Obchůdek uterezky.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
8.8.11 20:58

Obchůdek U Terezky

Ahoj maminy, mám vybráno pár věcí v tomto obchodě. Jaké jsou Vaše zkušenosti, můžu tam s klidem (relativním) nakoupit?

Jaká bývá dodací lhůta? Chci tam teda už vánoční dárky, tak času mám dost.

Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
8.8.11 21:01

neznám a zkoušela jsem to googlit a nějak nic funkčního nenašla, máš odkaz na ten obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
8.8.11 21:17

Ahoj,
já tam nakupovala asi před půl rokem nějaké povlečení dětem a pár drobností a všechno proběhlo v pohodě. :wink:
Pokud jsou to tedy tyto stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
8.8.11 21:40

Saroy, jsou to ty stránky, jak uvádí odkaz nettie.
Nettie, díky za odpověd, taky chci povlečení :-D

• Citovat
  • Upravit
17226
8.8.11 22:18

Nakupovala jsme tam před čtvrt rokem a vše proběhlo v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.8.11 22:35

Nakupovala jsem u nich na MMB a všechno bylo rychle a v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
8.8.11 22:40

Holky, super, díky za zprávy, jdu do toho :dance:

• Citovat
  • Upravit
28.10.18 09:11

Nedoporučuju.

10.10.2018 jsem objednávala dceři více věcí na této stránce. Ihned jsem poslala peníze. Druhý den mi přišel e-mail že jednu položku už nemají a jestli si výběru něco jiného. Na to jsem hned reagovala že nic jiného nechci, že budu chtít poslat peníze zpátky na účet a ať pošlou ten zbytek. Tento e-mail jsem posílala dohromady 3× a žádná odpověď. Po týdnu mi to už nedalo a volala jsem do obchodu kde se mi tedy paní omluvila, že jim se asi moje e-maily dali rovnou do spamu. Jediné co se změnilo tak stav objednávky na “zaplaceno” to bylo 17.10. Další týden se nic nedělo. 25.10. jsem se snažila v pracovní době, kterou mají napsanou na stránkách 4× dovolat, ale nikdo telefon nezvedá. Ještě ten den ale o několik hodin později mi přišel e-mail že to bylo odesláno a že mi pošlou číslo zásilky. Dnes 28.10 a stále nepřišlo číslo zásilky, balík ani se nevrátili zbylé peníze za zaplacenou položku kterou nemají. Takže obchod NEDOPORUČUJI. Jen upozornuju že u všech objednávaných věcí měli uvedeno že je na skladě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák