Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky,
sháním Tibi krystaly. Nevíte o někom, kdo je má namnožené a mohl by část prodat?
Děkuju
Tereza
Říká se jim také japonské mořské krystaly a je to shluk kvasných zrn (fungují na stejné bázi jako kombucha a tibetská houba). Dávají se do vody a dělá se z nich velmi zdravý a v létě osvěžující nápoj.
Tereza
aha, takze to je na jeedno pouziti? Dik, jsem zase chytrejsi.
Ne, „tibíci“ nejsou na jedno použití. Je to živý organismus, který vyrábí limču tak dlouho, jak dlouho se o ně hezky staráte. ![]()
Jé, tak s kombuchou mám bohaté zkušenosti, ale tohle neznám.
To vyrábí jen z vody nebo sladké vody???
To bych taky měla zájem, kdyby tady někdo prodával!!
NiKi
Tibi krystalky se dávají do čisté vody s cukrem a s nějakým ovocem. Já dávám většinou sušené ovoce, ale v létě jsem dávala i čerstvé. To byla lahoda.
Když si zadáte do vyhledavače TIBI krystaly, tak tam vyjedou inzeráty, kde lidi prodávají. Já momentláně nemám.
@Berrusenka píše:
Tibi krystalky se dávají do čisté vody s cukrem a s nějakým ovocem. Já dávám většinou sušené ovoce, ale v létě jsem dávala i čerstvé. To byla lahoda.
Když si zadáte do vyhledavače TIBI krystaly, tak tam vyjedou inzeráty, kde lidi prodávají. Já momentláně nemám.
Ahoj chtěla jsem se jen zeptat jestli je vhodné pití vodního kefíru z Tibi krystalů v těhotenství. ![]()
@Berrusenka píše:
Osobně si myslím, že ano. Myslím si, že to jenom prospěje.
Děkuji
hledala jsem na netu ale nic moc informací jsem nenašla. Ve čtvrtek mi je známá přinese a hodlám udělat první kefír. Snad se to povede. ![]()
Hledala jsem na netu, jak je to s Tibi a tehotenstvim ale nasla jsem je jeden zdroj… Nemate nekdo vice overenych informaci o Tibi? Prijde mi ze informace na netu se opakuji a jsou porad z toho jednoho zdroje…
Já si říkám, že když mi pomáhají od těch všech neduhů, co jsem měla, tak by to přece mělo být více než prospěšné.
Našla jsem pár odkazů, kde přímo píšou, že jsou vhodné. (pro příklad třeba tenhle https://tibicos.wordpress.com/…th-benefits/). Stačí zadat anglicky - tibicos water kefir pregnancy a ono toho vyjede víc. Snad jsem ti pomohla ![]()