Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za pozitivní přesvědčování
, přesně to potřebuju. Taky doufám, že si dělám zbytečné starosti.
S tou náladou, já jsem taky hnusná a protivná, ani se nepoznávám (taková jsem byla milá a srdečná dívka
), okamžitě vylítnu kvůli maličkostem na partnera i na malýho, pak mě to mrzí. A navíc se mi posledních pár dní šíleně motá hlava, celý den, asi mi klesl tlak nebo co.
Mikulko to jsme na tom stejne. Jsem strasne protivna, naladova, kvuli kazde blbosti se pohadame, uz me to nebavi, porad neco. Jeste sem porad sama doma, nudim se takze je to jeste horsi. ![]()
Mikulko, opravdu to neřeš. Někomu se podaří po měsíci a vše je jak má a vy jste čekali tři. To je dost dlouhá doba. Takže se určitě neboj ![]()
Hlava se mi taky motá, teď naštěstí míň…možná tím, že je venku škaredě nebo nevím. Ale je to nízkým tlakem, máme doma tlakoměr a opravdu ho mám dole. Jo a s tou protivností…zrovna jsem se vytočila jen proto, že kolegyně tvrdila že náš veterinář je špatný, že jsou mnohem lepší a přitom doma žádné zvíře nemá. Tak mě to naštvalo, protože je to super člověk a v tom co dělá je dobrý. No blbiny
Ale tak to mám celý den, někdo na mě promluví a já už jsem hnusná, i když jinak jsem taky milá slečna ![]()
Viojak to pozoruji jsme na tom vsichni stejne
ja jsem taky momentalne vytocena, pritel si dneska vzal volno aby byl se mnou, zejtra bude v praci chlastat tak se neuvidime a misto toho aby byl se mnou je v … jeste mu musim napect k tomu nalada na dve veci .. boze hruza ![]()
Mikulko vubec nemej strach, take jsem cetla ze nikdo takovou dobu necekal az na vyjimky (hujeri)
a ze hnedka po sestinedeli supli na to a vetsinu vsem se to hnedka podarilo a 3 mesice je dlouha doba ![]()
Petule - být sama doma celý den, to bych se asi zbláznila, znám to, a vím, jak to leze na mozek. Chcete to pořád nějaké návštěvy, práci, koníčky,…prostě co vymyslíš. Já jsem doma sice se synem, práce v domácnosti sice dost, ale taky se nudím, chybí nějaký zábavný prvek. Dnes ale chceme jít odpoledne do školy podat přihlášku, hodinku si tam malej pohraje, já pokecám s učitelkou, to bude fajn.
Vio, Ty jdeš dneska na kontrolu, že? Už se moc těším, až tady budete jedna podruhé psát (já teda snad taky), že je vidět srdíčko,… To bude ta pravá legrace, zatím to všechny máme vlastně takové nijaké, jakoby ještě nereálné. Nebo mi to tak alespoň příjde, dokud to mimi na mě z UTZ nezamává
.
Jj, Mikulko dneska odpoledne fičím juknou jak se fazolka vyvinula od minulého týdne. Doufám, že všechno bude jak má. Ale na srdíčko si ještě počkám, jsem teprve 5+4, takže musím počkat na další kontrolu. Ale nevadí, hlavně že bude vše jak má být
Ale máš pravdu, dokud na UTZ není vidět aspoň maličky tvar toho, že je to malinkatý človíček tak to tak člověk ještě nevnímá. Prostě je to tečka nebo fazolka. Ale jak už vidíš ručičky, nožičky a srdíčko to musí být nádherné ![]()
holky tak na ultrazvuku uz sla videt nejaky 2mm fazolka, takze tohle bude ok, HCG taky stoupla na 645, tak snad dobry, jeste to spineni a bude klid ![]()
Vio, tak preju, at uz neco vidis, urco uz to pujde, ja jsem dneska 4tt+6 a slo videt ![]()
Xreni - hurá, není to mimoděložní. A to špinění, nemusí vůbec nic znamenat. Opravdu jsem četla v nějaké diskuzi, že ženský špinily první 2 - 3 měsíce nebo třeba s přestávkama po celý těhu, dostaly Ascorutin (jestli se teda dobře pamatuju) a bylo vše OK. Holt třeba citlivěji reaguješ na změnu hormonů. Já jsem taky taková poruchová, jak říká přítel
- špinění při ovulaci, během zahnizďování nebo v době předpokládané menses, špinění po celou dobu kojení (9m - přítel nebyl nadšeny
), po revizi taky 3týdny (většinou to bývá tak týden), menses běžně 10 dní,… se divím, že nejsem chudokrevná
A dle Dr. je to vše v normě, prostě co ženská, to originál.
Ty jo, tak to je paráda Xreni. Tak to gratulace veliká
To se asi fazolka zavrtává pořádně, ale uvidíš že to bude v pohodě a to nejhorší už budete mít za sebou ![]()
Když jsem byla 4+4, tak tam byla pidi tečka a to by se dva hádali jestli to je dutinka nebo ne. Tak dneska doufám, že už tam bude pořádná koule ![]()
Mikulko, ja to mam asi stejne, ja vysadila HA skoro pred 2 roky a ms mela skoro porad-teda spis vetsi spineni, pauza tak 10dni, pak mi doktor v praze zjistil ureaplazmata-ted v unoru, tak jsem to prelecila . pak teda uz jen pred ms 5dni spineni, pak menses 7 dni a pri ovu sem tam krvacenin na par hodin.. uz sem myslela, ze mi hrabne, posledne zas 5dni spineni tak sem cekala ms a nic jen //
tak sem byla rada, ze se zbavim te cervene no a nevypada kurna ![]()
Vio, fazolka urco uz bude vetsi a neco uvidis ![]()
Vio, tak co kontrola? Byla vidět bublina nebo dokonce i mimčo? A jak ty teploty, už je nemáš?
Krásné pateční ránko přeji ![]()
Tak včerejší kontrola dopadla celkem dobře. Bublina je to pořádná, ale mimísek ještě nikde. Příští čtvrtek jdu zase a jestli se drobeček vyvine tak mi už odeberou krev a udělají vše potřebné. Jen s tou teplotou je problém…normální je zvýšená teplota 37,2 - 37,4. Takže podle pana doktora už 37,6 normální není a jestli se to nezlepší přes víkend chce mě nechat doma. V případě nouze už jsem si zjistila vycházky, ale snad už to bude v pořádku
Takže přes víkend mám klidový režim. Jo a dneska mi ráno poprvé bylo blivno, ale rozdýchala jsem to u otevřeného okna ![]()
Ahojky, zdravím po ránu. Jsem tu nová a když štěstí popřeje, tak se nám mimi narodí kolem 10.ledna. Zatím se cítím střídavě oblačně a na ultrazvuk jdeme až 19.5. Včera mi potvrdili těhotenství z krve. Čekali jsme na mimi více jak rok. Už jsem ztrácela naději. Tak teď mám celkem strach, aby bylo vše vpořádku. A jak jste na tom vy? Jaké máte příznaky? Jsem těhotná poprvé a sháním informace a spřízněné duše.
![]()
Moni, vítej mezi náma
O mě máš info hnedka nad sebou. Měla jsem včera další KO. Taky čekám první, takže ti asi moc zkušeností nepovím, máme tady zkušenější maminky. Krom toho, že mi bylo dneska poprvé blivno, tak se mi motá hlava, trápí mě teplota a klasicky bolí prsa a v podbříšku. Ve fotoalbumu máme seznámek tak písni taky info a Renča tě tam připíše
No tak po roce to už je vytoužený droběček, budete si ho aspoň více vážit ![]()
Tak hlásím, že čárka podstatně zesílila a volala jsem k dr. Mám přijít v úterý ráno, prý by už mohlo být něco vidět
Dokonce říkala, ať vezmu malýho, takže na to jsem zvědavá teda
Vítám novou maminku