Léčitelé a migréna – jak ji léčí a kolik to stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
regina33
10.9.13 10:15

Dobrý den.
Mohla byste mi prosím poslat kontakt na některého toho kineziologa? To tam jsem třeba hodinu a on mi pomůže nebo to jsou nějaké celodenní terapie?
Moc děkuji za odpověď.
 Regina

• Citovat
  • Upravit
413
22.6.14 23:31

prosím!!

Dobrý den,

moc Vás prosím o kontakt. Problémy mě sužují tak, že nemohu dýchat. Pomůžete mi, prosím? Pošlete na ***@seznam.cz Spoléhám na Vás, děkuji

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.14 21:22

Dobrý den,
chci Vás varovat před léčitelem - podvodníkem, jeho jméno je Jiří Richter. Mojí mamince tvrdil, že jí vyléčil nádor slinivky, za 10 dní si vzal 18.000,– Po 3 týdnech po jeho terapii zemřela… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.15 19:22

Dobrý den prosím mohu poprosit kontakt na toho léčitele z Plzně. Děkuji Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.9.17 11:06

Petr Hrousek

Dobrý den Reginko,
chtěla bych Vás poprosit o kontakt pana Hrouska. Potřebovala bych pomoct mému synovi. Mohla byste mi ten kontakt poslat do e-mailu? **** edit admin - odstraněna kontaktní adresa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.17 13:08

Dneska jdu k Heřmánkovi, jsem zvědavý!

• Citovat
  • Upravit
ael
3
28.2.18 17:09

pan Hrousek

Dobrý den,
prosím nemáte někdo kontakt na dobrého léčitele - co léčí rukama.¨Zemřela nám tento měsíc výborná paní léčitelka - vyléčila syna pomocí energii z rukou POTŘEBOVALA BYCH NĚKOHO podobného, jelikož syn má už 3. měsíc velké bolesti a problémy bříškem a žádný doktor neví, co to je a neumí mu pomoci.
Jsme z jižní Moravy.
Už nevím na koho se mám obrátit…
Moc děkuji
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
28.2.18 17:23

@ael Já jsem byla na léčitele a ezoterično orientovaná asi před deseti lety, to jsem si tím prošla, ale… skutečně je třeba na zaražený prdy dovolávat se léčitele? Já mám třeba kurz Reiki. Ale za těch pár let jsem si uvědomila, že jde vlastně jen o relax a placebo. A opravdu žádný doktor nic nezjistil? Byli jste na gastroenterologii? Pokud je to podle tebe jediná šance, jak pomoci synovi, uveď alespoň kraj, kde hledáš. Aby to bylo konkrétnější. A někdo ti mohl něco doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ael
3
28.2.18 18:24

lečitel

Dobrý večer,
děkuji za ohlas - kdyby to byly zaražené prdy, anich bych nepsala…problémy jsou většího charakteru, nejenom bolest břicha…,
máme ještě další vyšetření v nemocnici, jenom čekací doba je jeden měsíc…to je na dlouho..
Jenom jsem prosila o někoho, kdo nemá zkušenosti s dobrým léčitelem..
Kraj Jihomoravský nebo Zlínský

moc děkuji
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.2.18 18:28

Edit, opět reakce na 7 let starý příspěvek :zed: admini by to mohli nějak lépe poznačit

• Citovat
  • Upravit
678
28.2.18 18:39

V Dolních Bojanovicích psn Vavrys, míval ordinaci na domě pro seniory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková