Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak co se týká příznaků, mám je samozřejmě od prvního dne co vím že jsem těhotná
Nafouklé bříško, citlivá prsa, ráno žaludek na vodě, prospala bych celý den a noc kdyby to šlo. Už od začátku jsem doma na nemocenské a jsem za to šťastná.
Amálka:Ahojky, tak tě tu moc vítám
taky jsem tu nová. První zřetelné čárky jsme měla v pondělí a včera jsme byla mna krvi, kde mi to potvrdili..čekali jsme na dítě více jak rok. Jina příznaky mám podobné, akorát mi ještě nebylo tak moc zle, jen taková kovová chuť v ústech. Na ultrazvuk jdeme taky za necelých 14dní…tak ať nám cvrčkové rostou ![]()
Vítám Améku a Monči ![]()
xreni - ty kluky umaž
Vy to tady vědět budete a myslím, že nás časem přibude /myslím teď lednových těhulek/ a tabulka se i tak dost natáhne
![]()
a gratuluju všem k dobrým zprávám z kontrol. Ach jo, já jdu až 26.5. To je taaak daleko. Ale zase by už mimi mělo být hezky vidět.
Bobule to je v poho
koukám že jsme na tom úplně stejně
to máš taky termín 1.1.2011. Kdyby se to povedlo to by bylo krásné datum
Mě se pan doktor smál že budu v Českolipských novinách, říkal že se určitě trefíme a budeme mít první mimi roku 2011
Mě by se líbilo mít ho u sebe už pod stromečkem ![]()
Monči, moc ti gratuluji a přeji aby se ti příznaky nestupňovali a aby bylo vše v pořádku ![]()
Amálko - jo ten termín vypadá moc pěkně. Ale já pochybuju, že bych se trefila. ![]()
Bobule, koukám že už jednoho mrňouska máš, to se vám to povedlo pěkně za sebou. Líbí se mi když jsou děti-sourozenci věkově blízko a můžou si pak hrát, je to roztomilý, ale určitě je to zápřah. Jaký si měla porod?
Amálko - já mám těch dětí trochu víc
A porod? Vzhledem k tomu, že to bylo po hodně dlouhé době a Bája měla 4,35 kg bylo to dramatické. Sice to netrvalo dlouho, ale obávala jsem se, že to jsou mé poslední minuty.
No, tentokrát jsem byla za „hérečku“ ![]()
Ahoj holky vítám nováčky mezi náma. Já jdu 18.5. na kontrolu už podruhé byla jsem 4.5., ale to byla vidět jen dutinka a žloutkový váček. Doktorka říkala , že za těch 14 dní už by měla vidět miminko tak se těším. Ale nevadí mi, že jsem šla dřív mám aspoň jistotu, že je miminko kde má být. Jinak příznaky mám hlavně ty bolavé prsa a taky mi narostly musela jsem si dnes koupit novou podprsenku do starých se nějak nevejdu jen do jedné co je trochu už vytahaná. Jedno dítě už mám syna bude mu 15 let, ale je to pokaždé úplně jiné.
A můžu vám poradit dobrou věc proti nevolnosti, vlastně mi to poradila sestra která je shodou okolností taky těhotná jen trochu déle. Koupila jsem si na její radu v lékárně lízátka na těhotenskou nevolnost a opravdu to pomáhá.
Ijajeki, taky si budu muset zajít koupit novou podprsenku. Ještě se to dá, ale za chvíli mi budou všechny taky malé
Hmmm, ale ty lízatka nejsou špatný nápad. Asi se v lékarně na něco takového poptám
Jaj holky, ale mě trápí taková zácpa že mám břicho jako balon a to jím zeleninu, banany, ale nic mi nepomáhá. Na to nemáte žádný recept???
Via, mě pomáhá dát si ráno jogurt a po tom vypít půl litru vlažného ovocného čaje a jsem ok, mám to tak naučené a funguje to i v těhu, zácpa mě zatím netrápí a snad ani nebude.
Díky Amálko, hnedka zítra to vyzkouším
Já mám zažívání špatné tak i tak, ale teď se mi to tím těhu celkem zhoršilo…