Láska nebo studia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud je to fakt jen jeden rok, šla bych do toho. Správný chlap zůstane. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co na to partner? Nechtěl/nemohl by jet a tebou?
něco si přivydělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promin, ale partner, se kterym se tak milujete a bojis se, ze si hned najde jinou?
to nezni buh vi jak…hele, jestli te miluje, tak te sam posle, at si jdes splnit sen..jako rok je prd doba a asi byste se mohli videt ne? Ber to z druhe strany..jestli ten vas vztah neni dost pevny, aby vydrzel rok studii v zahranici, tak to neni buh vi jake pouto.. studium a zkusenosti ti zustanou..s frajerem se muzes za pul roku rozejit a zustanou ti jen oci pro plac..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám zapeklitou otázku která mi nedá spát. Mám skvělého partnera na kterého jsem snad čekala celý život… Moc se milujeme. Dostala jsem však příležitost dostudovat Magistra v Anglii. Mgr. se tam studuje pouze rok. Vůbec nevím, co mám dělat… Bojím se, že pokud odjedu tak si najde někoho jiného a já ho ztratím. Do UK se mnou nepojede jelikož tu má skvělou práci. Na druhou stranu to byl vždycky můj sen mít školu v zahraničí. Jak by jste se rozhodli vy? Láska nebo studium?![]()
Ahoj,
je to volba, kterou ať rozhodneš jakkoliv, teprve budoucnost ukáže, zda to bylo správné.
Ale rok vztahu převážně na dálku můžete zvládnout, pokud je to láska oboustranně pevná a upřímná, zato takovou příležitost ke studiu už dostat nemusíš.
S partnerem si promluv, dej mu najevo, že o něho stojíš a ať ti on řekne, jak to vnímá. Rozhodnout to ale musíš sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Májovka1234 Bohužel. Má tu skvělou práci a hlavně by do UK potřeboval víza jelikož není z česka ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Májovka1234 Bohužel. Má tu skvělou práci a hlavně by do UK potřeboval víza jelikož není z česka
No a co říká na to, že bys byla rok pryč?
Rok by se měl dát zvládnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 Máš naprostou pravdu a moc děkuji za názor. Před tímto vztahem jsem měla jen samé blbce a proto jsem tak trošku paranoidní a bojím se, že bych mohla tenhle úžasný vztah ztratit a už nikdy nic podobného nenajít.
- Citovat
- Upravit
Pokud je to ON, počká na tebe nebo pojede s tebou. Obavy, že si najde někoho jiného do správného vztahu nepatří a dost možná je právě na čase prověřit si vzájemnou důvěru. Správnej chlap by tě vůbec nenechal váhat a přesvědčil by tě, že taková příležitost se neodmítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám zapeklitou otázku která mi nedá spát. Mám skvělého partnera na kterého jsem snad čekala celý život… Moc se milujeme. Dostala jsem však příležitost dostudovat Magistra v Anglii. Mgr. se tam studuje pouze rok. Vůbec nevím, co mám dělat… Bojím se, že pokud odjedu tak si najde někoho jiného a já ho ztratím. Do UK se mnou nepojede jelikož tu má skvělou práci. Na druhou stranu to byl vždycky můj sen mít školu v zahraničí. Jak by jste se rozhodli vy? Láska nebo studium?![]()
Stejně tak si můžeš jiného najít i Ty, to Tě nenapaflo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na svého muže jsem kdysi čekala dva roky, co byl na vojně. A zvládli jsme to. Za mě - studium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám zapeklitou otázku která mi nedá spát. Mám skvělého partnera na kterého jsem snad čekala celý život… Moc se milujeme. Dostala jsem však příležitost dostudovat Magistra v Anglii. Mgr. se tam studuje pouze rok. Vůbec nevím, co mám dělat… Bojím se, že pokud odjedu tak si najde někoho jiného a já ho ztratím. Do UK se mnou nepojede jelikož tu má skvělou práci. Na druhou stranu to byl vždycky můj sen mít školu v zahraničí. Jak by jste se rozhodli vy? Láska nebo studium?