Milenec už mě nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ArankaC.
16.7.12 16:45
@alice…111 píše:
Ahoj, potrebuju radu :D taky jsem se zamilovala do ženáče. před pár lety jsme si spolu začli v práci, je o 15 let starší takže mu delalo dobře že o nej má zajem pěkná mladá holka a mě se líbilo jak pěkně zblbnul a začal se chovat jak malej kluk.at si myslí někdo ze sem mrcha …je mi to jedno.Bylo to moc pěkný vyspali jsme se spolu jen jednou, pak to skončilo aniž by jsme spolu promluvili vyhybali jsme se jeden druhému. ja jsem se do něho zamilovala. Přestala jsem tam pracovat a ted jsme se po par letech potkali pozval mě na kafe nic se mezi nami nestalo domluvili jsme se na jindy ale neco mi do toho prislo. Náhodou pár dní na to mi napsal ze je nemocny ze se omlouvá, stále má zdravotní potíže a příští tyden ma jít na operaci. když se ho zeptam jestli mě chce vidět, píše stále že to ted nejde že se omlouvá ale že s tím ted nejde nic delat.na každou sms odpoví takto. zeptala jsem se ho jestli v tom chce pokračovat, odpověděl mi urcitě ne ted nevim jak dopadnu. upřímě nemam naladu na nic. omlouvam se ale jinak to ted nejde. nevim jestli mě nevodí za nos a jen se nevymlouva. proč by dospělej chlap neřekl už v tom nechce pokračovat. možna ma strach že mu budu dělat problemy, což by mě nikdy nenapadlo. nechci mu ničit rodinu sama jsem vdaná a mám děti. přemyšlela jsem jak zjistit jestli opravdu jde na operaci, ale psat a volat do nemocnice mu nebudu. nevim co dal pořad na něj myslim …je to šílený.

Tak ten tě má u pr… ach jo vykašli se na to. Asi pokračovat nechce a pro tebe to je jen dobře…

• Citovat
  • Upravit
dfldkjfsldj
17.9.12 21:13

Nechápu proč chodí do diskuze na toto téma někdo, kdo podobnou věc nikdy nezažil! Jasné, že je to stupidní, nelogické, zbytečné a milión dalších věcí. Ale prostě takto to na světě chodí…that is all.

• Citovat
  • Upravit
Weleda
18.9.12 13:55

Me by zajimalo jak dopadla zakladatelka jestli se z toho dostala nebo jestli se dali s milencem nebo kamaradem nebo co to vlastne bylo znovu dohromady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.12 15:34

Tak já ráda odpovím. :mrgreen:
Já jsem se z toho naštěstí dostala a jsem ráda, že to takhle dopadlo.
Zakladatelka. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kastelee
20.12.12 02:35

Hledá si jinou

Dobrý den.
Potkala jsem muže. Moc se mi líbil a já se zamilovala. Začali jsme spolu chodit. On se v té době rozváděl se svou ženou. Má dva kluky ve věku 16 a 20 let. Po roce si mě k sobě nastěhoval. Po dvou letech si začal hledat jinou. Odůvodnil to tím že už mě nemá rád a nikdy neměl. Vadím jeho dětem, které mě nesnáší. Když jsem se zeptala proč a co jim vadí!!!Nikdo nic neřekl. Nakonec jsem se dověděla že mě nemají rádi z důvodu že jsem po nich chtěla aby si po sobě uklízeli své věci a svůj pokoj. Jejich matka uklízela vše automaticky a nikdy nic po nich nechtěla. Já ano. Dále jsem zjistila že starší syn je mentálně zaostalí. Zmínila jsem se a navrhla řešení, ale partner neposlouchal a já byla ta špatná. Dále jsem poukázala na to že další syn který kouří od 13 let a v 16 prodělá pohlavní chorobu kterou plně nevyléčil, v pořádku také není. Tím jsem se velice dotkal jeho dětí.
Co ted? Já tady mám trvalé bydlení. Opustila jsem město a našla jinou práci.
Jsem plně invalidní, ale pracuji. Partner se potřeboval jen dostat z rozvodu a já mu dělala jen přemostění. Jsem z toho vážně neštastná. Poradtě. Krásné svátky Vánoční všem.

• Citovat
  • Upravit
Baruna123456
20.12.12 03:05

O úklidu pokoje to nebude. Nová „paní“ po boku rozvádějícího se táty se nikdy úctě těšit nebude, to se nezlob.
A žena co jí neustále někdo křivdí a neumí s nosem nahoru odejít, když zjevně není žádána, ani nikdy žádádna nebude. A trvalý pobyt Tě k ničemu neopravňuje.
To o té mentální zaostalosti jednoho syna a pohlavní chorobě druhého syna jsem nepochopila už vůbec, proč to zmiňuješ?? Co to má společného s tím, že se rozcházíte s partnerem proboha…jako že jejich negativní pocity potom nejsou zcela hodny zřetele? To ale nemá co dělat s partnerem a jeho nechutí k Tobě. Já bych prostě odešla.

• Citovat
  • Upravit
20.12.12 09:59

Kastelee v ociach deti mozes byt dovod preco nie su rodicia spolu. V ociach chlapa si bola naozaj len naplast na bolave srdce z rozvodu, teraz sa uz vyliecil a naplast viac nepotrebuje, skor mu zavadzia, potrebuje sa jej uz zbavit.
Co oni vlastne davaju Tebe, ze sa toho nevies vzdat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kastelee
20.12.12 12:38

Nejspíš jsem to napsala špatně. On už se rozváděl když jsme se seznámili. Ona chodila dva roky s někým jiným. Já k tomu v podstatě přišla jako slepá k houslím. Vzdala jsem se svého bytu a práce kterou jsem měla ráda. Překopala celý svůj život. Zasloužím si tohle vše zpět. Nemám kam odejít. Nejde o to že ho nechci opustit jde o to že jsem do vztahu vložila dost peněz a on mě má ted vyhodit na ulici? Jen proto že se mu nehodím. Zasloužím si slušnou střechu nad hlavou aspon takovou jakou jsem měla dříve než jsem ho potkala. To mi dluží!!!

• Citovat
  • Upravit
Baruna123456
20.12.12 16:38

To ti sice dluží, ale bohužel jen morálně. Zeptej se sama sebe, proč jsi to dělala vlastně, jestli to nebyla touha být nepostradatelnou samaritánkou a někoho mít. A jestli ses mu ještě vyvztekala do očí, jak jsi změnila život a on je parchant nevděčnej, tak to je fakt konec, chlapi pocit povinné vděčnosti nenávidí a být zavázáni někomu kdo jim předhazuje, jak je zachránil, ještě méně.
Navíc ty kroky jsi asi učinila dobrovolně a teď zjišťuješ, že naivně. Manželé nejste a navíc jsi mu ještě kritizovala syny.. vzala jsi to za špatný konec, zkus se domluvit aspoň finančně…

• Citovat
  • Upravit
Kastelee
20.12.12 17:45

Jste vedle jak ta jedle. Já mu neřekla ani slovo. Nic mu nepředhazovala. hlavně nevyčítala co všechno jsem pro něj udělala a že mi to dluží. Nic z toho. Proč jsem do toho šla? Já chtěla rodinu jaká každá a na tom není nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
20.12.12 17:51
@Kastelee píše:
Jste vedle jak ta jedle. Já mu neřekla ani slovo. Nic mu nepředhazovala. hlavně nevyčítala co všechno jsem pro něj udělala a že mi to dluží. Nic z toho. Proč jsem do toho šla? Já chtěla rodinu jaká každá a na tom není nic špatného.

jak píšeš o tom bytě a financích…ty jsi byt prodala a finance vložila do vašeho vztahu? Nebo jak to je? Pokud jo, musíš to s ním nějak řešit, nějak se dohodnout o narovnání a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.14 13:12

Nejlepší milenec Vávrovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
17.6.14 13:24

Co je na Vávrovci nejlepší? :think:

• Citovat
  • Upravit
2
2.9.14 10:37

Jako milenec byl :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.16 16:58

tajné

Jsem vdaná žena, která po provalení manželovy nevěry potkala jiného muže, se kterým jsme se dlouho stýkali. milenec má také svoji přítelkyni se kterou žije. zezačátku s milencem to bylo pěkné a bylo nám spolu příjemně. U něj doma se to provalilo a od té doby jsem si myslela že to prostě skončilo. Už jsem s tím byla i smířená. jen ted opět mi napsal že by se rád sešel a že by rád v občasném scházení pokračoval. jen se chci zeptat jak tohle vidíte, já jsem si myslela že ke mě nic necítí, že to vzdal. myslíte že ano? díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky