Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
5.5.10 13:42

Vio - jj, září je super :-) , Davídek je ve znamení panna jako já, má úžasný charakter :palec: V těch 25 jsem to cítila stejně jako Ty, školy hotové, praxe sice malá, ale byla, bydlení jakž takž, všechno tak nějak stagnovalo a chtělo to zase krok vpřed.

Peťule - okolo mě taky spousta lidí o práci přišla, a i já to druhé mimi honím co nejrychleji to jde, protože mi šéf místo asi nedrží a nechci na mateřskou nastupovat práve z ÚP. Doufám, že až mi skončí rodičovská, že mě doktor nechá ne neschopence, kdo by mě taky na 3 měsíce zaměstnal, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 13:48

Mikulka jojo asik tak, urco te necha na neschopence, ted uz to neni slozite, staci dobry doktor ;)
U me fakt nebyla na co cekat, byla jsem rozhodnuta, bydleni jsme zaridili minule leto, vsechno nove, praci jsem nemohla najit tak proc nejit do mimca :) Me je 22, pritel mel tedkom 30 takze taky neni duvod proc cekat, hlavne kdyz to mimco je chtene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.5.10 13:55

Jo a mimichodem přítel od Peti vypadá na dvacet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mikulko, taky jsem panna, podle kamaráda poslední na světe :lol: A kozoroh je taky super znamení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
5.5.10 14:22

Ahoj všem :kytka:

xreni - super, že máš sebou pc a můžeš psát. Ať Ti to tam rychle ubíhá a hlavně ať je všechno ok.

Bobule, 37 let, N.J., TP 1.1.2011, dítka Ondra 06/1995, Michal 11/1996, Bára 06/2010

Via - ke komu chodíš, třeba se potkáme v poradně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.5.10 14:29

Bobule, já chodím do Frenštátu. Tak to se asi nepotkáme :-) Nejsem přímo z NJ, ale okres NJ. Bydliště nechám utajeno :wink:
To datum 1.1.2011 tak krásně vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
5.5.10 14:35

Vio - taky už nejsem přímo z N.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 15:01

Bobule, kvuli tobe jsem musela poradne natahnout policko deti :mrgreen: super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 15:07

kurna ono to neslo videt cely, tak znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 15:26

Hahaha Vio to vypada jako bych byla na zajicky :D ale opravdu mu je 30 :) a muzu rict ze kdyz ho srovnavam s jinyma tricatnikama tak ma do nich teda daleko :D Jako nikdo neveri ze uz ma tolik, fakt na to nevypada :)
Holky ja jsem slysela ze v Jicine je super porodnice, mam to do ni kousek ale zase kvuli rodine chci rodit v Prerove aby to nemeli daleko, prece jeste bude zima a jestli bude takova jako ted tak to bude mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
5.5.10 16:13

xreni - kluky mi tam dávat nemusíš. :wink: Ani v červnové diskuzi je nemám. KLidně tam nechej jen Barunku

Peetule - myslíš jako v N.J?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 16:57

bobule jen je tam necham, at kazdy vi, jaka jsi zaslouzila mamina :mrgreen: teda jestli to neni vylozene prani je tam nemit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.5.10 17:05

Ahojík, díky za obdiv, ale není co obdivovat, někdo se realizuje v práci, někdo doma s dětmi…Od puberty jsem věděla, že chci mít brzy děti, s manželem jsme spolu od mých 16, takže hned v po maturitě jsme začali na mimču pracovat..Podotýkám, že je o 9 let starší a že jsme zajištění..Tobísek se nám povedl až po 6 měsících, teď jak už jsem psala po dvou, takže radost náramná…Vždy jsme chtěli děti 2,5 roku od sebe..Snad vše klapne, i vám všem tady…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 17:55

Bobule jojo myslim N.J. prej je dobra i od pritele kolega tam jel rodit :) a muj pritel ma take prehled v porodnicich bo ma dite z prvniho manzelstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
5.5.10 20:18

Holky přidávám můj seznámek:
Iveta, 34 let, severní morava, syn Adam 11/1995, //29.4. a termín přesně nevím asi kolem 5.1.
A jak jste se ptali na práci dnes jsem zrovna informovala šéfa a zatím pracuju, ale jak dlouho nevím záleží jak mi bude a jak to budu zvládat. Dělám totiž 12h směny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 21:23

Ahojky Iveto, tak pridavam na seznamek,no snad to bude dobry a v praci ti ulehci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí