Poradna duly
Jana Čurdová
@katja.kuerti me taky ale ja mám soukromé centrum a vybrala jsem si ho pravé proto, ze budu mít utz kazdou poradnu
škodlivosti ultrazvuku nevěřím, protože jsou těhotné, které musí chodit každy den třeba kvůli hematomu a kdyby to bylo tak hrozne, doktoři by to nedelali
Holky, utz je přeci věc každé z vás. Ultrazvuk štěpí atomy, to že je rozšířený názor to, že je utz neškodný, neznamená, že to tak není a že za několik let nebude vše jinak. Dříve také běžně rentgenovali těhotné… Píšu jen své informace, které mám podložené od pa i doktorky i od dr., kterou máme v rodině a další zdravotníky a farmaceuty, kt. mám kolem sebe. Třeba to někomu pomůže, ale nikomu nic necpu, každá si můžeme zvolit co nám nejlépe vyhovuje.
@Monika H. Ultrazvuk štěpí atomy ale v úplne jiných kmitočtech než při běžném utz u doktora, škodlivé je dneska kde co, bohužel někdo nemá možnost si vybírat pokud chce zachránit své dítě… Na rizikovým se mnou ležela holka ve 27tt, která chodila dvakrát denne na kontrolu plodu a průtoky v placente a tuším, ze údajná a spekulativní škodlivost utz ji v tu dobu byla jedno
@marvcel prosím tě proč rodiče,? Bude mi třicet jsem snad dospělá, ne? Kromě toho můj otec je k nenalezeni posledních 25 let… Žiji s přítelem který vzal mé dcery za své, ve svém věku spravuje poměrně náročný business a vydělává dost peněz abychom uživili dalších pět děti a nemám potřebu se nikomu zpovidat a někomu něco vysvětlovat
je to má volba a naše zodpovědnost, přece nejsme sociální skupina žijící z dávek státu, počítajíci dny do výplaty a předpokládám, že ani ty ne ![]()
@Hejhulka25 pokud je to potřeba, tak to je věc jiná, ovšem dále se mi nabízí otázka, proč měla natolik rizikové těhotenstvína zda by to šlo nešlo nešlo řešit jinou cestou, ale to je jedno to sem ani nepatří. Myslím, že Ivča (pokud to tak není, ta se omlouvám, nechce se mi dívat zpět)se ptala a řešila, že jí dr. nikam neposílá a já jí odpověděla dle svého nejlepšího vědomí a informací, které mám.
Naprosto souhlasím s tím, že je člověk dospělý, tak k čemu souhlas rodičů…
@Monika H. píše:
@Hejhulka25 pokud je to potřeba, tak to je věc jiná, ovšem dále se mi nabízí otázka, proč měla natolik rizikové těhotenstvína zda by to šlo nešlo nešlo řešit jinou cestou, ale to je jedno to sem ani nepatří. Myslím, že Ivča (pokud to tak není, ta se omlouvám, nechce se mi dívat zpět)se ptala a řešila, že jí dr. nikam neposílá a já jí odpověděla dle svého nejlepšího vědomí a informací, které mám.
Naprosto souhlasím s tím, že je člověk dospělý, tak k čemu souhlas rodičů…
vím, že se jí v placentě dělala sraženina a lékaři defacto čekali na hodinu, kdy bude muset malý ven, bylo to těžké, já byla ve 38tt už, vůbec jsem jí nezáviděla
jasně, každý má názor, ale ultrazvuk je asi to nejmenší v dnešní době, co ubližuje, když tu máme ropné vrty a jaderné elektrárny…je dokázáno, že plod při utz něco slyší, proto se vrtí, nadruhou stranu jsem zažila u sebe, že se mimčo ani nepohlo, tak evidentně ji to tak neurušilo
a nechápu, co tím marcel myslela, proč rodiče? ![]()
@Hejhulka25 ptala jsem se na rodiče proto, že moje rodiče šíleli, že budu mít 4.mimčo, že to v dnešní době je nenormální a tak. Samozřejmě jsme finančně v pohodě, přece bych neměla mimčo, když bych na to neměla. Teď už se s tím smířili a pochopili, že je to moje věc. Proto jsem se ptala, jestli jsi to tak neměla.
@marvcel píše:
@Hejhulka25 ptala jsem se na rodiče proto, že moje rodiče šíleli, že budu mít 4.mimčo, že to v dnešní době je nenormální a tak. Samozřejmě jsme finančně v pohodě, přece bych neměla mimčo, když bych na to neměla. Teď už se s tím smířili a pochopili, že je to moje věc. Proto jsem se ptala, jestli jsi to tak neměla.
víš já jsem trochu jiný typ člověka, m vždycky řeknu co si myslím a proto mě nemá někdo třeba rád, ale prostě do toho jak žiju a s kým, nikomu nic není, pokud se nechce podílet na finační zodpovědnosti s pěti dětmi
kašli na to, snad jste s manželem oba rozumní, ne? není vám přece 15 a neprasknul kondom ![]()
@Hejhulka25 mě to ze začátku trápilo, ale teď už jsem v pohodě a kondomy nesnáším a nepoužívám
![]()
@Hejhulka25 jak se jmenují holky a jak se bude jmenovat tato?
Tak uz mam za sebou velky utz
malej ma 25 cm a 351g
polovina tehu je za mnou!
@marvcel To teda
akorat me zamrzelo, ze nam neukazal tvaricku
doktorka mi delala i 3D a furt si tam cpal rucicky.Tak snad priste ![]()
@ErikaRIKY píše:
Tak uz mam za sebou velky utzmalej ma 25 cm a 351g
polovina tehu je za mnou!
paráda
to už je kousek
@marvcel mám to v metriku Sofinka
kašli na nejaké řeči a pohledy, my když jdeme tak se normálně nekteri nestydí a zacnou počítat kolik jich je
už me to štve a vždycky říkám ano čtyři a čekáme páté, potřebujete vědet ještě něco? ![]()