Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hm,hmmm,ja bych v takovym to vztahu byt nemohla.Zkuseli jste si na toto tema promluvit???Zvazovala bych i to od pritele odejit.
tak se seber a odejdi. vždycky je to možné…nemáš rodiče nebo někoho, kdo by ti do začátku podal pomocnou ruku?
nechápu, ty nemůžeš chodit s dítětem kdy chceš ven?? Tak to bych se od toho magora okamžitě odstěhovala, fatk nechápu, co si ženský nechají líbit ![]()
Vyhrozuje ze mi maleho sebere a bohuzel jeho brat je toho schopny docilit at mi maleho vezmou…Zkousela jsem si snim o tom promluvit nastval se a nemluvil semnou pry vsechno zvelicuju
jak malého vezme, ty nemáš rodiče, nemůžeš k někomu odejít??
Rodice sice mam ale maji svych starosti dost jeste abych jim dalsi pridelavala ja
tak tohle je normální psychický teror, proč si to necháš líbit? Proč ho posloucháš? Přestaň ho poslouchat na slovo, jsi svéprávná člověk, dělej to, co chceš ty. Když ti řekne, že ti přidá práci, pošli ho do prdele, s prominutím, a klidně si vyraž ven.
jojo to chlapi umi vyhrozovat,a kolikrat to dopadne tak,ze ani o to dite zajem nemaji.nemyslim si,ze bys rodicum pridelavala starosti.nestyd se a zkus je pozadat o pomoc,nez te ten chlap psychicky uplne znici
Nesebere ti malýho, jsou to jen jeho blbé kecy. Takových už bylo. Ani jeho brar není bůh. Obrať se na nějaké krizové centrum, z ktetrého si kraje? Tam ti dají radu.
na co cekas, jako to budes doma sedet a cekat az se milospan uraci a ty muzes ven, co je to za reseni, jako on muze vse a ty nic no uz bych byla sbalena a sla pryc, jako takhle male dite ti nevezmou, to by jen tak nikdo nedovolil
Proc si to nechas libit?Jsi otrok nebo co,abys nemohla s ditetem ven?Proc ho poslouchas?Proc se proste po jeho kecech klidne neseberes a nejdes s prckem ven?
Holka,jsi svepravna,ne?Kazdy si k tobe dovoli pouze to,co si ty sama nechas libit ![]()
neblázni, jak by mohl docílit toho, že by ti sebrali miminko, pokud se staráš, nejsi feťačka… Spíš si myslím, že je to jeho manipulace, promiň jestli se mýlím, ale srazil ti sebevědomí na nulu. Kdyby mi partner řekl, že nepůjdu ven s dítětem a jestli mám málo práce, tak mi najde rychle další, tak tohle bych si nenechala v žádném případě líbit. Udělal si z tebe služku, jsi jen doma, nikde nikdo - to prostě není normální. Nemáš rodiče, sourozence, jiné příbuzné? Být tebou, tak si prostě dupnu, budeš chodit ven, kdy chceš ty, on ti nebude poroučet…a když to nebude mít odezvu žádnou, sebrala bych se a odešla. Odchod by byl těžký, to určitě, ale určitě bys to zvládla - buď můžeš k příbuzným, nebo případně do azylového domu - tam by ti pomohli. Ale nenech ho tě zdeptat ještě víc, než to dělá teď. On může ven a ty ne? Pokud po tobě bude křičet, kde jsi byla, tak na něj zakřič taky - a kde jsi byl ty, když se couráš po hospodě nebo fitku… ty můžeš a já nesmím? Nežijeme v muslimské zemi, abych byla v tvém područí, rychle se vzpamatuj, nebo o nás přijdeš. On bude dělat čóro, bude vyhrožovat, ale neboj se, víc dělat nemůže. Jen kdyby - a doufám, že k tomu nikdy nedojde - ale už prostě ty náznaky psychyckého týrání tu jsou - tak kdyby na tebe někdy vztáhl ruku, tak seber mimino a jeď k dr, ať to máš zdokumentované, abys to mohla případně použít proti němu při soudu o dítě. Držím moc palce, ať jsi v pohodě a uhájíš si svou svobodu.
@Anonymní píše:
Rodice sice mam ale maji svych starosti dost jeste abych jim dalsi pridelavala ja
jsi jejich dcera, takže směle jim vše řekni a neboj se, určitě ti pomůžou
Ahoj Maminky,
v poslední době si uvedomuju ze jsem jen hromadka neštěsti sem blba krava a nevim jak stoho ven…S přitelem budu letos 3 roky máme spolu 4 měsičniho chlapečka bydlime u jeho rodičů dal od města…Připadám si jak ptak zavřeny v kleci nikam nesmim když někam jdu posloucham kdo vi kde jsem byla a co sem kde s kym delala každy den plaču přitel chodi do prace do fitka a tam kam chce s klukama o vykendu na pivo a ja musim sedet doma tchyne je v jednom kuse v haji a ja nemam nikoho skym bych si pokecala nejlepsi kamaradka je bezdetna a nechape ze je s malym dost tezke cestovat autobusem s techdle kancich hor a ze pro klid doma ani k ni nemuzu..Dnes jsem chtela ze pujdu k zastavce tchyni s malym na proti at je alespon chvilku na cerstvem vzduchu bylo mi pritelem receno ze jestli mam malo prace v baraku ze mi klidne sezene dalsi.Uz nevim jak dal jedine kdy chodim ven je snim kdyz je nekdy doma takze ven chodim maximalne 1 za tyden nemam si skym pokecat najradsi bych vzala maleho a utekla ale to nejde ja uz nemuzu