná mě to přitahuje k němu kvůli tomu že jsem nic jiného nezkoušela :-( ách jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:07

Je to těžké, ale jde to.. Hlavně, pokud jsi v manželství spokojená. Sice Ti bude smutno, ale zase nebudeš mít výčitky. Já to podruhé udělala, když už jsem v manželství spokojená nebyla…

• Citovat
  • Upravit
12978
24.4.12 14:10

Tak mě by na krásný oči asi nikdo nedostal.. to je takové klišé - :roll: od cizinců :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale chápu tě - jiskření je jiskření - to je příroda..
Nebudu ti nic radit. Platonika je vždy na vztahu to nej.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:12

Blbá situace,ale je to pocit něčeho nováho co ti po osmi letech chybí.Jenže co by jsi z toho měla?Vzpomínku a šílené výčitky.Nebo by to mělo budoucnost?Rychle bych začla myslet na jiné věci a vybodla se na to.Za ztátu rodiny ti žádný rumun holka nestoji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 14:14
@Lizbeth píše:
Tak mě by na krásný oči asi nikdo nedostal.. to je takové klišé - :roll: od cizinců :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale chápu tě - jiskření je jiskření - to je příroda..
Nebudu ti nic radit. Platonika je vždy na vztahu to nej.. :srdce:

On není jako ostatní cizinci (co mi říkala kamarádka) je hrozně fajn…ráda se sním zasměju.....mě i to že mám krásné oči hrozně imponuje dělá mi to fakt dobře jak se ke mě chová a to všechno…ale nechci být naivka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:15

Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách. :D Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 14:17
@Anonymní píše:
Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách. :D Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.

Já ještě sním opravdu nic neměla ale nemohu říkat že mě to fakt nepřitahuje

• Citovat
  • Upravit
12978
24.4.12 14:18
@Anonymní píše:
On není jako ostatní cizinci (co mi říkala kamarádka) je hrozně fajn…ráda se sním zasměju.....mě i to že mám krásné oči hrozně imponuje dělá mi to fakt dobře jak se ke mě chová a to všechno…ale nechci být naivka

Nechceš být naivka ,ale chováš se tak - to nemyslím vůbec zle..naprosto chápu, proč se tak cítíš a proč si myslíš to co si myslíš..
On není jako ostatní cizinci? No to je možné - ale uvědom si ,že jen po čr běhá tisíce mužů, kteří by byli lepší než tvůj muž, byli by krásnější, milejší, říkali by ti na začítku lichotky o krásných očích..Znamená to snad, že máš opustit manžela??
Svět je plný mužů, s kterými by si byla šťastná a lítala na obláčku lásky..to je realita..znamená to snad ,že je máš všechny hladat a vystřídat? Ne..

Nemám vůbec v úmyslu mentorovat - nejsem žádný andílek, ale jen chci abys to viděla reálně..Vychutnej si ten pocit , intenzitu a platoniku.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:19
@Anonymní píše:
Zažila a podvedla. Teď mám manžela i milence. První jiskření už dávno vyprchalo, ale oba jsou pro mě moc důležití. Škoda, že z nich nejde udělat jeden člověk. Ale tak 3/4 roku jsem žila jako ve snách. :D Se divím, že manžel nic nepoznal - dodnes o ničem neví.

tak doufej že to nepraskne,třeba má jinou a tvé zasnění neřeší.Upřímně bych mu jinou taky přála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 14:20
@Lizbeth píše:
Nechceš být naivka ,ale chováš se tak - to nemyslím vůbec zle..naprosto chápu, proč se tak cítíš a proč si myslíš to co si myslíš..
On není jako ostatní cizinci? No to je možné - ale uvědom si ,že jen po čr běhá tisíce mužů, kteří by byli lepší než tvůj muž, byli by krásnější, milejší, říkali by ti na začítku lichotky o krásných očích..Znamená to snad, že máš opustit manžela??
Svět je plný mužů, s kterými by si byla šťastná a lítala na obláčku lásky..to je realita..znamená to snad ,že je máš všechny hladat a vystřídat? Ne..Nemám vůbec v úmyslu mentorovat - nejsem žádný andílek, ale jen chci abys to viděla reálně..Vychutnej si ten pocit , intenzitu a platoniku.. :mavam:

jápu že to nemyslíš zle :-) jsem ráda za to že mě někdo naslouchá tady, že v tom nelítám sama a že mi rozumíte :-)
Nechci ztratit manžela a děti…hold si budu užívat díky řečím :-)

• Citovat
  • Upravit
5077
24.4.12 14:22

Ahoj,
a já jsem děsný cynik a viděla bych za tím touhu po trvalém pobytu v čr a ne po tvých krásných očích.
Užívej si platonickou lásku a ruce pryč, jinak přijdeš o muže a tvoje děti o tátu. Tak bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 14:23
@Anonymní píše:
Já ještě sním opravdu nic neměla ale nemohu říkat že mě to fakt nepřitahuje

Přemýšlela jsi,jak by ti bylo kdyby to takto opačně citil manžel?Kdyby byl okouzlený jinou a krasnější ženou?Vtipnou,usměvavou?V noci snil o ni a usinal vedle tebe?

Já bych cítila velkou bolest a zklamání a pocit nedostatečnosti a on vedle mě lítal v oblacích z imaginárního vztahu.Nehutná představa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí