Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
5.5.10 11:58

Xreni,
to máš pravdu, fotky tam nejdou dávat. Já myslela, že do toho příspěvku seznámek přímo napíšeš, my jsme to tak měli na Snažilkách 2010. Ale takhle je to taky super. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 12:22

Jude, porad to opisovat, by me svihlo :-) takhle vzdycky upravim tabulku v excelu a hodim do obrazku :-)
holky tady tak dobre vari :-) a kobliha jako zakusek mnam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 12:29

Reni tak aspon ze ti chutna, vsude v nemocnicich si jen stezuji na jidlo ale to bude asik tim ze jsi v Praze :) ty tam mas svuj PC s netem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.5.10 12:30

Ahojík, holky, ten seznámek bude super, taky přidávám info. Bon, Karlovarský, // 4.5. a termín porodu netuším, páč jsem měla nepravidelnou MS…Tak dodám podle UTZ…

Jinak dnes jsem si dělala třetí test a je druhá čárka tmavší než včera, takže supeeer…Odhaduju ale, že jsem tak 4.tt, k dr. půjdu asi v pondělí. to bude 14 dní od té doby, co mi píchla sestřička Agolutin…Taky jsem si hlavně vzpomněla, že když mi to pondělí dělal dr. vag. UTZ, tak říkal, že tam je zvětšení sliznice, myslel, že je to před MS, to taky bývá, ale ono už se pelešilo pídě..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 12:41

Bon super, jinak je ti stale 20 jak mas v podpise?? :-) no doktor se stejne bude ptat na posledni ms, od ktere to budou pocitat :-)

Peti, ja jsem v te nejlepsi Vojenske nemocnici :-) pocitac mam svuj a wifi tady zadarmo chytam, parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.5.10 12:44

Ahoj,
vytváříte seznámek, to je super. Vždycky jsem se vracela v diskuzi zpátky, abych si uvědomila, o koho jde a co dotyčná psala předtím, atd… Teď se to bude lépe pamatovat. Takže zde je mé info:
Mikulka, 27, Semily, // 26. 4., TP 5.1.

Koukám, že jsem zatím nejstarší :-( . Taky jsem přemýšlela, které z nás jsou doma a které pracují. Pokud si pamatuju tak kromě mě je na rodičovské Bobule, myslím, že Anon a ještě někdo? Vy ostatní všechny pilně pracujete?

Xreni - koukám, jak si to v nemocnici užíváš - koblížek, Interet, to je super, je z Tebe cítit dobrá nálada a tak to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.5.10 12:52

Jůů, to ne, je mi 22 a jsem doma, ale lehárko to zrovna není..Lehárko jsem měla, když jsem čekala syna, tohle těhotenství bude mazec..:-) Malej zrovna dnes je na zabití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 12:54

Reni tak to mas fakt pohodicku :palec: hlavne odpocivej a vsechno bude v poradku ;)
Mikulko tak ja bohuzel ted uz ani tak moc nee bohuzel nepracuji, jsem na UP, zrovna jsem mela nabidku pracovat ale musela jsem ji odmitnou, ted bych to urcite uz nezvladala, tak jsem aspon v klidu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.5.10 12:56

Xreni, ty se teda máš :-) Pohodička, mňamky a vojenská nemocnice je prý opravdu dobrá. Chvilkama ti i závidím :lol: Ale ne, hlavně ať už jsi od tama pryč a zdravá i s fazolkou :wink:
Mikulko není to špatný nápad tam ještě přidat kdo už dítě a má a třeba jak staré. Já mám teda premiéru :wink: Zatím pracuju, ale doufám, že ne dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 12:59

Mikulko, nejsi nejstarsi, Jude ma 34 :-)
ja teda pilne makala do vcerejska, no a ted leharo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 13:00

holky tak sup sem s detma :-), treba rok narozeni a jmeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.5.10 13:09

Tak nejsem nejstarší, hurá :dance: A Bobule se dvěma puberťákama mě asi taky trumfne. :-) A moje děťátko: Davídek, narozen 9/2007.
Bon, ty jsi tak krásně mlaďounká maminka. Byl klučina plánovaný? (snad nejsem moc zvědavá) Fakt oceňuju mladý holčiny, které mají takhle brzy dítě a dobře se o něj starají, že se dokážou vzdát toho bezzávazkového způsobu života. Pro mě byl ten přechod na pozici „Matka“ dost těžký, a to mi bylo 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.5.10 13:22

Mikulko, tak ty máš Davídka v září. Je to zlatíčko, co? Já jsem taky v září tak vím o čem mluvím :mrgreen:
Taky obdivuju mladé maminy a ještě když se o miminko dakáži postarat líp jak zasloužilé matky…to je krásné. Pro mě těch 25 je tak akorát, dřív bych do toho asi nešla. Teď říkám, že jsem vybouřená, mám praxi a první část toho co jsem chtěla poznat jsem poznala, takže to chtělo se posunout někde zase jinde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 13:30

Holky tak se musim priznat ze jeste pred rokem bych nerekla ze budu tedkom tehotna, nechtela jsem o tom ani slyset .. nekdy v zime jsem nad tim zacala premyslet, nadhodila jsem to priteli a on rikal ze uz o tom taky premyslel a chtel by take, coz jsem si myslela ze on jeste nebude chtit bo vzdycky rikal casem, ma dvoulete dite z prvniho manzelstvi takze bych se mu ani nedivila ale shodli jsme se a jeste ten den jsme se zacli snazit bylo to 3.1.2010 :)
Jsem vybourena az moc, uz me to vubec nelaka, jeste kdyz jsem byla sama tak to bylo jine ale s pritelem se me zivot zmenil a uklidnila jsem se :) ted uz vim ze jsem 100% pripravena na mimco :) zkusenosti uz take nejake mam takze v tom nevidim problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.5.10 13:38

jeee, lednatka 2011, moc vam gratuluju a preji pohodove tehotenstvi. Taky jsem doufala, ze se k vam pridam, ale budu si jeste muset pockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí