Poradna duly
Jana Čurdová
Bobule, já chodím každý týden, takže upřímně i doufám že si dám teďka trošku pauzu
Taky doufám, že tak bobek bude i se srdíčkem…moc se těším ![]()
Jdu slintat do polštáře…dneska jsem neskutečně unavená ![]()
Díky za gratulky. Jsem ráda, že je to pro Vás motivující, tak pěkně vyvíjejte, ať se máte u doktorů čím kochat. ![]()
Já už mám zase zkaženou náladu. Hned jsme tu novinku oznámili oboum prarodičům. Tchánovci v pohodě, radost, moje mamka taky, ale táta, ten se zase předved, prej že jsme se na to nevykašlali a radši jsem měla mazat do práce a ne se válet doma.
Zase mě přesvědčil, že je to chudák. ![]()
A teď jsem si, blbec, četla tady na emiminu smutné příběhy, to je hrůza, co všechno se může stát. Takže to holky nečtěte, jen samé pozitivní záležitosti.
Ahojky,ráda se k vám taky přidám…:)Čekáme naše první miminko a termín mi podle PM vychází na 7.1.2011
Zítra jdu na první prohlídku tak snad už budeme vědět víc…Jinak všem těhulkám taky moc gratuluju!!!
A mikulko:Z toho tatínka si nic nedělej.Třeba tak reagoval jen proto že ho to zaskočilo,ale uvidíš že až se mimi narodí tak si ho hned zamiluje…!!!
Ale chápu že taková reakce zamrzí…:-(
Dobré ráno holky!!! Už od tří nespím, nevolnost mě vyhnala z postele
piškoty a hořký čaj to trochu zpravili.
Vio dnes kontrola, tak držím pěsti a budu čekat na tvé hlášení ![]()
Mikulko to mě mrzí s tím tátou, oni ty chlapi jsou stejně jiný…Snad to tak nemyslel ![]()
Jdu zkusit ještě usnout a v půl deváté hurá na melírek, když už se cítím blbě, tak budu aspoň hezky vypadat ![]()
Dobré ráno holky.
Gratuluju Mikulko..
Je to super. Mě ještě čeká týden čekání na UTZ, ale snad tam bude už taky vidět cvrček náš..
Já jsem teprve 5+2tt, takže za týden budu asi jako ty. Jdem s manželem ve středu. Byl tam s tebou manžel taky? Na tátu nemysli, dítě je tvé, tak se z neho radujte…však ono mu to taky docvakne. Ale abych ti řekla pravdu, taky mám strach jak to vezme ten můj. Zrovna se taky nemilujeme… ![]()
Lucy: Vítám tě mezi námi
To je super, jak se nám to rozrůstá. A jakpak se cítíš ty, už máš nějaké příznaky?
Amálka: koukám, že jsi ranní ptáče, doufám, že se ti udělá brzy dobře.. ![]()
Lucy, vítej mezi náma
Písni něco o sobě, máme ve fotkách seznam, ať se nám to neplete, tak by tě Renča taky přidala ![]()
Mikulko, nemysli na taťku. Asi tím byl opravdu zaskočený, ale uvidíš, že časem to bude v pohodě.
Dneska jdu k dr. zase až odpoledne po práci tak písnu až večer. Celkem se těším a samozřejmě mám i trochu strach. Dneska mi nějak nic není, ani motání hlavy nic…doufám, že je všechno v pořádku ![]()
My se to našim chystáme říct až příští víkend, ale pozitivní ohlasy nečekám. Spíš takové rady, že jsme měli čas a měli si ještě užívat a co bude dát a takové klasické řeči. K přítelově rodičům pojedeme asi až na konci měsíce a u nich vím, že budou šťastní ![]()
Ahoj holky,
Lusi urcite te pridam, kdyz mi posles udaje, co vidis v seznamku.
Mikulko gratulace, ze je mimi v poradku a s tim tatou si nedelej starost, jeste je brzo a ono se mu to ulezi.
Vio, hodne stesti dneska, at uz vidis srdicko ![]()
ja jdu az za tyden na kontrolu, tak doufam, ze uvidim uz neco vic
i kdyz moje mimi je mladsi nez podle PM.
Amalko melirek hmm to budes urco krasnejsi ![]()
jinak ja mam s priznakama porad pohodu, jen citim vic bradavk
Ahojky holky, tak to jsem na tom stejně. Já jdu taky příští týden, a to 19.5. S rozdílem, že pro mě to bude první UTZ, tak jsem zvědavá, zda něco bude vidět a hlavně aby to bylo v pořádku. Měla bych být tak 6+1tt. Tak snad bude vše OK.. ![]()
Ahojky holky, tak jsem nevydržela a šla si nechat nabrat tu krev, stálo to teda 270,–Kč, ale zítra ráno budu vědět na čem jsem…Musela jsem totiž do stejné laborky, ze které byl první výsledek a kam jdu i v pondělí, aby to bylo přesné, prý měří každá laborka trochu jinak…Už ať je zítra, pak jdu rovnou ke kámošce, tak pak kolem poledne dám vědět, jak to s námi vypadá… ![]()
Bon, no dneska jsem na tebe myslela celý den a čekala kdy se ozveš. Tak hlavní je že sis tam zašla a uvidíš jak to dopadne a potom v pondělí už bude s čím srovnávat, takže si myslím že budeš mít jasno. Určitě to dobře dopadne ![]()
Ahojte,
no můj táta totiž nedovede dát najevo vůbec žádné city, teda ty pozitivní. Takže když má na něco reagovat, tak zásadně a pouze negativně, navíc má hulvátské vyjadřování. Překvapený ale být nemůže, věděl, že se o mimi snažíme. Takže radši, ať mlčí, než vypouští z pusy takový…
My s našima bydlíme v jednom domě, tak mně celkem záleží na tom, co si myslí. Už to mám ale na háku, ale stejně to v tu chvíli zamrzelo. ![]()
Amálko, to chceš být ještě hezčí než na profilové fotce? To už snad ani nejde.
Taky mám barvu už příšernou, musím se objednat, se mě vůbec nechce.
Lucy, vítám Tě, jj napiš o sobě něco víc.
Mončo - přítel se mnou u doktora nebyl, byl v práci, a myslím, že by z toho asi ještě moc neměl.
Vio, tak tfuj, tfuj, tfuj na dnešní kontrolu. Oni Ti rodiče většinou trošku remcaj (vysledováno i z okolí), ale když se to narodí, tak je to samé ňuňu, ťuťu. ![]()
Bon - uvidíš, že bude hcg krásně vysoké, a aspon budeš pěkně v klidu.
Vkládám moji sbírku, ale přísahám, že jinak jsem úplně normální..:-D