Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Našla bych si radši kamarádku nebo koníčka a nehrála bych si s ohněm v podobě jiného muže, pokud se nechceš rozejít se svým stávajícím ![]()
Nikdy to už nevrátíš, pokud on už nechce.
Najdi si někoho jinýho, s ním se budeš už jen trápit.
Jsem nevyrozuměla, zda jsi s ním chodila jen na kávu, nebo i spala..Pokud jen na kávu, kde ti vyznával lásku a nic nenásledovalo, tak to holt vzdal.
A pokud jste spolu i spali, netuším proč tě nechal - ale to tě asi stejně nezajímá..
Co takhle si najít na povídání a trápení nějakou kamarádku. ![]()
A s kým chceš fungovat zase jako dřív? Nějak jsem nepochopila, jestli chceš radu, jak získat zájem milence zpět, aby byl jako kamarád, nebo manžela… a jak to vlastně je, jestli jsi od manžela odešla nebo ne…
Najdi si raději kamarádku.
Příspěvek upraven 18.09.12 v 17:03
pokud to nechceš ukončit s manželem, radši bych se svým trápením svěřila jemu. ať ví, že se něco děje …
A to už nemá zájem ani s tebou skočit na to kafčo a zůstat jako přátelé? Proč? Jinak asi jak radí holky, najdi si kamarádku. ![]()
Nebyl to milenec v pravém slova smyslu, samozřejmě jeho zájem.Zájem manžela si získat umím, teda když je náhodou doma.Od manžela jsem neodešla.
No, nemá zájem skočit na kafčo, ono je to takové složitější, on je totiž taky ženatý.Mrzí mě to hlavně proto, že to je fain člověk.
@Anonymní píše:
Nebyl to milenec v pravém slova smyslu, samozřejmě jeho zájem.Zájem manžela si získat umím, teda když je náhodou doma.Od manžela jsem neodešla.
No, tak jestli couvnul, tak k tomu má asi důvod… nejspíš jsi ho lákala jako nedostupná, ale když tě může mít, tak už ho nebavíš… nevím, řekla bych, že nemá smysl chtít to vrátit, že se třeba bojí, že se mu chceš pověsit na krk a to nemá zájem… možná je taky zadaný a uvědomil si, že by tím riskoval víc, než by s tebou získal…
Já osobně bych se spíš snažila nějak vyřešit vztah s manželem, případně pokud ti tak moc nevyhovuje, tak to ukončit a hledat v jiných vodách… najít si legálně jiného partnera, který ti bude vyhovovat víc…
@Lizbeth píše:
Jsem nevyrozuměla, zda jsi s ním chodila jen na kávu, nebo i spala..Pokud jen na kávu, kde ti vyznával lásku a nic nenásledovalo, tak to holt vzdal.
A pokud jste spolu i spali, netuším proč tě nechal - ale to tě asi stejně nezajímá..
Co takhle si najít na povídání a trápení nějakou kamarádku.
No, jak už jsem psala kamarádku mám, ale s tou se nedá rozebírat všechno, navíc když s ní potřebuju mluvit ve chvíli, kdy je to opravdu nutné, ve většině případů nemá čas.On mě dokázal podržet, postavit na nohy, pochopit, to kamarádka neumí.:-(
Nepropadej panice, vdaná milenka je pro ženatýho chlapa ideální stav. ![]()
Určitě někoho najdeš, ale s tím současným se už netrap.
Na lásku musí být dva a pokud ten druhý nechce, tak to nemá smysl.
@Regina Hero píše:
No, tak jestli couvnul, tak k tomu má asi důvod… nejspíš jsi ho lákala jako nedostupná, ale když tě může mít, tak už ho nebavíš… nevím, řekla bych, že nemá smysl chtít to vrátit, že se třeba bojí, že se mu chceš pověsit na krk a to nemá zájem… možná je taky zadaný a uvědomil si, že by tím riskoval víc, než by s tebou získal…
Já osobně bych se spíš snažila nějak vyřešit vztah s manželem, případně pokud ti tak moc nevyhovuje, tak to ukončit a hledat v jiných vodách… najít si legálně jiného partnera, který ti bude vyhovovat víc… [/citac
Na tom, že sem ho lákala jako nedostupná něco bude, když jsem ho odmítala, řekl mi, že tím jsem si o k sobě připoutala ještě víc, než kdybych mu řekla rovnou, e ho chci.Na krk se mu pověsit nechci, to určitě ne, jenže on si to nejspíš myslí.Těžko mu vysvětlovat, že to tak není.Mrzí mě, že mi nasliboval hory doly a pak couvne, jako srab.Já mám teď spíše dost rozhozené city a netuším, jak se s tím srovnat.Právě by mi i stačilo, kdyby jsme spolu mhli zůstat aspoň v kontaktu a nebo jednou za čas se sejít a popovídat, to snad není nemožné, nebo pro chlapa, je?
Dobré odpoledne, už jednou jsem si zde byla pro radu, která mi moc pomohla, tak to dnes zkusím znovu.Jsem vdaná, ale manžel pracuje celý den a na mě vůbec nemá čas, kvůli jeho časově náročné práci to mezi námi začalo skřípat, jak už to tak bývá objevil se v tuto dobu v mém životě jiný muž, kterého jsem už znala z dřívějška, ale spolu jsme témeř nekomunikovali, on se přiznal, že mě miluje a chce se mnou být, já jsem byla hodně překvapená a dlouhou dobu odolávala, občas jsme si napsali, párkrát se i sešli na kafe, popovídali si o svých trápeních a problémech, podpořili se.Byla jsem moc ráda, že ho mám.Když už jsem se tak nějak dostala do fáze, že s ním chci taky být, řekl mi, že už mě nechce.Mě až tolik nemrzí to, že mě nechce, mnohem víc mě mrzí to, že už jsem zase úplně sama, nemám si s kým popovídat, zajít na to kafe, probrat všechny starosti.Co mám udělat proto, aby jsme spolu mohli fungovat aspoň tak, jak dřív?Všem děkuji za rady.:-(