Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
13.5.10 14:39

Tak je mi 25 let a jsem z Kroměříže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.5.10 14:42

Ahojky holky,takže k těm informacím. Je mi 22 let,bydlím ve Valašském Meziříčí,s přítelem jsme se pokoušeli o miminko teprve jeden měsíc a vyšlo to takže dvě čárky se mi na testíku objevili 3.5. :-D Jinak mám na vás prosbu.Dneska jsem byla na prvním UZ a můj doktor mě hrozně vyděsil…:-(Těhotná opravdu jsem,ale zjistil také to že mám dvě fyziologické dělohy a miminko je uhnízděné v té pravé.Takže mi okamžitě napsal rizikové těhotenství a říkal že šance donosit zdravé miminko je sice velká,ale porod se provádí pouze císařským řezem… V životě jsem o ničem takovém neslyšela,proto jsem dostala strašný strach co bude dál…! :cry: Nemáte s tím prosím některá zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
13.5.10 14:44

Lucy tak to je mi líto, že máš takové komlikace,ale když říkal doktor,že šance je tak to určitě vyjde. Ale ještě jsem o něčem takovém neslyšela, aby měl někdo dvě dělohy. Držím palečky a budu na tebe myslet, aby všechno probíhalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.10 14:49

jejda Lucy, o tom jsem jeste neslysela, ale pokud ti i doktor rekl, ze je velka sance (a oni jsou vetsinou pesimiste), tak urcite budete oba v poradku :-) a to, ze se vam zadarilo hned prvni mesic je taky znamka toho, ze telo je pripravene ;-) takze budme optimiste!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.5.10 15:05

Holky Vás tu nechat chvíli samotné… nestíhám číst a množíte se jako houby po dešti :lol:
Lucy o dvou dělohách jsem slyšela, má to jedna má kamarádka, ale jí právě kvůli tom nejde otěhotnět, takže jí doporučili lékaři plastiku a pak IVF, je jí 30 a je zoufalá. Buď ráda že jsi v TOM a císař to už bude to nemenší. Přeju hodně štěstí :srdce:
Reni děkuju moc za doplnění, jsi jednička, :kytka: melír dopadl skvěle, měla jsem trochu strach, ona v těhu barva moc nechytá a nedrží a všechno padá :lol:
Boni krásná práce ty testíky, tak v tom nejsem sama, je skvělé že hcg roste. :mrgreen: K tomu mimoděložnímu, vím ze zkušenosti, že i tam hcg na začátku roste, ty hodnoty jsou jen o něco nižšší a detekuje se to většinou až v 7 či 8 týdnu kdy začnou bolesti, nebo krvácení, každý to má jinak podle uložení plodu. Držím palce ať je mimi tam kde má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.5.10 15:09

Lucy o tom jsem taky nic neslyšela… ale bude to určitě dobrý. Ty jsi nikdy nebyla na gyndě, že ti to zjistili až teď? Mně vždycky dělají na prohlídce utz a určitě by to zjistili dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.5.10 15:09

Příští týden těch kontrol bude co??? 8-o
Budeme napnutý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.5.10 15:52

Na gynekologické prohlídky chodím pravidelně,ale nikdy mi nedělali UTZ,takže na to přišli až teď.Ale říkal mi doktor že je to možná lepší,že jsem to nevěděla,protože jsem se alespoň nestresovala tím že nebudu moct otěhotnět.....No nevím. Musím teď jen doufat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
13.5.10 16:48

Vítám novou těhulku :mavam:
Tak holky já mám po kontrole a už máme srdíčko :dance: No jak já jsem tu naší fazolku viděla a to pulzující srdíčko, tak se mi chtělo brečet štěstím :lol: Brali mi krev a KO zase za 10 dní a na screening jdu do F-M.

Jinak o dvou dělohách jsem slyšela a pokud vím, tak to tak tragické není. Jsou horší věci. Tak se snaž Lucy si to těhulkování užívat a nemysli na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
13.5.10 17:20

Vio, gratuluju to je kráááása :potlesk: :kytka: :dance: :srdce: :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.10 17:42

Vio krasny mimisek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
13.5.10 17:44

Vio gratuluju krásný obrázek už se těším, až to taky uvidím jen se nemůžu pochlubit nemám na to správnou techniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
13.5.10 17:45

VIO - Gratuluju k srdíčku.. :srdce: Holky, víte co je divné…Na tom utz jsem měla takovou malou černou slzičku a dr. říkal, že je to volná tekutina, ale že ten gestační váček má být kolečko a vy tady taky nemáte kolečka, ale takové podlouhlejší tvary, takže to je mi divné…Třeba tam ten mini-váček byl, ale dr. to nepoznal, fakt to vypadalo jako Vii váček, jen menší a prázdné…Tak snad ale ten doktor tomu musí rozumět víc než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.10 17:51

bon, u me ze zacatku jak si nebyli jisti taky rikali jen neco o tekutine.. proste vydrz, ono to vyroste :-) ja teda v utery mela jeste takovy kolecko cerny :-)tak doufam, ze za tyden budu mit neco jako via

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
13.5.10 17:56

Já tam měla sice kolečko, ale úplně pravidelné taky ne spíš trochu spasklé shora a zespoda. tak nevím, ale asi záleží i na úhlu pohledu jak se to zobrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí