Poradna duly
Jana Čurdová
Zatím ne, líbí se mi Elenka, ale už vím o dvou těhulkách kousek od nás (na stejným pískovišti, hahaha), co taky mají v plánu Elenku, pak se mi líbí Lucinka, ale malej si teď našel kamaráda, se kterým chodíme každý den ven a ten má teď 2m sestřičku Lucinku, takže ještě Janička, Zuzanka, Peťulka. Manžel chce Kateřinu nebo Veroniku, lae máme příjmení s „ř“, tak se mi to moc nelíbí, navíc už máme Ondřeje
Ty jsi už myslím psala, že bys chtěla Káťu, nebo se pletu?
@marvcel My chtěli Lukáška nebo Zuzanku a domů jsme si vezli Ondráška (holčička by nakonec byla Barborka), známá rodila minulý týden, tak se těšili na Šimonka, až si z porodnice přivezli Kryštůvka ![]()
@iiiveta jasný,jistý to bude až se narodí, ani si mudr. nebyla vůbec jistá, uvidíme ve 20tt
@iiiveta aha takhle, tak to ne, jak se dohodneme, tak už to měnit nebudeme
@marvcel budeš se objednávat na ten velký utz po 20tt do Prenatalu? Nebo u tvého dr.? Já jdu do Prenatalu 9.9.
@iiiveta do Prenatalu, už mám i žádanku, dělají to i odpoledne?
@marvcel Mně by se třeba Káťa i líbila, je toho tolik variací, ale já měla šéfovou Katku a mám to tak nějak znechucené…
@marvcel JJ, jsou tam i odpo, si tam cinkni, jsou tam myslím do 3…abych ti ale nekecala… objednávala jsem se po netu a tam bylo jestli chci na dopo nebo odpo.
@iiiveta no já jdu zítra ještě ke své mudr. se domluvit, protože mě chce poslat na genetiku, vyšly mi triple dobře, ale vzhledem k věku mi doporučují genetiku, tak se s ní chci domluvit, protože, jestli se jedná o plodovku, tak na ni nepůjdu, říkala mi to sestra jen v telef.,tak se tam zítra stavím osobně a proberu to s mudr. a pak se dubu objednávat na ten 20.tt.A ty ses objednala přes net a oni se ti ozvali co a jak?
Ahoj holky ![]()
gratuluju k pohybům, k holčičkam i chlapečkum.. Já dnes byla u svého DR. a teda nic nevim
naposledy jsem byla 24.7. na screeningu, nedělal mi to muj dr byla jsem jinde. Dneska jsem šla po měsíci na kontrolu a nic jen mě zvažili, změřili tlak, a moč. A to byla celá kontrola
Ultrazvuk nic takže o malym jak se tam pohybuje v bříšku nic nevim..Dělají vám ultrazvuk pokaždé nebo to máte taky tak že někdy odchazite z ordinace za 4minuty…
@martina91 já chodím na kontrolu jednou za měsíc, ale ult. mi dělá pokaždé
@martina91 Neboj, kdyby nebylo mimi vpořádku určitě by tě jen tak nenechali odejít. Mě moje Dr taky nedělá pokaždý UTZ.