Poradna duly
Jana Čurdová
Xreni a kolik jsi teda dneska, abych si ten týden odečetla… ![]()
Jinak porod jsem měla normální, prskla voda v sedm ráno. V jedenáct začaly bolesti a v šest večer byl malej venku, podotýkám, že se narodil bez nástřihu, natržení…prostě parádička… ![]()
Reni tak to jsme na tom skoro stejne mam 64kg a 162cm za minuly rok jsme zhubla 12 kilo takze to neni tak hrozne kdyz to priberu zpet ![]()
Boni tak to si mela stesti ze te nepotrhal .. uvazovaly jste i o epiduralu? ![]()
Bon, vidis to v metriku asi tech 5+3
v utery(teda v 5+0) jeste toho moc neslo videt, tak uvidim ve ctvrtek ![]()
Tak to holky nechtějte vědět kolik mám já
Nevím čím to je, ale furt jsem přibírala, ať jsem cvičila nebo ne, ať jsem jedla zdavě nebo se cpala samým nezdravým jidlem. Prostě je ze mě co je, sice mě to trošku omezuje v nošení nějakého oblečení, ale doufám, že po porodu půjdou kila dolů a tím zapřahem budu mít třeba i míň než mám teď ![]()
Jojojo takhle jsem to mela driv i ja .. nejedla jsem, jen zdrave, malo a pribirala jsem ale mam to zpusobene SZ a hormony ktere beru od svych 12 let. Pak se to asik dostalo do normy a slo me zhubnout. Vzdycky me to strasne trapilo i obleceni jsme nemohla nosit jake jsem chtela .. ted uz je to lepsi ![]()
Taky jsem na tom nebyla o moc lépe. Podařilo se mi za poslední půl rok zhubnout o 12kg. Snažila jsem se i tělo trochu vyčistit redukční dietou. Nakonec jsem si zajela se sestřenkou do lázní na týden a je vidět, že to pomohlo…byla jsem totiž hrozně nervní a nešťastná, že se nám nedaří otěhotnět. A vidíte, dva týdny po lázních jsme měli náš den D… ![]()
A te´d jsem ráda, že už své bříško mnebudu muset schovávat…naopak ukazovat a chlubit se… ![]()
Já nevidím žádné metříky, jak to???Takže jsem plus mínus 4+3tt..Dr. mě chce na UTZ vidět příští pondělí, nebo úterý, takže to budu nějakých 6+0tt..To stejně ještě nebude srdíčko, ale aspoń důkaz nitroděložního těhu už jo… ![]()
Já mám taky 160 cm, před šesti lety jsem mívala 62 kg a to jsem se svou těžkou kostrou byla akorát, ale jak šli roky a já se měla fáákt moc dobře, dostala jsem se na 72 a s těmi jsme otěhotněla…Po porodu mi zbylo 5 kilo, no ale mám v úmyslu s těmi kily pak zatočit, teď mi to přišlo zybtečné, když jsme věděli, že chcem brzy druhé…:-)
No chlubit se..já se chlubila tak do 6.měsíce, pak už to moc k chlubení nebylo…Foto z 38.týdne, 97 kg… ![]()
Tady se valím, ty schody mě málem zabily…Rodina se mi smála, byla jsem jak devadesátiletý důchodce…taky každý říkal, že už musím porodit, ale prd, ještě dva týdny jsem takhle musela čekat… ![]()
Bon, to je teda brisko, a koukam ti i docela praskalo co? ![]()
jinak metriky uvidis, kdyz si nad diskuzi zapne „zobrazovat podpisy“
Boni tak to je mazec jak tak clovek muze pribrat, toho se opravdu desim ![]()
Jůů aha, takže mě se předtím ten kalendář povedl, ale koukám, že třeba ho pozměnit…:-)
Holky nestrště…já se snad p metráku taky nedostanu. Jej to si neumím ani představit..já začínám na 78kg/165cm, tak snad víc jak 16kg nepřiberu…