Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8460
11.5.10 13:35

Já držím všechny palce co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
11.5.10 13:39

Boni to bude určitě dobrý, však on se objeví…držím pěstičky :wink:

• Citovat
  • Upravit
6585
11.5.10 13:40

Bon uvidis ze vsechno bude v poradku ;) Vsichni ti tady budete drzet palecky :palec: Dle me je to jeste brzo proto tak mala hodnota, vubec nemysli na nic spatneho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
11.5.10 13:49

Bon jasně, že držím palečky a uvidíš, že to bude dobré, nejspíš je to jen brzy, aby bylo něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.5.10 14:34

Bon, určitě jsi otěhotněla později. Ale já být tebou tak to nevydržím a zajdu si na krev jako samoplatce za dva dny. Jestli se hodnota zvýší cca dvojnásob, tak je to o.k. :palec: Já jsem strašně netrpělivá, takže bych to nevydržela. Držím ti moc palce a budu na tebe myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
11.5.10 14:37

Vio, přesně o tom také uvažuji…:-)Myslíš, že mi to odeberou v každé laborce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
11.5.10 15:49

Měli by na oddělení hematologie, biochemie, stojí to cca 200Kč a za hodinu jsou výsledky. Já bych taky šla být tebou, budeš vědět na čem si. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
11.5.10 19:19

Bon, nevím sice kde přesně to berou, ale myslím že v každé laboratoři určitě. Nevím proč ti dr. neřekl, ať příjdeš za dva dny :nevim: Renča taky měla odběry co dva dny a hodnoty měla suprovní. Tak tě nechá čtrnácz dnů trápit chudáku. Jen si pěkně zajdi a budeš mít klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.5.10 21:00

ahojky holky, nak nestiham dneska :-)
Bon vubec to nevzdavej, videla bych to, ze jsi na tom jako ja pred tydnem, podle me otehotneni 18.4.
v utery jsem nemela nic videt a hcg bylo 307, vcera uz bylo 2600 a dneska na ultrazvuku maly gestacni vacek, takze nezmatkuj, proste je to mladsi!!! na dalsi odber bych sla tak za 3 dny, to uz bude aspon rozdil. drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
11.5.10 21:23

Všem moc díky za podporu, hlavně teda Xreni, kéž by to i u mě mělo tak skvělý konec…:-)Ale jsem optimista..Ale vyděšený teda :-D Zkusím zajít ve čtvrtek přímo do nemocnice do laborky a uvidíme…Jsem šíleně unavená a malej pořád kňourá, no když má chlap rýmičku, no…To zas bude noc…:-( Nejhorší je pro něj, že nemůže mít dudáka, protože nemá čím dýchat..No a bez něj spá neumí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
12.5.10 06:46

Renčo, gratuluji ke kontrole a k malé bublině :palec:
Bon, určitě se vám zadařilo později, proto tam nic ještě není. Uvidíš jak ti půjdou hodnoty nahoru, optimismus chválím :-)
Holky, ale já bych dneska spala. Vyjímečně jsem se dívala na telku až do desítí a ráno to byl děs, jsem celkem mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
12.5.10 07:56

tedy vy jste se rozjely :mrgreen:

Já jsem tedy strašně unavená. Pár posledních dnů se vždycky ráno hned těším, až půjde malá zase spinkat. Doufám, že to za nějakou dobu zase přejde. Těžko se mi funguje. Přes týden to ještě jde, ale ty víkendy, kdy člověk potřebuje fungovat na 200%, to jde dost ztuha. :wink:

Bon - já myslím, že to bude v pořádku. U Michala jsem to měla stejně. Nejdříve nic, pak bublinka, a to se doktorovi nezdálo, že by to mělo být už větší a že by to mělo mít už srdíčko, že to bude nejspíš zamlklé těhu… 8-o 8-o :evil: Byly to trochu nervy, ale za 14 dnů srdíčko bilo a bylo všechno ok. Jen jsem měla nějakou zpožděnou ovulaci a prostě jsme ho „udělali“ trošku později. Sice mi pak díky tomu vycházely blbě AFP testy /Down.syndrom/, NT screnning tehdy bohužel ještě nebyl, tak jsem musela na plodovku, ale i to bylo nakonec ok.
Takže klid, zajdi si, jak Ti radí holky, na krev a my Ti budeme držet pěsti, ať hodnoty pěkně rostou :wink:

xreni - super, že jsi doma a bublinka se „našla“ :dance:

Peetule - soucítím s Tebou. Vím, že jak ty nevolnosti dokážou být nepříjemné. :zed: Mně je sice taky už přes den blbě, ale zatím nezvracím a dá se to tak nějak vydržet. Zatím zabírají žvýkačky, cola nebo na chvíli pocucat bonbon. Strašně se bojím, že bude hůř :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
12.5.10 08:17

Bobule, nemysli na nejhorší. Třeba ti vůbec špatně nebude :wink: Já sice vstávam s pocite, kdy už to konečně příjde a začnu obímat záchodovou mísu, ale držím se :mrgreen: Jo a ten NT screnning je u nás nejblíž v Olmiku? To není např. v Ově, F-M nebo Valmezu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
12.5.10 08:21

Bobule ja teda zvracim kazdy den, nezabira me vubec nic, ani zazvorova lizatka. Ja se probudim napiju se dzusu bo colu jsem hur snasela a hnedka letim, uz nevim co mam delat :( dr. me sice dala cipky proti zvraceni ale kdyz jsem si precetla letacek tak nevim a taky tehotne to vubec nemuzou takze nevim jestli to mam riskovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
12.5.10 08:26

Šmarja a co ti to dala za čípky, když to těhotné nemůžou???
Peti, ty si to prostě vybíráš za nás všechny, chudáčku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital