Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6585
4.5.10 09:31

Tak to ja jsem minuly tyden volala sestricce abych se objednala, vypocitala me ze bych mela bejt v 5tt a rikala ze dr. uz neco vidi 6-7tt ale ze mam radeji prijit 7tt takze jdu v pondeli, uz se nemuzu dockat, snad bude vse v poradku a uz bude slyset i srdicko, moc by me to uklidnilo, ted je to strasna najistota, uz aby byl prvni trimestr pryc a vse bylo v poradku :)
Jinak prsa mam taky o cislo vetsi, pekne nalite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.5.10 09:35

Xreni, já jak jsem byla 4+4 tak mi řekl, že vidí zvětšenou sliznici a pidi tečku, která by mohla být dutinka…ale že to by se dva hádali. Takže mám přijít za týden a už by mělo být něco vidět. Uvidíš, že bude všechno o.k. s tím špiněním :wink:
Ale jsem ráda, že jsem šla tak brzo, protože pidi tečka a zvětšená sliznice nemůže být přece mimoděložní těhu, tak jsem byla klidnější :-)
Jo a holky přemýšlíte některá o dobrovolné nemocenské???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.5.10 09:35

Bobule, v 5+6 už bylo vidět srdíčko? Já myslela, že až tak v 8. týdnu, to jsi mě potěšila. Minule jsem byla u doktora taky hned po vynechání, další kontrolu jsem měla až za měsíc a po tom měsíci mi doktor řekl, že se mimi přestalo vyvíjet zhruba před tím měsícem, ani srdíčko nezačalo tlouct, takže jsem o tom celý měsíc nevědla. Tomu se teď chci vyhnout a jít tam až bude to srdíčko vidět. Tak, tfuj, tfuj, končím s negativními řečmi a na příští týden se taky objednám na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
4.5.10 09:41

Mikulko - většinou bývá vidět až po ukončeném 6. týdnu. I doktor byl předvapený. Možná byla starší…

Nemocenská - doporučuju, pokud nejsou žádné problémy a nemáte žádné rizikové pracoviště, chodit do práce dále. Doma se to strašně vleče.Navíc většinou na vás berou ohledy /tedy asi jak kde/ a člověk se rád tím bříškem pochlubí… Ale mně bylo u malé tak strašně špatně, že nejdříve jsem vybrala dovolenou a nakonec jsem stejně skončila na nemocenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
4.5.10 09:54

:-) ja se nemocenske branim zuby nehty, za mesic chceme jet jeste na dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.5.10 09:59

Já bych šla dobrovolně…nedobrovolně by se mi to moc nelíbilo, ale dobrovolně bych šla hnedka. Jestli bude všechno v pohodě, tak bych chtěla jít od toho 13 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.5.10 13:16

Xreni, byla jsi u toho doktora? Co ti na to špinění řekl. Držím pěsti, aby vše byl OK.

Co se týče nemocenské, tak si myslím, že je lepší chodit do práce (pokud Vám není moc zle a práce je přiměřená), člověk je víc mezi lidma a nepřemýšlí jen o těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.5.10 14:27

Já bych byla strašně šťastná a spokojená byt doma a přitom nemuset, jak jsou komplikace tak je mi jasné, že člověk by raději v té práci byl. Ležet celé dny by mě taky nebavilo, ale mít jen tak nemocenskou a přitom moct dělatr všechno normálně to bych si moc prála :wink: Mám celkem nervy v práci, takže bych byla raději doma, ale člověk nikdy neví jak to všechno nakonec dopadne :-)
Xreni a ty pisni jak jsi dopadla, jsem moc zvědavá a držím palce. Určitě bude vše o.k. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
4.5.10 16:37

Holky, jestli můžu poradit, písněte zprávu do diskuze snažilky 2010 je tam už dost holek co jsou těhulky a všechny lednové 2011, mám tam sestřičku a je nová jako plno jiných tak ať vás najdou.
Mějtě se krásně, opratrujte sebe a miminka, moc všem držím pěstičky ať všechno všem dopadne dobře. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
4.5.10 16:59

Ahoj můžu se k vám přidat? Já jsem právě ta o které vám píše Trixinka moje sestra. Těhotenský test mi vyšel pozitivní minulý týden den po termínu menstruace a dnes jsem byla na první kontrole u doktorky zatím není nic moc vidět jen taková bublinka a za 14 dní jdu znova to už by mělo srdíčko být vidět. Je to moje druhé dítko mám už skoro 15 letého kluka a bylo plánované. Podařilo se hned první měsíc. Termín ještě nevím, ale asi první týden v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
4.5.10 17:53

Ahoj Ijajeki :wink: Vítej mezi náma… :mavam:
Holky myslíte, že teplota 37,6 je ještě stále zvýšená a normální? Mám celkem strach. Celý den mi nic není a vždycky v podvečer to příjde, horkost a pocení. Nemám rýmu, ani kašel…nic. Myslíte že mám zajít k obvoďákovi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.5.10 17:58

Ahoj všem, dnes jsem měla spoustu lítání a shánění, uff, jsem mrtvá.

U mě příznaky zatím nic moc. Snad jen, že se rychleji unavím.

Ijo, vítej mezi námi! :mavam:

Vio, myslím, že do 38°C nic nehrozí. Já ji u prvního dítka měla také, i přes 38,5°C a doktor mi předepsal paralen. Zkus jí srazit tímto, nic jiného moc teď nemůžeš. Aloe raději se ještě poraď s dr.

Jinak obeslala jsem Snažilky 2010, tak snad se těhulky připojí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.5.10 18:07

Ahoj Ijajeki, také Tě vítám. Ví syn o tom, že chcete, reps. že bude mimi? Těší se? Vůbec si nedovedu představit, že jednou z toho malinkýho prďoli, co mám doma, bude taky puberťák. Co s ním budu dělat? 8-o :wink:

Via - to už není úplně málá teplota, ale těhotenství neohrožuje. Vůbec netuším, z čeho bys to mohla mít. Třeba je to nějaký méně obvyklý příznak těhu, fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
4.5.10 18:56

Můžu se přidat?

Ahojky, zdravím vespolek, trošku se představím, jmenuji se Lucka, bude mi 23 a máme doma 22 měsíčního úžasnýho chlapečka, který nám trval půl roku. Teď to vyšlo po dvou měsících, tak jsem skoro až v šoku, ale šíleně šťastná…Měla jsem nepravidelnou MS, poslední jsem měla 15.března, před 8 dny mi proto dr. píchnul Agolutin na vyvolání, ale nic, tak jsem se dnes otestovala a byly tam //…Podle mých propočtů TP vychází na začátek ledna..Ráno si chci udělat další test, jestli bude druhá trošku silnější a pak musím promyslet, kdy zajít na gyndu…Vy ostatní jste už byly? A máte těhu potvrzené?? Co si pamatuju s malým, tak až v 6.tt šlo na UTZ něco vidět a tlukot srdíčka mi potvrdil dokonce až v 8.tt…Tak nechci plašit, ale zas jak už někdo psal, apoň mít vyvrácené mimoděložní je taky fajn…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
4.5.10 18:59

Jo syn to už ví, nadšený moc není, ale to je i tou pubertou myslím, že až maličké bude bude ještě rád, spíš to moc nedává najevo jako správný puberťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí