Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12064
12.8.13 11:19

@sxaxnxdxrxa brrrr, to jsou sny :lol: Na dnešek ani nevím co se mi zdálo, ale převčírem jsem se ve snu živila pečeným králíkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
12.8.13 11:27

@Hejhulka25 ty jo fakt pátou? :lol: jaké máte mezi dětmi rozestupy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
12.8.13 11:32

@iiiveta tak už jsem se objednala do Brna, ale myslela jsem že ve 20tt se to už neplatí, ale prý když mě nepošle doktor tak ano 8o tak se musím domluvit s gynekologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.8.13 13:08
@sxaxnxdxrxa píše:
@iiiveta tak už jsem se objednala do Brna, ale myslela jsem že ve 20tt se to už neplatí, ale prý když mě nepošle doktor tak ano 8o tak se musím domluvit s gynekologem

to je divný, proč tě neposlal doktor? mě vždycky psali žádanku, teda i teď v Praze co jsem, bez toho by tě neměli vzít, ne? :think: no fakt pátou :mrgreen: první s přítelem ;) rozestupy mezi holkama, no takto nejstarší bude 28.9.-7,nejmladší bude 29.9.-2, prostřední je 5.5 a mezi nimi je ještě čtyřletá-oslaví 8.9. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.8.13 13:09
@marvcel píše:
@Hejhulka25 ty čekáš páté mimčo?

ne, mám to jenom v podpisu :lol: :lol: jasně, že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.8.13 13:09
@Monika H. píše:
@sxaxnxdxrxa brrrr, to jsou sny :lol: Na dnešek ani nevím co se mi zdálo, ale převčírem jsem se ve snu živila pečeným králíkem :nevim:

to ještě máte dobré, mě se minule zdálo, že jsem potratila, dokonce to bylo tak živé, že v tom snu jsem cítila ms krev i bolesti jako při ms a neměla už bříško, když jsem se pak probudila, trvalo mi, než mi došlo, že to byl sen :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
12.8.13 13:17

@Hejhulka25 můj gynekolog je prý stará škola nikam nikoho neposílá když to není nutné :) proto jsem nebyla nikde ani u první dcerky ani jsem nevěděla že něco jako screening je, ale u druhého prcka chci jít i kdybych si to sama měla platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.8.13 13:19
@sxaxnxdxrxa píše:
@Hejhulka25 můj gynekolog je prý stará škola nikam nikoho neposílá když to není nutné :) proto jsem nebyla nikde ani u první dcerky ani jsem nevěděla že něco jako screening je, ale u druhého prcka chci jít i kdybych si to sama měla platit

aspoň jsi si ušetřila nervy, protože ono tyhle dva screeningy jsou strašně blbé, ve 12tt ti řekne riziko downa, ale nezaručí zdravé dítě a ve 20tt jdeš na srdíčko a když je mimčo blbě natočené-radím nesedět ale chodit před utz ;) tak tě pošle chodit do schodů nebo napíše-asi vše ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.8.13 13:47

Ahoj holky,

já byla min. týden na odběry, dneska si mám volat na výsledky, volám a oni že moje výsledky tam nemají, mám skusit zítra :/ hrozné.. Jsem v 16+5. Kontrola až 20.8. :( ty čekačky co měsíc jsou strašně dlouhé. Jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
12.8.13 15:22

@Hejhulka25 to bych byla po takových snech teda také celá pryč… Ty screeningy zdravé děti nezaručí, každá laboratoř pracuje s jinými hodnotami, s jinými postupy a v každé laboratoři vychází vychází výsledky jinak. Mám kolem sebe holčiny, kterým bylo doporučené přerušení (chodily na všechna možná vyšetření i na plodovce byly) přerušení nepodstoupily a mají naprosto zdravé děti.

@sxaxnxdxrxa, dr. ti má pouze nabídnout a říct možnosti ne tě posílat - nic podstupovat nemusíš, nic není povinné. Na výběr by ti ale dát měl. No, ale Tvůj dr. by se mi zamlouval :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
12.8.13 15:24

@Hejhulka25 právě, že i bez žádanky by měli vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
12.8.13 15:26

@Monika H. to on právě nenabídne proto se musí zeptat já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
12.8.13 15:27

@martina91 screeningy ber fakt s rezervou. No a 20. máš za chvíli, určitě se dočkáš :kytka: Pokud chceš chodit k dr. častěji, zkus se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
12.8.13 15:31

@sxaxnxdxrxa tak mu řekni, že by jsi chtěla to a to, tyhle vyšetření, jsou, tuším, nadstandardní. Ten utz. kolem 20.týdne je pro mě docela důležitý, podle něj se začnu rozhodovat a jednat ohledně porodu. Na mimi se moc těším, že ho uvidím, akorát vím, že mu utz vlny nedělají dobře, nešla bych tam jen tak, ale mám k tomu trochu důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.8.13 19:42

@Monika H.

Mě dělá ultrazvuk každou návštěvu. Dneska mi i řekla, že to vidí na kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...