Láska nebo studia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
10.2.21 14:39
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan nenapadlo.. Dobrá otázka :) Jsem klasicky uvažující mladá holka - lepšího přece nikdy nenajdu.. :andel:

Pořád jsi ještě nenapsala, co ti na to řekl on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
10.2.21 18:29

Jestli je ten vztah tak skvělý, tak rozhodněte spolu. On na to přeci má určitě také názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
10.2.21 19:17

Studium i laska. Nechápu, proč lidi mysli ve stylu buď anebo.
Když už bude líp, tak on má dovolené, víkendy, ty zase budeš mít volno během semestru, víkendy, tak se během toho roku můžete vidět. Anebo bude všechno online a budete pořád spolu. I tak je rok nic, pokud za to ta škola stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
10.2.21 20:16
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám zapeklitou otázku která mi nedá spát. Mám skvělého partnera na kterého jsem snad čekala celý život… Moc se milujeme. Dostala jsem však příležitost dostudovat Magistra v Anglii. Mgr. se tam studuje pouze rok. Vůbec nevím, co mám dělat… Bojím se, že pokud odjedu tak si najde někoho jiného a já ho ztratím. Do UK se mnou nepojede jelikož tu má skvělou práci. Na druhou stranu to byl vždycky můj sen mít školu v zahraničí. Jak by jste se rozhodli vy? Láska nebo studium? :srdce: :kytka:

Volila bych to studium, ten rok uteče rychle. Pokud je to skvělý partner, určitě tě v tom podpoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
10.2.21 23:26

Studium + vztah na dálku. Kdybys do studia nešla, budeš v budoucnu litovat, věř mi. :palec: Rok není tak dlouhá doba, třeba tenhle utekl neskutečně rychle. V dnešní době mobilů, internetů a levných volání i SMS, bych se toho dočasného vztahu na dálku nebála. Vem si, že byste šli za půl roku od sebe. Budeš mít po lásce i po svém snu. :)
Hodně štěstí, držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.2.21 22:36

Taky bych určitě jela, splnis si sen, s přítelem si můžete volat a různé spolu komunikovat. Rok není dlouhá doba, muže za tebou kdykoli přijet třeba na víkend nebo ty budeš moct přijet domu pokud budeš mít nějaký volno. Pokud je to ten pravý chlap, počká si na tebe. :srdce:

PS: já jsem taky dostala šanci od VŠ vyjet na stáž do zahraničí, byla jsem vybrána, ale nemůžu odjet, mamka je nemocná a já si nedokážu představit, ze bych byla daleko od ni v této situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze