Lávový gril - doporučte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9649
9.8.11 20:03

Lávový gril

Prosim o nazory…
Doslechla jsem se o lavovem grilu a tak se mi to zalibilo, ze jsme se rozhodli jej koupit jako svatebni dar me mamce.
Ale vubec se v tom nevyzname a proto bychom radi vedeli, napr. jaka znacka je nejlepsi, jaka cenova relace by to mela byt, aby byl v dobre kvalite, co je k tomu treba, jake jsou z nej jidla a tak dale…
Mate nekdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
9.8.11 20:07

měli jsme jen takový malý (cca 40cm x 20cm). Byly pod ním dva vařiče na technický líh (nebo nevím, co to bylo) a nebyli jsme spokojení. Když se grilovalo doma, tak všude smrad a olej prskal všude. Ale dostali jsme ho darem hned v počátku jejich používání, tak asi už jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.8.11 20:09

No, my jsme meli predstavu tak do tech deseti tisic max, tak nevim, jestli v te cene neco sezeneme… :nevim: Oni maji dum s penzionkem, tak tam by se jim to hodilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
9.8.11 20:11

za mě můžu doporučit tento gril. Není to teda lávový, ale nedáme na něj dopusit :)
 http://www.alza.cz/…-d134007.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.8.11 20:49

Je, dekuju za tip, nicmene my jsme chteli neco venkovniho, objemnejsiho, at to dobre pusobi :-) to mi prijde moc malinke!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.8.11 22:25

Ahoj,
my koupili Camping Gas, lávový, asi za 4tis, máme ho asi měsíc. a není to úplně ono, lepší jsou prý ty, co mají vanu s vodou a to co se spéká kape do toho a nedělá to plameny. U toho našeho se třeba často stane, že ten tuk chytí a všude šlehají plameny, myslela jsem že to u lávovaého grilu nebude :roll:
Ale je to hodně o cviku, učíme se s tím zacházet, je to jiný než klasický na dřevěný uhlí.
Máme tento http://www.campingaz.com/…2-super.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák