Poradna duly
Jana Čurdová
ahojda holky, hlasim se z kontroly az ted, no poslali me do nemocnice, tak si tu ted naky ten tyden polezim.. nez mimi vyroste a vyvrati prave mimodelozni.. ach jo…
Xreni, tak to je mi líto, že musíš být v nemocnici, ale zase jsi pořádně hlídaná a o mimi i o Tebe je dobře postaráno. Ať to špinění rychle přejde a za pár dní Tě pustí domů.
Xreni to je mi líto, že máš problémy držím palečky ať je to co nejdřív v pořádku.
Xreni - taky držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
Vítám všechny příchozí maminky ![]()
Ahoj holky,
jsem další ze snažilek 2010 ![]()
Ještě nemám těhu potvrzené od dr., objednala jsem se až na 21.5., aby bylo už srdíčko. Termím porodu mi podle těhu kalkulaček vychází nějčastěji na 1.1.11
. Dnes jsem podle MS 5+3tt. Doufám, že bude všechno v pořádku, už se nemůžu dočkat, až mimi uvidím.
Držím palečky všem co jsou tady, ať máme co nejdřív
!!!!
holky diky moc, nas tu pekne pribyva
ja pevne verim,ze to bude dobre, ani si jinou moznost nepripoustim
jen si rikam, ze ja blbec sla na tu kontrolu tak brzo ![]()
Xreni,
určitě budete s mimi v pořádku. A je dobře, že jsi šla na kontrolu, teď budeš pod dohledem a kdyby něco hned ti pomůžou. Apoň budeš mít čas na emiminování ![]()
Xreni, posílám hodně štěstíčka, aby bylo všechno v pořádku. V nemocnici budeš pod kontrolou a uvidíš, že za chvíli to bude všechno v pohodě ![]()
Vítám nové těhulky ![]()
No na tu teplotu se zeptám dr., stejně k němu zítra jdu. Někde jsem četla, že je to normální někde zase že ne, ale je pravda že všude bylo, že to plod nemůže ohrozit. Tak uvidím…aspoň se šetřím a večer ulehám v šest s teplým čajem a odpočívám ![]()
Ahojda všem, ráda bych se tedy k vám přidala.
Když už jsme u těch lednových narozeních, tak jsem také v lednu a malého stroupečka co nosím v bříšku, tak stanovený termín porodu mám na 1.1.
![]()
Ahojky holky ![]()
xreni tak hodne stesticka ti preju aby vsechno dobre dopadlo, budeme tady na tebe myslet ![]()
Jak koukam me vychazi termin na 2.1.2011 ale je tu hodne holek co vychazi na 1.1.2011 tak jsem zvedava ktera z nas bude mit prvniho obcanka v roce 2011 ![]()
Noo jsem zvedava kdy porodim muze to bejt i na Vanoce ![]()
Holky mate uz nektera potvrzene tehu a srdicko?
Petule,
já těhu potvrzené mám, ale ne srdíčko, jdu v pondělí na kontrolu a myslím, že už možný by mohlo být něco vidět ![]()
Ahoj Alushko,
já jsem tu už taky
![]()
Peeetuleee,
naši dr. nám možná termíny ještě upraví, ale mě se tedy 1.1.11 hrozně líbí, doufám, že to tak zůstane. I když rodit třeba na silvestra nebo nový rok - co když budou porodníci taky slavit a budou ehm … indisponovaní? ![]()
Já těhu od dr. potvrzené ještě nemám, dokonce, když jsem byla 8DPO na kontrole s něčím jiným a řekla jí, že mám ducha na TT, tak mi řekla, že to na těhu vůbec nevypadá, že mám děl. sliznici jen 5mm a krevní testy z 9DPO byly také negativní. Ale, mýlili se
.
Děláte si někdo ještě průběžně TT, než půjdete na kontrolu k dr? Mě to hrozně láká, ale myslím, že je to na druhou stranu zbytečné. Já jdu na KO až 21.5. a vydržet tak dlouho v nejistotě není sranda.
Tak ja take prave nemam potvrzene tehu, v pondeli jdu na prvni vysetreni a ultrazvuk, bude to 7tt tak snad uz neco uvidi, schvalne me tak pozvala, sestricka rikala ze uz je neco videt v 6tt ale u kazdeho je to take jine, tak uvidime ![]()
Jude, ja myslim, co jsem videla testiky v jine diskuzi, ze ty uz testit nemusis
je to jasnacka,
jinak ja delala asi jen 4 testy.. ja jsem teda zatim asi teprve 4tt+5, tak doufam,ze neco pujde videt uz driv, nez v 6. tydnu ![]()
holky potvrzene nepotvrzene, mimi poroste a za chvili budem hledat porodnice ![]()