Tibi krystaly

5044
6.5.09 13:52

Tibi krystaly

Ahoj holky,

sháním Tibi krystaly. Nevíte o někom, kdo je má namnožené a mohl by část prodat?

Děkuju

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
6.5.09 14:18

ahoj, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
6.5.09 15:16

Říká se jim také japonské mořské krystaly a je to shluk kvasných zrn (fungují na stejné bázi jako kombucha a tibetská houba). Dávají se do vody a dělá se z nich velmi zdravý a v létě osvěžující nápoj.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.5.09 16:23

aha, takze to je na jeedno pouziti? Dik, jsem zase chytrejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 09:39

Ne, „tibíci“ nejsou na jedno použití. Je to živý organismus, který vyrábí limču tak dlouho, jak dlouho se o ně hezky staráte. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.1.14 09:41

Jé, tak s kombuchou mám bohaté zkušenosti, ale tohle neznám.
To vyrábí jen z vody nebo sladké vody???
To bych taky měla zájem, kdyby tady někdo prodával!!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 09:52

Tibi krystalky se dávají do čisté vody s cukrem a s nějakým ovocem. Já dávám většinou sušené ovoce, ale v létě jsem dávala i čerstvé. To byla lahoda.
Když si zadáte do vyhledavače TIBI krystaly, tak tam vyjedou inzeráty, kde lidi prodávají. Já momentláně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.1.14 12:24
@Berrusenka píše:
Tibi krystalky se dávají do čisté vody s cukrem a s nějakým ovocem. Já dávám většinou sušené ovoce, ale v létě jsem dávala i čerstvé. To byla lahoda.
Když si zadáte do vyhledavače TIBI krystaly, tak tam vyjedou inzeráty, kde lidi prodávají. Já momentláně nemám.

Ahoj chtěla jsem se jen zeptat jestli je vhodné pití vodního kefíru z Tibi krystalů v těhotenství. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 12:27

Osobně si myslím, že ano. Myslím si, že to jenom prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.1.14 12:41
@Berrusenka píše:
Osobně si myslím, že ano. Myslím si, že to jenom prospěje.

Děkuji :mavam: hledala jsem na netu ale nic moc informací jsem nenašla. Ve čtvrtek mi je známá přinese a hodlám udělat první kefír. Snad se to povede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 12:44

Držím palce, je to jednoduché a dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.1.14 13:01

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.3.15 16:07

Hledala jsem na netu, jak je to s Tibi a tehotenstvim ale nasla jsem je jeden zdroj… Nemate nekdo vice overenych informaci o Tibi? Prijde mi ze informace na netu se opakuji a jsou porad z toho jednoho zdroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cheyanne
30.3.15 09:19

Já si říkám, že když mi pomáhají od těch všech neduhů, co jsem měla, tak by to přece mělo být více než prospěšné.

Našla jsem pár odkazů, kde přímo píšou, že jsou vhodné. (pro příklad třeba tenhle https://tibicos.wordpress.com/…th-benefits/). Stačí zadat anglicky - tibicos water kefir pregnancy a ono toho vyjede víc. Snad jsem ti pomohla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
1.4.15 17:39

Moc dekuji, kouknu na to… Ale asi mas pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková