Leden a ledňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6585
12.5.10 08:29

No ja to nechapu proc me to dala, je to na ruzne zvraceni a pocit zvraceni treba po operacich, ruznych zakrocich, zavrate a tak .. jsem to ukazovala mamce a ona ma ty same cipky na polohovou zavrat ale take je nezkousela takze nevim ucinky. Me uz to vubec nebavi, jsem myslela jak si to budu uzivat a ono tohle, vzdyt ja ani nikam nemuzu kdyz zvracim, porad jenom lezim :( Fakt bych to nikomu neprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
12.5.10 08:31

Dobré ráno holky. Teda teď mi dali v práci hned po ránu zabrat. Řekla jsem, že v jednu jedu domů. Jsem nějak hotová a unavená. Ale zatím jsem taky ještě nezvracela, i když mi je po ránu trochu hůř, ale zatím se to zvládá, jakmile se najím. :lol:

Petule: no já bych asi nerisovala, pokud na letáčku je napsáno, že to není vhodné pro těhotné. Nebo bych se znovu zeptala doktora.

Boni: buď optimista, bude to určitě dobrý, jen nechává ne sebe čekat… a pak ti to ukáže… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5964
12.5.10 08:48

Peetule - mně taky nezabíralo nic, navíc já nemohla ani nic pít, nechutnala mi voda, cola, džusy, prostě nic. Večer mě už tak bolela navíc hlava, z toho jak jsem toho za den ani moc nepila, byla to hrůza. Ale nejhorší období jsem měla od 7-9 týdne. To mi bylo takto zle 24 hodin denně. Pak to trochu přešlo a drželo mě to ráno a pak večer, ale mohla jsem trochu jíst. S tím pitím mě to bohužel drželo až do 4 měsíce. TAkže jsem nejedla ani žádné vitamíny, nic. Měla jsem pořád strašně kyselo neho hořko v puse, tak jsem většinu dne pořád něco malinkého pojídala. Ale pití jen minimum. Ale o vánocích, jakoby mávnutím kouzelného proutku, najednou klid. Mohla jsem všechno a bylo mi dobře. Taky jsem stihla přibrat nakonec 18 kilo. :roll: :oops: Většinou to ale prý vymizí kolem 12 týdne, kdy výživu plodu už přebírá placenta. Tak Ti přeju,aby Tě to přešlo, co nejdříve.

Vio - myslím, že v Ostavě to bude tutově. Ve Valmezu to ale asi není, protože kamarádku odkázali na Zlín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
12.5.10 09:02

Bobule to ja take ani piti neudrzim, pres den pak uz jo i snim obed ale nejhorsi je to rano a vecer, prvni den kdy jsem zacala zvracet byla nedele a to bylo nepretrzite. Tak me to prave zacalo na prelomu 6-7tt tak me to brzo prejde, dr. rikala ze tak do tech trech mesicu ale ja uz to ted nedavam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
12.5.10 09:14

Děkuji Bobule, to jsem ráda že to dělají i v Ově :palec:
Peti, to zvládneš. Mysli na to, že je miminko v pořádku. Musí to být vysilující. Ale představ si holky které i s tím musí do práce a třeba mají malé dítě a musí se o něho starat. Je to hrůza, ale svět nekončí…ale právě začíná. Tak to ber pozitivně :wink:
Mě přestaly chutnat slazené minerálky, takže piju neochucenou. Mám opět hlad a už je mi trapné jit za paní z bufetu, že chci zase aspoň rohlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
12.5.10 09:24

Dobré ráno povídalky :kytka: Hlásím že dnes jsem opět ok, jeden den je mi dobře, druhý špatně a už se to takhle pěkně střídá týden. Dnes půjdu s kamarádkou na kávu, manžel odjíždí pracovně do Francie, zítra kadeřník no čeká mě báječný víkend, hlavně aby nám svítilo sluníčko 8-)
Peti věřím že ti ty nevolnosti vynahradí miminko hladkým porodem a tím že bude hodňoučké a zdravé :-D
Boni, držím pěsti pro štěstí!!!
Moje kamarádka dnes musela do Ústí na genetiku, vyšly jí pozitivně tripl testy, ale už ví že má holčičku a srdíčko je ok, takže jí držím pěsti aby i to ostatní vyšlo dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
12.5.10 09:31

Je tak ti závidím Amálko…a samozřejmě moc přeju. Mě tyto příjemné chvilky čekají až příští týden. Švagrová bude mít totiž křtiny malé Josefínky a já jdu za kmotru. Tak se moc těším. :kytka:

Určitě to Peti zvládneš. Kamarádka mi radila i po ránu nejprve sníst suchary (be-be sušenky), a pak teprve vstát. Dost ji to pomohlo. Tak se snažím tím teď taky řídit, a zatím to jde.. :palec:

Holky taky se vám začínají dělat akné?

• Citovat
  • Upravit
6585
12.5.10 09:35

Monco me nai ty susenky, piskoty nezabiraji .. jeste nez vstanu tak si je dam, polezim a pak vstavam s tim ze uz letim :poblion: Ted jsem si dala rohlik se sunkou snad to bude dobre!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.5.10 09:42

ahojky vsem, ja si dneska prispala :-)
Peti s tou colou opatrne, obsahuje kofein a ten bys nemela :-)
jinak ja teda porad nic s nevolnosti,ale ono to asi prijde,co :-)
bobule, ja se taky bojim, ze mi budou vychazet blbe ty tripple testy, kdyz je mimi takhle pozadu, chci jit urcite na ty ve 12. :-)
jinak jsem si koupila ty vitaminy femibion, at ma mimi to nejlepsi. doktor me nechal doma az do pristiho ctvrtka, tak uvidime, co potom a jaky bude mimco. spineni je porad.. ale co nadelam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5964
12.5.10 09:47

xreni - pokud si necháš udělat NT screenig v tom 10-12 týdnu, tak tam se opravdu hodně řídí ultrazvukem a většinou pak ta plodovka není nutná. Ale někdy se bohužel musí udělat i ta, ale na to teď vůbec nemysli.

malá bude asi za chvilku vstávat,tak já nakouknu asi zase až večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
12.5.10 09:53

Xreni colu jsem pila asik 3 dny po troskach ale nepomahala me, radeji dzus, ten me dela lip nez bublinky. Dr. me v pondeli svolila kofolu ale uz ji nepiju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
12.5.10 09:54

Tak to už jsem s radama v koncích Petule… :nevim:

Jinak já jsem taky zatím v pohodě Renčo. Taky mi ještě špatně nebylo. Je mi občas těžko a mám takovou kovovou pachuť v puse. Ale zatím jsem běhat na toaletu nemusela. A v jakým jsi ty týdnu Renčo?

Jediné co stále cítím jsou citlivá a občas až bolestivá prsa, a občas mě píchne v podbříšku či bříško zabolí. Jinak bych pořád spala a cítím se celkově unaveně.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5964
12.5.10 10:01

x reni - ta trocha coly určitě neublíží. Myslím, že ani jedno kafe denně tě neohrozí. a pokud je ti tak blbě, tak budeš klidně pít i litr coly, jen když ti bude konečně líp :wink: Že jo, Peetule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.5.10 10:02

moncicak, mela bych byt 5+5,ale podle velikosti plodu to bude o par dni min..takze sama nevim :-) muj jediny priznak je unava, to je fakt poznat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncicak1980
12.5.10 10:11

Tak to jsme na tom stejně Reni, já také spím pomalu na každém kroku a doma si připadán jak lenoch, protože si každou chvilku lehnu.. :roll:

Já jsem podle PM 5+2tt, ale na ultrazvuk jdu až za týden. Tak mám pořád strach, aby se vše vyvíjelo dobře… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex