Léčitelé a migréna – jak ji léčí a kolik to stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
27.5.09 23:19

Danyleo - a mohla by jsi tak nějak všeobecně popsat, jak to tam probíhá? To tě nějak zhypnotizují nebo jak přijou příp. na ty traumata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
28.5.09 11:17

Kineziologii jsem taky absolvovala. Poprvé mě do toho uvrtala kolegyně, bylo to docela drahé - před 9 lety 600, paní mě chytla za předloktí a dávala takové podivně bláznivé otázky a moje tělo jí „odpovídalo“ - snažila se tím zjistit, ve které fázi mého života vznikl problém. Nakonec zjistila, že při narození, tak mě dala jednu ruku na čelo, druhou na zátylek=propojila mozek a já si měla představovat hladký porod, jak vyklouznu z mamky jak po klouzačce. Celé mi to přišlo hrozně podivné, dost jsem to kolegyni zazlívala, peněz jsme neměli tenkrát nazbyt, tak jsem se cestou domů aspoň utěšovala, že jsem v životě přišla o víc než 600. Navíc kolegyně se mě hned ráno ptala, kdyže se mi má ulevit a mně paní nic neřekla! Je fakt, že zvláštní bylo, že při té „animaci“ jsem se z ničeho nic rozbrečela jak želva. Během 14dní bylo po problému, zmizel sám. Bohužel je to od krční páteře, takže časem se převlékl za jinou potíž, tak jsem si po vyčerpání medicínských možností zase vzpomněla na paní kinezioložku a opět mi pomohla na pár let. Naposled jsem u ní byla s tím, že se 2 roky snažím otěhotnět, vím, že jsem tam byla v srpnu a v září jsem otěhotněla, nemůžu, ale tvrdit, že to byla jen její zásluha, faktorů pro bylo víc.
Sestře odstranila 15let trvající nepřetržitou rýmu a časté vaginální mykozy. Bohužel paní už to nedělá, což mě mrzí, protože krční páteř mě už zase trápí. Zkusila jsem proto paní, ke které dcera chodí na logopedii. Je to velmi milá paní, moc jsem jí věřila, ale nepomohla mi vůbec a to jsem s 1 problémem u ní byla 2× /u té předchozí 1problém-1návštěva/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.5.09 12:34

Kadlino - tak zní to opravdu trochu bláznivě, ale já bych tomu věřila. Tak možná než nějaký léčitel bude ta kineziologie lepší. A navíc když píšeš, že Ti to opravdu pomohlo, tak ve mně svitla naděje, že bych se třeba i mohla té zatracené :twisted: migrény zbavit.
Budu muset pozjišťovat, kam jít a kolik to stojí. I když, kdyby mě té migrény jednou pro vždy zbavili, tak dám klidně i 1000Kč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
28.5.09 12:48

Pett: určitě dej na doporučení, mezi kineziology je hodně hochštaplerů a prý dokážou i přehodit svůj problém na klienta… Tady je seznam nějakých garantovaných http://www.amikus.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.5.09 14:24

Vždycky je lepší jít na vyšetření někam, kde máte doporučení z důvěryhodného zdroje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.12.09 17:14

Léčitel Hrousek

Kdybych se spoléhala jen na klasckou medicínu tak bych zaručeně zemřela jako bezdětná. Celých 7 let jsem chodila po vyšetřeních a absolvovala různé drastické procedůry, až jsem pochopila, že tudy cesta nevede. Moje kamarádka se zná s jednou velmi známou českou zpěvačkou a sehnala mi od ní kontakt na jejícho léčitele, který je velmi oblíbený mezi celebritami. Pan Housek se na mě podíval a rovnou poznal důvod, jakousi blokaci páteře. Obratle mi rovnou trochu porovnal a hned mě naučil speciální cviky, které jsem dělala tři měsíce, než jsem otěhotněla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
24.2.10 16:55

Tak já Vám přidám i svou zkušenost. Absolvovala jsem Metodu dr.Jonáše, kineziologii a Heřmánka (pan Šíma) v Praze.
Metoda dr. Jonáše mi moc nepomohla a stála mě dost peněz.
Kineziologii jsem navštívila dvakrát a pokaždé jsem odsud šla lehká jako pírko! Pokaždé jsem tam šla s bolestmi hlavy! Dostala se mi až k rozvodu mých rodičů a fakt bomba!! Podruhé už se dostala jenom ke smrti mého dědečka, která mě dost zasáhla a která byla příčinou mých bolestí..
A po narození naší Barunky mi doktoři našli žlučníkové kameny, už jsem měla objednaný termín operace a kamarád mi doporučil Heřmánka v Praze, který mě za dva měsíce „vyčistil“, že doktoři na sonu koukali jako blázni, kam se mi žlučníkové kameny schovaly! A nejen že tam nejsou, ale už nemám žádné záchvaty a můžu sníst co chci:-) takže pokud by chtěl někdo kontakt, tak ho sem můžu dát, jinak ho najdete určitě na internetu, když zadáte Heřmánek Pavel Šíma Praha - mimochodem ten kamarád s jeho manželkou díky němu mají dneska kráásnou holčičku :wink:
Všem držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
29.3.10 16:01

a nějaký kontakt máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.11 20:23

já byla jako dítě s celou svou rodinou u jednoho fakt vyhlášeného v čechách… no nakonec ho zavřeli.. díky bohu a tak svůj názor na to ani nebudu prezentovat ale je podobný jako na homeo

takže? já byla jednou a naposled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.11 17:42

Já mám velmi dobré zkušenosti s léčitelkou a žačkou paní Mojžíšové paní Renatou Lopourovou, pomohla mi už před dlouhou dobou a jen díky ní mám 2 krásné děti. Jsou léčitelé a pak jsou šarlatáni. Ona se na pacienta dívá zcela střízlivě, a jelikož se léčitelství věnuje více jak 30 let, má velké zkušenosti. Psalo se tu o migréně, ta může mít mechanickou příčinu - žebra, stejně tak jako dietní chyby, nebo třeba nevhodně umístěná postel. S tím vším mi paní Renata poradila aproblémy přestaly. Vřele doporučuju, a jsem jí velmi vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.12 12:27

léčitel

Neznáte někdo léčitele, který léčí pouze energií? Přiložením rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.1.12 10:31
Ahoj, byla jsem na kurzu GNM a pamatuju si, že na migrény se má jít takto
zvýšit příjem vitamínu C (překročit denní dávkování)
pít kávu, která odvodňuje, a tím pádem odčerpá i otok, který tlačí na mozek. Pití vody ho naopak zvětší.

Nemám na sobě vyzkoušeno, netrpím na bolesti hlavy, ale snad mi dáte zpětnou vazbu vy.

Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
2.3.12 12:52

Y

Příspěvek upraven 02.01.13 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4