Jsem jako pták v kleci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
24.4.12 14:16

Ahoj,
mám za to, že tohle je omezování osobní svobody a týrání. Za chvíli budeš bez peněz, i kddyž to už asi jsi tak jako tak, bez dokladů a nebudeš moct nic. Odřízne tě od rodiny a od přátel, to už asi taky zvládl, že? Co z takového života máš? Tohle chceš snášet dalších 20let a nechat žít úplně stejně i svoje dítě?
Já se dozvědět, že takhle žije moje dcera, tak sedám s mužem do auta a jedeme pro ni a ten haj.lík by mě mohl zkusit zastavit :cert:
Zavolej rodičům a ať pro tebe přijedou a utíkej od něj pryč, tohle přece nemá nikdo zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.4.12 18:38

Jak tady holky psaly, je to psychické týrání jako býk. Mimochodem, čím víc si necháš líbit, tím víc si bude partner dovolovat, takže si pořádně dupni holka, nebo skončíš na antidepresivech (a čokoloáda to asi nebude,že?).

Také podporouji názor, že se obrať na svou rodinu a honem od něj pryč. Chceš být šťastná maminka pro své miminko? Tak se zbav toho psychického grázla (bez pardónu).

Nejsi ničím majetek, a dítě Ti nevezmou. Buď v klidu, a když se partner bude snažit dělat dusno přes dítě, tak je dobré to řešit jeho týrání na psychiku oficiálně (i když je to nápor, ale tím mu ukážeš, že se ho nebojíš)

Ukaž mu, že se ho nebojíš. Tím ho dostaneš na lopatky ( i když se bude trochu bránit).

Chlapi si dovolí to, co my ženy jim dovolíme, tak JIM TO TÝRÁNÍ UŽ NEDOVOLUJTE. :pocitac: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí