Leden a ledňátka 2011

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
4.5.10 19:17

ahojda holky, hlasim se z kontroly az ted, no poslali me do nemocnice, tak si tu ted naky ten tyden polezim.. nez mimi vyroste a vyvrati prave mimodelozni.. ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.5.10 19:23

Xreni, tak to je mi líto, že musíš být v nemocnici, ale zase jsi pořádně hlídaná a o mimi i o Tebe je dobře postaráno. Ať to špinění rychle přejde a za pár dní Tě pustí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
4.5.10 19:56

Xreni to je mi líto, že máš problémy držím palečky ať je to co nejdřív v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
4.5.10 20:25

Xreni - taky držím palce, ať je všechno v pořádku :wink:

Vítám všechny příchozí maminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.5.10 20:33

Xreni, tak snad bude všechno v pořádku, držím pěsti..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.5.10 21:59

Ahoj holky,
jsem další ze snažilek 2010 :mavam:
Ještě nemám těhu potvrzené od dr., objednala jsem se až na 21.5., aby bylo už srdíčko. Termím porodu mi podle těhu kalkulaček vychází nějčastěji na 1.1.11 :potlesk: . Dnes jsem podle MS 5+3tt. Doufám, že bude všechno v pořádku, už se nemůžu dočkat, až mimi uvidím.

Držím palečky všem co jsou tady, ať máme co nejdřív :srdce: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
4.5.10 22:10

holky diky moc, nas tu pekne pribyva :-) ja pevne verim,ze to bude dobre, ani si jinou moznost nepripoustim ;-) jen si rikam, ze ja blbec sla na tu kontrolu tak brzo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.5.10 22:21

Xreni,
určitě budete s mimi v pořádku. A je dobře, že jsi šla na kontrolu, teď budeš pod dohledem a kdyby něco hned ti pomůžou. Apoň budeš mít čas na emiminování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
5.5.10 06:54

Xreni, posílám hodně štěstíčka, aby bylo všechno v pořádku. V nemocnici budeš pod kontrolou a uvidíš, že za chvíli to bude všechno v pohodě :wink:

Vítám nové těhulky :mavam:

No na tu teplotu se zeptám dr., stejně k němu zítra jdu. Někde jsem četla, že je to normální někde zase že ne, ale je pravda že všude bylo, že to plod nemůže ohrozit. Tak uvidím…aspoň se šetřím a večer ulehám v šest s teplým čajem a odpočívám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.5.10 07:24

Ahojda všem, ráda bych se tedy k vám přidala.

Když už jsme u těch lednových narozeních, tak jsem také v lednu a malého stroupečka co nosím v bříšku, tak stanovený termín porodu mám na 1.1. :srdce: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 07:32

Ahojky holky :)
xreni tak hodne stesticka ti preju aby vsechno dobre dopadlo, budeme tady na tebe myslet :kytka:
Jak koukam me vychazi termin na 2.1.2011 ale je tu hodne holek co vychazi na 1.1.2011 tak jsem zvedava ktera z nas bude mit prvniho obcanka v roce 2011 :)
Noo jsem zvedava kdy porodim muze to bejt i na Vanoce :)
Holky mate uz nektera potvrzene tehu a srdicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.5.10 07:54

Petule,

já těhu potvrzené mám, ale ne srdíčko, jdu v pondělí na kontrolu a myslím, že už možný by mohlo být něco vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.5.10 07:56

Ahoj Alushko,
já jsem tu už taky :wink: :wink:

Peeetuleee,
naši dr. nám možná termíny ještě upraví, ale mě se tedy 1.1.11 hrozně líbí, doufám, že to tak zůstane. I když rodit třeba na silvestra nebo nový rok - co když budou porodníci taky slavit a budou ehm … indisponovaní? :roll:

Já těhu od dr. potvrzené ještě nemám, dokonce, když jsem byla 8DPO na kontrole s něčím jiným a řekla jí, že mám ducha na TT, tak mi řekla, že to na těhu vůbec nevypadá, že mám děl. sliznici jen 5mm a krevní testy z 9DPO byly také negativní. Ale, mýlili se :twisted: .

Děláte si někdo ještě průběžně TT, než půjdete na kontrolu k dr? Mě to hrozně láká, ale myslím, že je to na druhou stranu zbytečné. Já jdu na KO až 21.5. a vydržet tak dlouho v nejistotě není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
5.5.10 08:01

Tak ja take prave nemam potvrzene tehu, v pondeli jdu na prvni vysetreni a ultrazvuk, bude to 7tt tak snad uz neco uvidi, schvalne me tak pozvala, sestricka rikala ze uz je neco videt v 6tt ale u kazdeho je to take jine, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.5.10 08:07

Jude, ja myslim, co jsem videla testiky v jine diskuzi, ze ty uz testit nemusis :-) je to jasnacka,
jinak ja delala asi jen 4 testy.. ja jsem teda zatim asi teprve 4tt+5, tak doufam,ze neco pujde videt uz driv, nez v 6. tydnu :-)
holky potvrzene nepotvrzene, mimi poroste a za chvili budem hledat porodnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí