Milenec už mě nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
23.4.12 14:51
@Anonymní píše:
Tak to jsi napsala úplně přesně, žena ho pak začla podezřívat, ale on se mnou nepřestal, doma ho to šíleně štvalo, žena megera, jak jinak.Děti má dvě.Najednou nechce ženě ublížit, což teda nechápu, nejdřív jí pomlouval a teď jí nechce ublížit?Mě jenom vodil za nos, věděl, že bych časem, což zdůrazňuji, to slovo ČASEM chtěla víc, nespokojila bych se pořád s tím, aby jsm se viděli dvě hodiny za týden, což je logické, aspoň myslím, ale neproběhlo žádné, jako že bych po něm chtěla, aby se rozvedl, když řeknu, že byl opět první on, kdo mi nabízel manželství, těko uvěřitelné.

Prostě hledal trochu vzrušení, ale víc nic… když už by se z toho mohlo stát něco jiného, tak rychle couvnul, protože by to neustál… tak to ber, že to možná pro vás oba dopadlo nejlépe, jak jen mohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 14:53
@Regina Hero píše:
Prostě hledal trochu vzrušení, ale víc nic… když už by se z toho mohlo stát něco jiného, tak rychle couvnul, protože by to neustál… tak to ber, že to možná pro vás oba dopadlo nejlépe, jak jen mohlo…

No, tak pro mě to určitě nedopadlo, jak nejlíp mohlo, já jsem ho nechtěla ztratit, nebo aspoň teď jsem na to nebyla vůbec připravená.Na možnost, že to jedou přijde, ale teď jsem to právě vůbec nečekala.Proto mě to až tak dostalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymous xy
23.4.12 15:01
Anonymní píše:
Tak nevím zda je dobře, že náhody existují.Jinak jestli se ůžu zeptat, také ideální stav, milenka i Ty, oba ve stavu manželském?Můžu se zeptat ještě, kdo to ukončil?

Bohužel ideální stav to nebyl, já jsem ženatej a ona úplně volná.
Podrobnosti sem ale psát nechci, jestli tě to zajímá, tak ti to napíšu do SZ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 15:38
@Anonymous xy píše:
Bohužel ideální stav to nebyl, já jsem ženatej a ona úplně volná.
Podrobnosti sem ale psát nechci, jestli tě to zajímá, tak ti to napíšu do SZ.

Tak jestli Ti to nevadí, tak budu ráda, kdy mi to napíšeš.

• Citovat
  • Upravit
12154
23.4.12 16:48
@Anonymní píše:
Tak to jsi napsala úplně přesně, žena ho pak začla podezřívat, ale on se mnou nepřestal, doma ho to šíleně štvalo, žena megera, jak jinak.Děti má dvě.Najednou nechce ženě ublížit, což teda nechápu, nejdřív jí pomlouval a teď jí nechce ublížit?Mě jenom vodil za nos, věděl, že bych časem, což zdůrazňuji, to slovo ČASEM chtěla víc, nespokojila bych se pořád s tím, aby jsm se viděli dvě hodiny za týden, což je logické, aspoň myslím, ale neproběhlo žádné, jako že bych po něm chtěla, aby se rozvedl, když řeknu, že byl opět první on, kdo mi nabízel manželství, těko uvěřitelné.

Koukám, jak je pořád snadné nakukat milence přesně to, co chce ten chlap… :roll: .
Pořád stejná písnička a pořád stejně naivní milenky.
Podle toho, co jsem zběžně přečetla, tak ho miluješ a nechceš o něho přijít. Jste dva zadaní lidé, on toho chce zřejmě nechat.

Já souhlasím s Regina Hero. Nech ho jít. Uzavři si to, on to už udělal. A je úplně jedno, jak to udělal. Prostě si užil, vrátil se k rodině, protože mu asi došlo, že každá díra dýchá stejně.
Jestli potřebuješ ke svýmu kecání a pochopení a kamarádění chlapa, najdi si homosexuála anebo jiného milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 16:57
@radúna píše:
Koukám, jak je pořád snadné nakukat milence přesně to, co chce ten chlap… :roll: .
Pořád stejná písnička a pořád stejně naivní milenky.
Podle toho, co jsem zběžně přečetla, tak ho miluješ a nechceš o něho přijít. Jste dva zadaní lidé, on toho chce zřejmě nechat.Já souhlasím s Regina Hero. Nech ho jít. Uzavři si to, on to už udělal. A je úplně jedno, jak to udělal. Prostě si užil, vrátil se k rodině, protože mu asi došlo, že každá díra dýchá stejně.
Jestli potřebuješ ke svýmu kecání a pochopení a kamarádění chlapa, najdi si homosexuála anebo jiného milence.

Jo, jo teď už taky vím, že mě dostal přesně tam, kam potřeboval.Ale v zamilovanosti to holt člověk nevidí.O to víc mě teď mrzí, že jsem se tomu neubránila, ze začátku jsem se bránila a nechtěla do toho jít, jenže pak jsem podlehla.
No, tak jestli potřebuju chlapa, v něčem mi dost pomohl, je to opravdu jiné než si povídat s ženou.
Milence už nechci ani vidět :cert:

• Citovat
  • Upravit
12154
23.4.12 17:01
@Anonymní píše:
Jo, jo teď už taky vím, že mě dostal přesně tam, kam potřeboval.Ale v zamilovanosti to holt člověk nevidí.O to víc mě teď mrzí, že jsem se tomu neubránila, ze začátku jsem se bránila a nechtěla do toho jít, jenže pak jsem podlehla.
No, tak jestli potřebuju chlapa, v něčem mi dost pomohl, je to opravdu jiné než si povídat s ženou.
Milence už nechci ani vidět :cert:

Já vím, znám to a rozumím ti. Já si s ženskýma taky moc povídat neumím. Vždycky jsem si líp rozuměla s klukama. Když ti řeknu, že dodneška nemám (kromě jedné jediné od dětství) žádnou kámošku, uvěříš? Ta jedna jediná se mi vdala do Anglie, vídáme se 1× za 3 roky.
Tak si najdi homosexuálního přítele. Já jich znám a mám několik a je to supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 18:04
@radúna píše:
Já vím, znám to a rozumím ti. Já si s ženskýma taky moc povídat neumím. Vždycky jsem si líp rozuměla s klukama. Když ti řeknu, že dodneška nemám (kromě jedné jediné od dětství) žádnou kámošku, uvěříš? Ta jedna jediná se mi vdala do Anglie, vídáme se 1× za 3 roky.
Tak si najdi homosexuálního přítele. Já jich znám a mám několik a je to supr.

Uvěřím Ti, že nemáš kamarádku, já jsem na tom téměř stejně, kamarádka z dětství má náročnou práci, i když bydlí ode mě pouhých 15 km, výdáme se tak max. 3× do roka.Navíc ten vztah u je takovej nic moc.Druhá kamarádka mi moc nerozumí, s tou si rozumím hlavně ohledně dětí, osobní život si neodváím s ní moc probírat, tuhle situaci by na sto pro nepochopila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 08:52

Pro zakladatelku (reakce na příspěvek z 24.4. v 14:31) - od Anonymky K.
Ten můj exmilenec(?) mi řekl, že ať si nepíšeme žádné SMS (email nepoužívá), že aby to neprasklo. Tak jsem to dodržovala. Komunikovali jsme osobně, bydlíme docela blízko, jsme se několikrát týdně ne/plánovaně potkávali když venčíme psy atd. Když viděl on mě, tak šel taky ven a naopak. (+ Pokecali jsme a šli na kafe a :oops: ) Nikdy jsem ho nebalila, byli jsme kamarádi, kteří se znají několik let. Až po mě vyjel a já podlehla a bylo to nejhezčí co jsem prožila. Chvilku to trvalo a já jsem mu řekla, že bych s ním ráda byla napořád oficiálně atd. A on že to nejde atd. Bohužel je to 14 dní a od té doby jsme se viděli jen párkrát a to mě jen odpověděl na pozdrav. Nic víc. :? Hrozně mi chybí a navíc mi tady ten sex s ním hodně ovlivnil můj současný vztah a sex s přítelem (už se mi nelíbí) Jsem asi prostě typický příklad reakce ženské na milence. Zamilovaná až po uši, naštvaná a zklamaná. Najednou nemám ani milence, ani kamaráda, ani lepší vztah s přítelem (kdybych byla úplně spokojená nezahnula bych, ve vztahu mě drží hypotéka, společní kamarádi o které bych přišla + zájmy) . Anonymka K.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 10:25
@Anonymní píše:
Pro zakladatelku (reakce na příspěvek z 24.4. v 14:31) - od Anonymky K.
Ten můj exmilenec(?) mi řekl, že ať si nepíšeme žádné SMS (email nepoužívá), že aby to neprasklo. Tak jsem to dodržovala. Komunikovali jsme osobně, bydlíme docela blízko, jsme se několikrát týdně ne/plánovaně potkávali když venčíme psy atd. Když viděl on mě, tak šel taky ven a naopak. (+ Pokecali jsme a šli na kafe a :oops: ) Nikdy jsem ho nebalila, byli jsme kamarádi, kteří se znají několik let. Až po mě vyjel a já podlehla a bylo to nejhezčí co jsem prožila. Chvilku to trvalo a já jsem mu řekla, že bych s ním ráda byla napořád oficiálně atd. A on že to nejde atd. Bohužel je to 14 dní a od té doby jsme se viděli jen párkrát a to mě jen odpověděl na pozdrav. Nic víc. :? Hrozně mi chybí a navíc mi tady ten sex s ním hodně ovlivnil můj současný vztah a sex s přítelem (už se mi nelíbí) Jsem asi prostě typický příklad reakce ženské na milence. Zamilovaná až po uši, naštvaná a zklamaná. Najednou nemám ani milence, ani kamaráda, ani lepší vztah s přítelem (kdybych byla úplně spokojená nezahnula bych, ve vztahu mě drží hypotéka, společní kamarádi o které bych přišla + zájmy) . Anonymka K.

Jasný, chtěla si po něm prostě najednou víc, tak vycouval.Šel do toho od začátku s tím, že to budete držet pěkně pod pokličkou, jak se říká.To ten můj to viděl od začátku moc růžově, já se bránila společnému životu,manželství atak, ale dospěla jsem do fáze, že už bych si to taky dovedla představit, najednou to byl on, kdo z toho měl strach.Navíc já mu řekla, že to nechci hned, ale časem, aby to netrvalo moc dlouho, ale zase hned taky ne.Já jse taky zklamaná, naštvaná sama na sebe, pořád si říkám, že mi za takové trápení nestojí, ale víš, jak srdci neporučíš.
Co to s Tebou dělá, když se potkáte a on jen suše pozdraví a jde dál?To musí být strašný.Já teď zrovna řeším, že mi nereaguje na sms, úplně mě ignoruje.Prosila jsm o rozhovor už před týdnem a pořád nemá čas, nechce se mu do toho.Přijde mi to tak srabský od dospělýho chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 11:58

Od Anonymky K. pro zakladatelku
Zakladatelko, no samozřejmě mně to rve srdce když ho vidím a jen mě pozdraví a už se nedá do řeči jako předtím. A nebo když ho vidím jak se vedou za ruce s přítelkyní. Ale včera jsem se zapřísáhla, že prostě musím vydržet a nedolízat, nekontaktovat a musím být jako dřív než po mě vyjel. Bývala jsem veselá, vtipná, (i na jeho sexuální narážky jsem reagovala se smíchem a vtipem - to jsme spolu ale ještě nic neměli a ani mě to nenapadlo), dřív jsem taky šla klidně v pracovních věcech vynést odpadky a teď se snažím vypadat dobře za každé situace. PROSTĚ STOP. Pokud jsem se mu líbila jaká jsem byla předtím, tak na to musím navázat bez toho abych ho pronásledovala. Nicméně budu se snažit nějak nenásilně se s ním potkat. Dej vědět jak jste na tom. Zkus se obrnit a nepsat mu a neotravovat ho. Chlapi chtějí ženské které nemají a ne stíhačky. Anonymka K.

@Anonymní píše:
Jasný, chtěla si po něm prostě najednou víc, tak vycouval.Šel do toho od začátku s tím, že to budete držet pěkně pod pokličkou, jak se říká.To ten můj to viděl od začátku moc růžově, já se bránila společnému životu,manželství atak, ale dospěla jsem do fáze, že už bych si to taky dovedla představit, najednou to byl on, kdo z toho měl strach.Navíc já mu řekla, že to nechci hned, ale časem, aby to netrvalo moc dlouho, ale zase hned taky ne.Já jse taky zklamaná, naštvaná sama na sebe, pořád si říkám, že mi za takové trápení nestojí, ale víš, jak srdci neporučíš.
Co to s Tebou dělá, když se potkáte a on jen suše pozdraví a jde dál?To musí být strašný.Já teď zrovna řeším, že mi nereaguje na sms, úplně mě ignoruje.Prosila jsm o rozhovor už před týdnem a pořád nemá čas, nechce se mu do toho.Přijde mi to tak srabský od dospělýho chlapa.
  • Citovat
  • Upravit
43
24.4.12 12:16

Ahoj, já by jsem si taky našla kamarádku. Existují i témata, který jsou pro muže tabu, a to probereš jedině s kamarádkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 12:21
@Anonymní píše:
Od Anonymky K. pro zakladatelku
Zakladatelko, no samozřejmě mně to rve srdce když ho vidím a jen mě pozdraví a už se nedá do řeči jako předtím. A nebo když ho vidím jak se vedou za ruce s přítelkyní. Ale včera jsem se zapřísáhla, že prostě musím vydržet a nedolízat, nekontaktovat a musím být jako dřív než po mě vyjel. Bývala jsem veselá, vtipná, (i na jeho sexuální narážky jsem reagovala se smíchem a vtipem - to jsme spolu ale ještě nic neměli a ani mě to nenapadlo), dřív jsem taky šla klidně v pracovních věcech vynést odpadky a teď se snažím vypadat dobře za každé situace. PROSTĚ STOP. Pokud jsem se mu líbila jaká jsem byla předtím, tak na to musím navázat bez toho abych ho pronásledovala. Nicméně budu se snažit nějak nenásilně se s ním potkat. Dej vědět jak jste na tom. Zkus se obrnit a nepsat mu a neotravovat ho. Chlapi chtějí ženské které nemají a ne stíhačky. Anonymka K.

Včera jsem měla obrovskou krizi, proto jsem mu psala, poslala jsem mu pak večer vzkaz na FB a čekala, zda odepíše, odepsal, ale vůbec ne, tak jak bych si představovala, zas jenom výmluvy, že neměl čas a tak podobně, dnes dopo jsem mu odepsala, jen tak suše, žádný výčitky, naléhání a tak, nic z toho, prostě až bude mít čas, ať se ozve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 13:11

Tesinko, tak já si s kámoškou povykládám o trampotách ve vztahu, ale na to abych s někým řešila milence, tak to nikomu nedůvěřuju. Ani jí. Nicméně zakladatelko, asi by to nějakou kámošku chtělo. Nebo prostě začni třeba na sobě makat (nějaké cvičení, sport, kreslení, běh, knihy..) Ideálně něčím čím se vybiješ i ze vzteku. Co třeba začít uklízet, umýt okna? :D Prospěje to tobě i bytu. ;) Anonymka K.

@Tesinka16 píše:
Ahoj, já by jsem si taky našla kamarádku. Existují i témata, který jsou pro muže tabu, a to probereš jedině s kamarádkou :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 13:54

Zakladatelka
Tak úklid není špatný nápad, na tom už dnes tak nějak od rána pracuji.Jinak cvičení, sport atd, na to není tolik času.Dnes už jsem tak nějak relativně v pohodě, včera jsem si pobrečela, dost se mi ulevilo, potrápila se poslechem písničky, kterou jsem mu nedávno poslala, ale pomohlo mi to.Dnes se opět ještě vůbec neozval, ale já už to nijak nehrotím, neozval, jeho problém, já dolízat už nebudu.Mám koneckonců taky svojí hrdost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky