Poradna duly
Jana Čurdová
Vio - jj, září je super
, Davídek je ve znamení panna jako já, má úžasný charakter
V těch 25 jsem to cítila stejně jako Ty, školy hotové, praxe sice malá, ale byla, bydlení jakž takž, všechno tak nějak stagnovalo a chtělo to zase krok vpřed.
Peťule - okolo mě taky spousta lidí o práci přišla, a i já to druhé mimi honím co nejrychleji to jde, protože mi šéf místo asi nedrží a nechci na mateřskou nastupovat práve z ÚP. Doufám, že až mi skončí rodičovská, že mě doktor nechá ne neschopence, kdo by mě taky na 3 měsíce zaměstnal, že?
Mikulka jojo asik tak, urco te necha na neschopence, ted uz to neni slozite, staci dobry doktor ![]()
U me fakt nebyla na co cekat, byla jsem rozhodnuta, bydleni jsme zaridili minule leto, vsechno nove, praci jsem nemohla najit tak proc nejit do mimca
Me je 22, pritel mel tedkom 30 takze taky neni duvod proc cekat, hlavne kdyz to mimco je chtene ![]()
Jo a mimichodem přítel od Peti vypadá na dvacet
![]()
Mikulko, taky jsem panna, podle kamaráda poslední na světe
A kozoroh je taky super znamení ![]()
Ahoj všem ![]()
xreni - super, že máš sebou pc a můžeš psát. Ať Ti to tam rychle ubíhá a hlavně ať je všechno ok.
Bobule, 37 let, N.J., TP 1.1.2011, dítka Ondra 06/1995, Michal 11/1996, Bára 06/2010
Via - ke komu chodíš, třeba se potkáme v poradně ![]()
Bobule, já chodím do Frenštátu. Tak to se asi nepotkáme
Nejsem přímo z NJ, ale okres NJ. Bydliště nechám utajeno ![]()
To datum 1.1.2011 tak krásně vypadá ![]()
Bobule, kvuli tobe jsem musela poradne natahnout policko deti
super
Hahaha Vio to vypada jako bych byla na zajicky
ale opravdu mu je 30
a muzu rict ze kdyz ho srovnavam s jinyma tricatnikama tak ma do nich teda daleko
Jako nikdo neveri ze uz ma tolik, fakt na to nevypada ![]()
Holky ja jsem slysela ze v Jicine je super porodnice, mam to do ni kousek ale zase kvuli rodine chci rodit v Prerove aby to nemeli daleko, prece jeste bude zima a jestli bude takova jako ted tak to bude mazec.
xreni - kluky mi tam dávat nemusíš.
Ani v červnové diskuzi je nemám. KLidně tam nechej jen Barunku
Peetule - myslíš jako v N.J?
bobule jen je tam necham, at kazdy vi, jaka jsi zaslouzila mamina
teda jestli to neni vylozene prani je tam nemit…
Ahojík, díky za obdiv, ale není co obdivovat, někdo se realizuje v práci, někdo doma s dětmi…Od puberty jsem věděla, že chci mít brzy děti, s manželem jsme spolu od mých 16, takže hned v po maturitě jsme začali na mimču pracovat..Podotýkám, že je o 9 let starší a že jsme zajištění..Tobísek se nám povedl až po 6 měsících, teď jak už jsem psala po dvou, takže radost náramná…Vždy jsme chtěli děti 2,5 roku od sebe..Snad vše klapne, i vám všem tady…:-)
Bobule jojo myslim N.J. prej je dobra i od pritele kolega tam jel rodit
a muj pritel ma take prehled v porodnicich bo ma dite z prvniho manzelstvi
Holky přidávám můj seznámek:
Iveta, 34 let, severní morava, syn Adam 11/1995, //29.4. a termín přesně nevím asi kolem 5.1.
A jak jste se ptali na práci dnes jsem zrovna informovala šéfa a zatím pracuju, ale jak dlouho nevím záleží jak mi bude a jak to budu zvládat. Dělám totiž 12h směny.
Ahojky Iveto, tak pridavam na seznamek,no snad to bude dobry a v praci ti ulehci ![]()