Jsem jako pták v kleci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8594
24.4.12 09:00
@Anonymní píše:
Rodice sice mam ale maji svych starosti dost jeste abych jim dalsi pridelavala ja

Takové mám nejradši promiň, ale, takhle poloha „já sama chudnka proti světu nechci nikoho obtěžovat“… Já bych se ho neptala, i za cenu tiché domácnosti, hádek…co je na tom nenormálního jít n procházku s děckem? Navíc to škodí JEHO vývoji a kdekoliv bs na socce řekla, že tě drží doma a nedovoluje ti vycházet, je to týrání..nenech se, bojuj trošku, si baba, ne služka ani nějaká putka, ne?Já bych se ho neptala, jako vztah kde jeden může vše a druhý nic ..postav se jemu.Utíkat třeba nutné nebude, bůhví, třeba se probere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
24.4.12 09:01
@terinka4444 píše:
tak tohle je normální psychický teror, proč si to necháš líbit? Proč ho posloucháš? Přestaň ho poslouchat na slovo, jsi svéprávná člověk, dělej to, co chceš ty. Když ti řekne, že ti přidá práci, pošli ho do prdele, s prominutím, a klidně si vyraž ven.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
24.4.12 09:02

Sakra kam se podělo sebevědomí? Jak můžeš říct o sobě, že si kráva? Seber se, dupni si a nedej se odbýt. Každý má právo chodit ven za kamarádkama atd. prostě svoboda pohybu. Nenech si srát na hlavu, zprdni ho na tři doby a hotovo. :D A když to nepomůže, tak potom řeš „útěky“ z domova…

• Citovat
  • Upravit
2787
24.4.12 09:25

A co na to říká tchyně? Vysvětli mu, že nemůže malý být pořád doma, že potřebuje čerstvý vzduch a vůbec nic nevysvětluj a prostě jdi, nemá ti co zakazovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 09:25

Nadává ti? Už ti jednu vrazil? I bez toho by to bylo domácí násilí. A jestli už použil i fyzické násilí, potěš pánbu. Rychle od něj pryč. Jsi dospělá žena a ty budeš rozhodovat o svém čase, ne nějaká násilnická svině.

• Citovat
  • Upravit
6569
24.4.12 09:49

Holka, tohle často nepíši, ale okamžitě od něj pryč! To, co předvádí už je za hranicí domácího násilí. Ano, zatím Tě moc nemlátí, ale zdůrazňuji slovo ZATÍM. Toto je psychický teror! Obávám se, že tady by domluva ani promluva k ničemu nebude, opravdu uteč, napiš třeba odkud jsi a zkusíme něco vymyslet, nějakou neziskovku, která pomáhá matkám v situaci, ve které jsi Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 09:53

Ty nesmíš jít ven tchýni naproti k autobusu? 8o Nevím, jak starý je malý, ale věř mi, že bude chtít ven čím dál tím víc. Mám 16m raráška a nedokážu si představit, že bychom čekali na povolení, abychom vyrazili ven mezi lidi. Jeden den hnusného počasí doma a malý je na zabití - stojí u svěří a ukazuje de, de, de (jdem)…
Holka tohle není život, dělej s tím něco. Partner bude zřejmě velmi labilní a nevěří si. Proto potřebuje někoho slabšího ovládat a dělá mu to dobře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.4.12 10:24

Vůbec se neboj, že ti malého vezme. Takhle vyhrožujou všichni slabošští chlapi. A co tchyně, nedá se s ní promluvit? Nemyslím stěžovat si na partnera, to by nebylo diplomatické. Ale spíš jak to udělat chodit s malým ven a jestli by ho třeba na hodinku nepohlídala? Přece je to taky babička a když už by jí nezáleželo na tobě, tak na tom malým určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.4.12 10:28

Pro Tebe je cennější klid doma, než zdravý vývoj Tvého dítěte a Tvoje duševní zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.4.12 10:36

Že ti malého vezme? To jen zneužívá tvé lásky k dítěti aby si tě připoutal k sobě. Vždyť je to přece blbost! Co by s ním dělal?? Tchýně že by se o malého starala? To asi těžko. On pracuje a chodí do fitka a s kamarády na pivo. Kdyby ti dítě vzal tak kdo by se o něj jako staral? :lol: Nenech se zastrašovat. Zavolej normálně na policii, že tě doma vězní a jestli by nemohli přijet aby ses mohla bez napadení sbalit a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.4.12 10:38

Souhlasím s Lynette. A neboj, jestli jsou tví rodiče normální, tak i přes svoje problémy tě určitě na holičkách nenechají. Však jim to zase vrátíš, až na tom budeš líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.4.12 10:54

8o já fakt žasnu,co jsou někteří chlapi za hovada.S ním bych nebyla.Zavolej vašim a domluv se s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.4.12 11:01

Já zase žasnu, jak jsou některé ženy schpny něchat se ponižovat a mají strach, jak je ti chlapi dokáží zpacifikovat. nejsem vůbec průbojný člověk, jsem silný introvert, no ale na mě by mohl vlastní manžel vyrukovat s tím, že nikam nesmím, že nesmím ven, nesmím s kamarádkou, naproti jeho vlastní matce na procházku s kočárkem, myslím, že by se sakra nestačil divit. A být bych s ním nemohla. A dítě, takhle malinké, ti nesebere žádný soudce, jsou to jen vyděračské blbé kecy svědčící o charakteru toho tvého magora. kde je miminu asi tak nejlíp, u mámy v náručí, každej normální chlap si přeje pro své dítě to nejlepší a tím je máma. Začni to řešit, jestli potřebuješ pomoct, napiš, napič konkrétně kraj, je tady dost holek, co si tím prošly, umí poradit konkrétní instituce, co pomohou. nebo vážně kontaktuj mámu, neumím si představit, že by moje holčička žila v něčem podobném a já jí nepomohla. A pokuid nechceš odejít, začni to řešit, nedovol mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.4.12 12:35

Nevím, jak si to představuješ do budoucna, ale polož si otázku, zda jsi ochotná strávit s takovým mužem a za takových podmínek svůj život. A taky zda chceš, aby tvé dítě vyrůstalo v takových podmínkách a považovalo to za normu. Pokud ne, je na čase změna. Změna mužova chování nebo změna tvého bydliště. Doufám, že pokud by se někdy dostala do podobné situace některá z mých dcer, že by se mi svěřila a hledali bychom řešení společně. Určitě bych nechtěla, aby žila v podobných podmínkách a věřím, že by to nechtěli ani tví rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 12:43

Já jenom ještě připomenu, pokud necháš týrat své dítě a nezabráníš tomu, tak jsi spoluviník a ničíš mu nejen dětství, ale i celý život.
To by ti mohlo pomoc v rozhodování, co s tvou situací. Já bych teda bránila své dítě a hodně si rozmyslela v jaké rodině ho nechám vyrůst. U tyrana rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí