Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přeji všem krásné nedělní odpoledne.
Prosím o radu všechny Brňačky, popř. ty, co Brno dobře znají.
Chystám se tam na nákup nějakých věci do výbavičky a zároveň bych si chtěla taky koupit kojící podprsenku Anita. Koukala jsem na seznam prodejen, kde Anitu prodávají, a je jich v Brně hned několik a spousta z nich je umístěná poblíž Náměstí Svobody, což je pro mě skvělé - v okrajových částech Brna se moc nevyznám.
Proto bych potřebovala poradit, která by byla nejlepší - kde jsou ochotní, poradí, nemají draho a určitě tam právě kolekci Maternity mají, abych zbytečně nemusela obcházet všechny - přece jen… 34tt… každý krok navíc unaví. ![]()
Moc děkuji za pomoc.
Doporučuji kouknout se ve Špalíčku (teda doufám, že tam prodejna pořád je), případně kdekoliv jinde, vyzkoušet a pak koupit tady: http://www.obchodrodinka.cz/katalog.php . Vyjde to podstatně lépe.
Ve špalíčku už ten obchod není. Co vím, tak ji mají v prodejně v porodnici na Obilňáku.
Teď se dívám na ten seznam prodejen. Vím určitě, že na jezuitské je zrušená a v galerii orlí už anitu neberou, byla prý drahá. Možná tam bude jen nějaký doprodej. Jinak tam mají hlavně zn. emma jane.
Ještě doplním, někomu třeba ušetřím cestu.. Prodejna v rozkvětu, která je uvedená na stránkách anity už taky nefunguje paní má jen eshop. V porodnici na Obilňáku mají jen sportovnější typy podprsenek a těh. pásy (zjišťovala jsem telefonicky). V Mutti v Galerii Orlí mají pár kousků doprodej, jen menší košíčky, ale šlo by vybraný model objednat a pak vyzkoušet. V Leny v omeze mají zase jen větší -obvod 90. Hodně tam mají podprs. Barley, které mě teda vůbec nesedí, kojící ani normální. Fajn jsou i kojící podprs. od triumphu mamabel micro.
Dobry den, velky vyber spodního pradla mame v obchode TEKO v Avion Shopping park Brno naproti pokladnam v jednotce Little Things. Navíc obchod je veden porodni asistentkou, která vam rada poradi s vyberem vhodne velikosti. ![]()