Poradna duly
Jana Čurdová
Jojo holky to mate pravdu, jsem pred par dny se koukala jestli uz takova diskuze je zalozena, nasla jsem jen prosinec 2010 ale prave jsem si rikala ze je hodne brzy neco zakladat ale nesmime to teda zakriknout kdyz uz jsme tu ![]()
Holky a jak dlouho jste se snazily o mimco? Nam se to povedlo na ctvrty pokus, ani jsem necekala ze se to uz povede takze budeme zimni maminy ![]()
Mate nejake priznaky?
Ahoj
tak i já se opatrně přidávám. Těhu dnes potvrzeno i lékařem. Bohužel ještě malinké /5+2/, tak na srdíčko si musím počkat až na další UTZ, a to je až 26.května. TP vychází na 1.1. 2011
Každopádně mám dnes narozeniny a je to suprovní dáreček ![]()
Všem držím palce ![]()
ach jo, já už zase nevím, jak vložit metřík
ted přesněji, který kód zkopírovat..no, nic, tak snad později
Tak vítám další přírůstky. My se snažili cca 3 měsíce, u prvního dítka to byla náhodička náhoda a teď jsem byla přesvědčena, že když to moc chceme, potrva to min. 1/2 roku. No a ne. Malemu ted bude 11 mesicu, tak bude doma za cca 8 mesicu veselo.
![]()
Povězte něco o sobě…Jsem zvědavá baba! ![]()
Jé bobule, koukám, že máme a znovu budeme mít stejně plu mínus staré dětičky.
![]()
Bobule tak to je krasny darecek a vsecicko nej preju ![]()
Jee tak vidim ze obe budete mit druhe mimco, aspon vite co vas ceka, to me ceka vse poprve .. uz se tesim az to budu mit potvrzene a vse bude v poradku ![]()
Tak jsem se přihlásila a budu se modlit, abych nic nezakřikla tím, že jsem založila tuto diskuzi. ![]()
já čekala lednový 2010 ale nedopadlo to a teď se snažíme dál a doufám, že mě za 10 dnů vyjde pozitivní test a připojím se k vám, jen s lepším koncem. tak ať se vám daří ![]()
Anon - tak to jsme na tom s dítkama stejně. Barča bude mít taky 11 měsíců. A obě se tedy povedly napoprvé
Ještě tomu pořád nějak nemůžu uvěřit ![]()
Peeetulee - no, upřímně, já budu mít už čtvrté ![]()
Goldenko - moc držím palce, ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj,
můžu se k Vám taky přidat? Čekám druhé dítko a TP mi vychází na 5.1. jako Anon. Tohle je už bohužel druhý pokus o sourozence pro našeho 2,5letého syna, poprvé to bohužel nevyšlo (zamlklé těhotenství a revize v lednu) a teď už jsem zase těhotná - na první pokus, to jsem vážně nečekala, ale jsem moc a moc a moc šťastná
a tentokrát už to určitě dopadne dobře.
Jinak tohle je úplně první diskuze, kam přispívám, tak doufám, že nebudu dělat moc chyb, zejména technických, tak mám velké mezery. ![]()
Jee nas pribylo ![]()
my se snazili asi 2 mesice a ted jsem byla docela prekvapena, ze to vyslo tak rychle .. ja teda taky premiera, takze se na mimi uz moc tesime
Ahoj holky, nás tady teda přibylo a určitě nás bude ještě víc ![]()
Bobule, ty už čekáš čtvrté mimi?
Goldence držím palce, aby se k nám přidala ![]()
Jinak nám se povedlo třetí cyklus a upřímně celkem jsem to nečekala. Rodit někdy na přelomu roku se mi tedy moc nechtělo, ale teď jsem tak šťastná, že je mi to už celkem jedno. Hlavně aby byl drobeček zdravý a bude to kozoroh a to je báječné
Ve čtvrtek jdu zase na kontrolu, takže možná bude obrázek jak sliboval pan doktor ![]()
A co příznaky holky, už máte?