Poradna duly
Jana Čurdová
Holky on ten Femibion obsahuje hlavně kys listovou a k tomu nějaké látky, které pomáhají tělu jí zpracovat a dobře využít a pak obsahuje hodně vitamínu B, ten já musím protože mi strašně praskají koutky, pomáhá to udržet i zdravé zoubky, vlasy a nehty, nic zbytečného navíc v nich není, jsou dvoufázové Femibion 800 do 12. týdne a pak Femibion 400 do konce těhu a tam už se bere jen obden…
Amálko, víš jak já jsme si to krásně plánovala a vymýšlela jak mu to oznámím a dopadlo to nakonec tak, že jsem mu prostě ukázala ten test hnedka jak vyšel pozitivní. Řekl jenom že už se strašně těší a je rád, že má ode mě klid. Myslel tím klid od sexu
Momentálně mu to vůbec nedochází a nějak si neuvědomuje, že čekám jeho dítě. Ono to asi jde mimo ty chlapy do té doby než to mimi ucítí jak kope atd. Jako vůbec se nezměnil, že by se staral nebo tak, chová se úplně normálně a těhu vůbec neřeší. Je to normální nebo jen já mám doma takového chlapa?
Tak to jsem na tom podobně Via. Taky je manžel moc rád a taky jsem za ním běžela hned, jakmile vyšly dvě čárky..ale myslím, že více mi uvěřil, až když nám to doktor potvrdil z krve. Jinak to moc neprožívá, asi, nebo s emi to tak zdá…ale je pravda, že se občas zeptá, jestli nechci doma s něčím pomoci..to dříve nebylo
a dokonce si nestěžuje, když odpoledne usnu
ale jinak se nezměnil. Stále očekává, že se o něj budu starat jako o miminko, takže vlastně nacvičuju už pár let… ![]()
Moni, tak to jsme na tom opravdu stejně ![]()
Měla jsem volnou chvilku v práci a tvořila dárkový poukaz. Když už jsem to svému příteli neoznámila nějak originálně tak rodičům chci. Říct mami, tati jsem těhotná, to mi příjde strašné. Prosím tedy o hodnocení, jaké to je? UTZ není můj, ten bych tam dodala později a slovo hlídání myslíte, že je dobré ![]()
Holky tak u mě je to stejný, radost byla když jsem mu dala test v dětské botičce. Ale pak hned ty řeči moc se na to neupínej kdyby se to zase nepovedlo ať nejsi smutná… má o mě starost. Když jsem přinesla bublinu domů na fotce tak říkal, no tak to je jasnej kluk ![]()
Manžel pomáhá, hodně věcí teď musí zvládat sám, přestala jsem sekat trávu a vzhledem k tomu že je můj muž na vozíku je to pro něj pakárna, ale obdivuju ho jak si se vším poradí, třeba trávu vyřešil traktůrkem, na kterém si předělal řízení pouze na ruce
je to můj šikula a moc si ho vážím. No musí mě milovat když si nechal 2× rozříznout varlata kvůli odběrům spermií ![]()
Via:Ten dárkový poukaz je super, to slovo odběr mi přijde vtipný ![]()
Via. ten poukaz je super…mě se to taky líbí ![]()
Amálko: to máš opravdu super manžela. Ten můj si taky myslí, že to bude kluk. Přece první dítě musí být kluk…jo a na komín firmy nám přiletěl čáp. Tak tomu docela taky věřím… ![]()
Tak já jsem to manželovi taky řekla tak, že jsem mu ukázala test. Nejdřív mu to moc nedocházelo, ale pak měl radost ale taky to zatím moc neřeší nevadí mu že spím a oba se synem se snaží doma pomáhat jinak se o miminku zatím moc nebavíme, aby to nepřineslo smůlu. Jsem rozhodnutá začít to řešit až uplyne těch prvních 12 týdnů, do té doby není nic jisté. Jinak dneska po týdnu dovolené jsem v práci a zatím v klidu, jen si musím dát vždycky chviličku pauzu nesnažit se udělat všechno v jednom kuse. A jinak mi taky doktorka řekla, že třeba bolest prsou je dobré znamení, že to je známka, že mám hodně hormonů a miminko se správně vyvíjí, ale nevolnost na to asi tolik vliv nemá hodně záleží jak má která z nás citlivý žaludek.
Holky tak jsem doma z prvni navstevy u dr. Cestu jsem nastesti prezila, po ceste jsem si koupila zazvorova lizatka tak me to trosku pomohlo. Dr. me udelala ultrazvuk, byl videt gestacni vacek ktery odpovida na 7tt. Proti zvraceni me doporucila lizatka, susenky a kofolu. Napsala me cipky a b-komplex. Doporucila me at si koupim femibion. Sestricka me dala letacek ze se mam doma s pritelem poradit jestli chci pristoupit na screening v 10tt ale stoji 1500,–. Dostala jsem i fotecku takze jsem si ji hnedka nechala okopcit at muzeme rozdavat ![]()
A vitamíny beru jen kyselinu listovou tu mi poradila sestra. Z vitamínů mám obavy právě kvůli riziku větších dětí syn měl 4kg a 54cm a narodil se v 38 týdnu, nebrala jsem při něm žádné vitamíny tak nevím jak by to vypadalo s nimi.
Tak super Peti, že kontrola proběhla v pohodě
Doufám, že fotečku dáš taky nám tady
Je super, že ti dr. všechno řekla a tak. No paráda. A ty lízatka jsi koupila normalně v lékarně???
Dekuji holky
jojo koupila jsem je v lekarne ale ma je i dr. v ordinaci na prodej - 12ks za 52,– a na netu jsem je videla i za 39,– ale nechtela jsem na ne cekat, maji 4 prichute, jsou dobre, normalni lizatko se srdicka, klasika
a prave na nevolnost jeste me dala b-komplex.
Jo ted lezim, odpocivam bo odpoledne jedeme k nasim, zitra tam musim totiz se stitnou zlazou a rano nechci jet kdyz zvracim to by byla uzasna cesta teda a po ceste se stavime k pritelove mamce, psal ji ze pro ni mame prekvapeni
pritel ji chce dat fotecku v ramecku ![]()
Péťo gratuluju a fotečku určitě přidej… ![]()
My jdeme až příští týden, tak snad bude vše vpořádku. ![]()