Látkové plenky velký zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
1.1.15 17:21

@Svistice dekuju za fotky, tak to vypada ze se to da normalne zvladnout a nevypada to blbe :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.1.15 17:22

@Ga Briela Určitě se nemáš čeho bát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.1.15 17:24
@Ga Briela píše:
@Svistice dekuju za fotky, tak to vypada ze se to da normalne zvladnout a nevypada to blbe :) :lol:

Jasně, že to jde. Jen ten můj vypadal první 3 měsíce trochu jako Obelix, protože byl prostě mrňavej, než to trochu dohnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
1.1.15 19:31

Největší prdelka je na těch nejmenších miminečkách :) ale i to se dá vyřešit novorozeneckýma kalhotovkama apod. třeba tady http://www.anavy.cz/novorozenecke/
nebo tady http://www.petitlulu.cz/…kove-plenky/
(ale to už je větší investice :) ale jsou na těch miminkách taaak krásné :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.1.15 12:52

Já jsem se toho taky bála, ale nakonec bez větších problémů. Když chci dát něco hodně úzkého, třeba rifličky, tak malé dám plenku AIO (konkrétně anavy easy) a v tom má zadeček jako v jednorázovce. Jinak třeba HM dělá dost dlouhé bodýčka a i Lindex. A krásně se miminko za velký zadeček drží. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
11.1.15 11:43

@Ga Briela Mám dvě děti, obě látkované (i když na počátku u staršího syna v kombinaci s jednorázem). Nikdy nebyly problémy s oblečením. Dědíme po dětech od ségry a ta nikdy látkovky nepoužívala, nemám žádné speciální oblečení na látkovky. Extendor na bodýčka mám, ale vlastně jsem ho nikdy moc nepoužívala, nějak nebylo potřeba. Když něco dítěti nebylo, dala jsem větší velikost, oblečení máme dost. A paradox je, že jsme měli pár hodně oblíbených bodýček vel. 62/68, na které extendor nepasoval a malá je nosila asi do roka, možná i o kousek dýl. Nějaké hodně úzké džíny stejně nejsou pro miminko pohodlné, tak je člověk nedává a do běžného oblečení (klidně i do džín nebo manšestráků, pokud nejsou hodně úzké) se mi vešli. Malá nosí i punčošky a legíny (ty jsou zrovna docela pružné, nevím, proč je tu někdo zavrhuje) své velikosti. Jednorázové plenky máme jenom na dovolené nebo když odjíždíme na víkend a malá nosí stejné oblečení, ať je v látce nebo v jednorázu. Ono také záleží, jaké plenky zvolíš, některé látkovky dělají zadeček větší, některé menší. Štíhlosti jednorázovky se s látkovkami nedosáhne (možná tak zmíněná Anavy Easy), hlavně když chci plenku dobře savou, ale problém to podle mě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí