Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymous xy píše:
Nepropadej panice, vdaná milenka je pro ženatýho chlapa ideální stav.
Určitě někoho najdeš, ale s tím současným se už netrap.
Na lásku musí být dva a pokud ten druhý nechce, tak to nemá smysl.
No, tak to jsem si taky myslela, že je to ideální stav, ale asi ne.Já nechci nikoho hledat, jeho jsem taky nehledala.Objevil se a zamotal mi hlavu.Až se mu to povedlo, tak couve. ![]()
No ale on prostě nechce jen tak být kamarád… on potřeboval to kouzlo, co cítil, když jsi byla nedostupná… a teď prostě když zjistil, že by tě mít mohl, už pro něho nemáš to kouzlo a zájem vyprchal… to dělají i některé ženy, že je přitahuje chlap, co ho nemají… a když má chlap zájem, tak už se s ním víckrát sejít nechtějí… no nejlépe se s tím srovnáš časem… ono to přejde samo… třeba si i popláčeš, ale některé věci prostě vrátit nejdou… tohle bych brala jako takovou zkušenost… zkus se vykašlat na chlapy a najdi si nějakou činnost, co tě bude víc bavit… dnes je tolik možností…
@Anonymní píše:
Zakladatelko, u jednoho příspěvku tady máš nick, tak si tam nastav taky anonymitu.Jinak zrovna prožívám téměř to stejné. Až na to, že já ani milenec nejsme ve stavu manželském, ale závazky máme oba (partnery + nemovitosti + hyp) Asi je chyba v tom, že jsem mu naznačila, že bych se toho svého vzdala a zkusili bychom to spolu a on že ne a od té doby se mi vyhýbá. Njn, chyba, chlapi chtějí asi jen sex a ženské to berou přes city a plánují budoucnost. Ještě se tím pořád trápím.
Děkuji za upozornění, všimla jsem si toho, ale vzhledem k tomu, že tu jsem Nováček, nevím, jak to změnit, ale pokusím se.
Tak koukám, že to opravdu téměř stejné, jako u mě, taky jsem mu naznačila, že bych se byl časem schopná toho svého vzdát,ale zároveň jsem ho do ničeho nenutila.Jenže ženské to berou přes city, on mi ty city projevil jako první, já bych si to nedovolila, když je ženatý, navíc já vdaná.Mě to taky trápí a hodně, už je to týden, co mi řekl, že už mě nechce a dodneška mi to stále zní v uších.
A můžu se zeptat, ten Tvůj milenec s Tebou vůbec nekomunikuje?
@Regina Hero píše:
No ale on prostě nechce jen tak být kamarád… on potřeboval to kouzlo, co cítil, když jsi byla nedostupná… a teď prostě když zjistil, že by tě mít mohl, už pro něho nemáš to kouzlo a zájem vyprchal… to dělají i některé ženy, že je přitahuje chlap, co ho nemají… a když má chlap zájem, tak už se s ním víckrát sejít nechtějí… no nejlépe se s tím srovnáš časem… ono to přejde samo… třeba si i popláčeš, ale některé věci prostě vrátit nejdou… tohle bych brala jako takovou zkušenost… zkus se vykašlat na chlapy a najdi si nějakou činnost, co tě bude víc bavit… dnes je tolik možností… [/citace
Jo, tak to mám asi smůlu, že jsem nezůstávala stále nedostupná.Já to říkám pořád, že chlapy mäjí úplně jiné myšlení ež ženy.
Mě by zajímalo, proč je to milenec a ne kamarád, když spolu tedy nic nemáte
?
Anonymní píše:
No, tak to jsem si taky myslela, že je to ideální stav, ale asi ne.Já nechci nikoho hledat, jeho jsem taky nehledala.Objevil se a zamotal mi hlavu.Až se mu to povedlo, tak couve.
Mně se právě stalo něco hodně podobnýho, proto ti radím se s tím co nejdřív vyrovnat a jestli si někoho dalšího najdeš je čistě tvoje věc.
Podrobnosti sem ale psát nemůžu.
On byl ženatý? No to byl teda hrdina… tak to je jasné, to byl jeden z těch, co má doma plný servis, nicnetušící ženu, možná i děti, a tebe potřeboval jako takové „zpestření vztahu“ a prostě ho to lákalo… ale když došlo na lámání chleba, tak zjistil, tak skutek utek… a možná ti i říkal, že ani on to nemá doma lehké, že mu žena nerozumí nebo že je hrozná fúrie a on potřebuje i něco jiného, než jen povinnosti a starosti a tak dál… a třeba i to, že jí nechce ublížit, že ho potřebuje a kvůli dětem nechce ničit rodinu? Takových je plno… a ano, muži mají jiné myšlení než my ženy… ale nedá se to paušalizovat… je to prostě kus od kusu… jedno, jestli žena nebo muž… a jsou i normální, slušní, zodpovědní…
@tutinka píše:
Mě by zajímalo, proč je to milenec a ne kamarád, když spolu tedy nic nemáte?
Nejsem si vědoma, že jsem tu psala, že spolu nic nemáme.
Když už bych to chtěla napsat úplně přesně, není to podle mě ani milenec ani kamarád.
mě by hodně zajímalo, proč Tě už nechce. řekl Ti něco ? nebo se jen vyhýbá kontaktu ?
@Anonymous xy píše:
Mně se právě stalo něco hodně podobnýho, proto ti radím se s tím co nejdřív vyrovnat a jestli si někoho dalšího najdeš je čistě tvoje věc.
Podrobnosti sem ale psát nemůžu.
Tak koukám, že aspoň nejsem sama.Tak jestli někoho budeš hledat, tak přeju,ať to tentokrát vyjde.
Regina Hero píše:
On byl ženatý? No to byl teda hrdina… tak to je jasné, to byl jeden z těch, co má doma plný servis, nicnetušící ženu, možná i děti, a tebe potřeboval jako takové „zpestření vztahu“ a prostě ho to lákalo… ale když došlo na lámání chleba, tak zjistil, tak skutek utek… a možná ti i říkal, že ani on to nemá doma lehké, že mu žena nerozumí nebo že je hrozná fúrie a on potřebuje i něco jiného, než jen povinnosti a starosti a tak dál… a třeba i to, že jí nechce ublížit, že ho potřebuje a kvůli dětem nechce ničit rodinu? Takových je plno… a ano, muži mají jiné myšlení než my ženy… ale nedá se to paušalizovat… je to prostě kus od kusu… jedno, jestli žena nebo muž… a jsou i normální, slušní, zodpovědní…
Kristuš Mária to je zase příspěvek, že nevěřím svým očím, když to nechceš paušalizovat, tak to nedělej, když o tom víš prd.
Taky jsem se omylem do něčeho podobného jednou zapletl ani jsem nevěděl jak a nikomu z vás bych to teda nepřál.
Hlavně že ty víš, jakej to byl hrdina a jakej měl doma servis.
Anonymní píše:
Tak koukám, že aspoň nejsem sama.Tak jestli někoho budeš hledat, tak přeju,ať to tentokrát vyjde.
Díky, ale já už nikoho hledat nebudu, stejně jako ty jsem ani předtím nehledal.
Byla to náhoda.
@Regina Hero píše:
Tak to jsi napsala úplně přesně, žena ho pak začla podezřívat, ale on se mnou nepřestal, doma ho to šíleně štvalo, žena megera, jak jinak.Děti má dvě.Najednou nechce ženě ublížit, což teda nechápu, nejdřív jí pomlouval a teď jí nechce ublížit?Mě jenom vodil za nos, věděl, že bych časem, což zdůrazňuji, to slovo ČASEM chtěla víc, nespokojila bych se pořád s tím, aby jsm se viděli dvě hodiny za týden, což je logické, aspoň myslím, ale neproběhlo žádné, jako že bych po něm chtěla, aby se rozvedl, když řeknu, že byl opět první on, kdo mi nabízel manželství, těko uvěřitelné.
@Anonymous xy píše:
Díky, ale já už nikoho hledat nebudu, stejně jako ty jsem ani předtím nehledal.
Byla to náhoda.
Tak nevím zda je dobře, že náhody existují.Jinak jestli se ůžu zeptat, také ideální stav, milenka i Ty, oba ve stavu manželském?Můžu se zeptat ještě, kdo to ukončil?
Zakladatelko, u jednoho příspěvku tady máš nick, tak si tam nastav taky anonymitu.
Jinak zrovna prožívám téměř to stejné. Až na to, že já ani milenec nejsme ve stavu manželském, ale závazky máme oba (partnery + nemovitosti + hyp) Asi je chyba v tom, že jsem mu naznačila, že bych se toho svého vzdala a zkusili bychom to spolu a on že ne a od té doby se mi vyhýbá. Njn, chyba, chlapi chtějí asi jen sex a ženské to berou přes city a plánují budoucnost. Ještě se tím pořád trápím.