Poradna duly
Jana Čurdová
Kočky dala jsem do své galerie první dvě fotečky tak mrkněte ![]()
Monči proč by nemělo být vše ok?! ![]()
Ahoj holky,
teda vy jedete. Chtěla jsem reagovat na spoustu věcí a už si zase nic nepamatuju. ![]()
U mě těhu příznaky pořád stejné - bolavá prsa a podbřišek a už nemůžu ani spát na břiše nebo být delší dobu sehnutá. Jak mám břicho zmáčklé, začne mi být zle. O motání hlavy ani nemluvím.
Peťule, to si to zvracení vybíráš za náš všechny dohromady, ne? Měli bychom se domluvit a pěkně si to rozdělit
. Já si beru středu - to mívám hlídání pro Davídka.
Ale hlavně, že Ti dopadla dobře kontrola, a příště už
.
Vio, ten poukáz je nádherný. My jsme těhu jen slovně oznámili a přítelovi jsem taky v návalu euforie ihned běžela ukázat pozitivní test. Akorát když jsem čekala Davídka, tak byl můj brácha na dlouhou dobu pracovně v cizině. Tak jsem mu poslala mejlem prezentaci v Powerpointu - porovnání dvou fotek mého břiška (v 7. a ve 13. týdnu) a výběr možných příčin, nakonec fotka z UTZ.
Zatím o současném těhu ví jen kamarádka, přítel a Vy. Prarodičům to řekneme, až bude srdíčko a širšímu okolí až po 12. týdnu, ale protože je jaro, tak nevím, nevím, jak ten pupek schovám
. Když jsem čekala Davídka, ještě v 5. měsíci nebylo znát, že jsem těhu
, zato teď už mám nadbřišek pěkně vyklenutej.
Amálko, koukám, že to taky nemáš jednoduchý, ale zase máš teda super chlapa, takhle by se každej nechoval.
Ijajeki, no vidíš to, a mě prsa nejvíc bolely při minulém těhu (ani dotknout jsem se jich nemohla) a to se mimi už 4 týdny nevyvíjelo, taky mi bylo hodně blivno a to teď ani s Davídkem nebylo. Takže já jsem zase vyjímka potvrzující pravidlo.
No to bude mít mamka radost, my jim to jen řekli, ale těší se babičky obě. Manželova ta je naprosto nadšená má totiž jinak jen skoro 20 letou vnučku od staršího syna a našeho 15 letého tak pro ni je miminko něco nového. Moje je ráda, ale nedělá z toho takovou vědu mám dvě sestry tak je to už 6.té vnouče a 5.té je taky teprve v bříšku.
Holky tak tady je fotecka protoze se me to nechtelo skenovat pres priteluv PC, ja na svuj nemam tiskarnu pridelenou tak jsem fotecku vyfotila, snad to bude stacit, kvalita nic moc ale to hlavni tam jde pekne videt ![]()
Jojo Mikulko take si myslim ze by bylo fer si to pekne rozdelit, ja zvracim druhy den ale jsem uz pekne vysilena a unavena, dava to dost zabrat ![]()
Mukulko, tak to s tou prezentací je super nápad. Jak s někým nejsi v kontaktu, tak to je paráda ![]()
Já už mám taky břicho pěkně zakulacené, ale to je tím jak jsem nafouklá. Teď to maskuju takovám svetříkem, ale jak bude horko tak to nebudu mít čím maskovat a bude to vidět hnedka ![]()
Amálka, musí mít opravdu báječného muže ![]()
Super Peti, to je krása ![]()
A teď si budu připadat asi strašně blbě
Holky jaký je rozdíl mezi dutinkou a gestačním váčkem??? Já mám taky takovou černou bublinu jako má Peťa, jen má jiný tvar a dr. říkal že je to dutinka. No jsem z toho jelen ![]()
Vio tez jsem mela takove bricho jak jsem psala ale co zvracim mam kilo dolu co jsem pribrala a bricho je fuc. Jinak pritel se o me stara, skace kolem me, vcera uvaril obed, umyl nadobi, jsem rikala ze ho musim mamce pochvalit
porad se pta jak mi je a strasne ho mrzi ze me nemuze pomoci kdyz vidi jak jsem na tom. Kazdy vecer me masiruje stehna, brisko a prsa .. koupila jsem si krem pro tehotne ktere vypina kuri a predchazi striim, ma se pouzivat od zacatku tehotenstvi do 3 mesice po porodu.
Peti, ty jsi vybavená…čaj, lízatka a ještě mast. Copak to máš za mast, od koho???
Jde vidět, že ty máš taky super přítele ![]()
Ahoj Peťule ![]()
prosím Tě, ve kterém jsi týdnu těhotenství?
Fotečka moc hezká!!! ![]()
Vio je to masazni krem MAMA pro tehotne s olivovym olejem z DM, primo jejich znacka babylove. 150ml za 40,– Ja jsem s jejich znackou spokojena, maji tam dobre vyrobky za skvele ceny ![]()
Jo pritel je zlatej, porad me rika ze spolu to zvladneme ze se nemam niceho bat.
Holky nám vždycky říkala primářka že mazat a masírovat kůži čímkoli hned od začátku těhu ![]()
Peetule - moc gratuluju
a taky vím, jakou radost má člověk z první fotečky
Nevolnosti - holky, nezlobte se, ráda vám přenechám všechny dny v týdnu. Já si tu u malé fakt užila a teď bych ráda, aby to bylo klidnější ![]()
Via - ten dárkový poukaz je tedy super
Skvělý nápad.
U Barunky dostal taťka rámeček a v něm byla fotečka a na straně i těhotenský test. Pochybovala jsem totiž, že by pochopil o co jde
A teď jsem byla tak překvapená a šťastná a trochu i v panice, že jsem běžela rovnou s testem. Měl svátek a já narozky, tak se to hodilo.
Amálko - vždyť říkám, že mě bohužel tyhle řeči moc neuklidnily. Kolikrát jsem večer brečela a říkala si, proč jsem se na to vlastně dávala, že to nevydržím. Nedokázala jsem si představit, že ještě někdy znovu najdu chuť. Nemohla jsem ani nic pít, byla to fakt hrůza. ![]()
Bobulko to mě mrzí že si tak trpěla, přeju ti ať je tohle těhotenství bez problémů, hezky si to užívej ![]()
Chlapa mám hodnýho, ale taky je ho dost ![]()