Poradna duly
Jana Čurdová
@ErikaRIKY jj, magnézko jsem měla minule taky, od 26tt, tvrdlo mi břicho i 30× denně, limit jakýsi byl do 15ti denně, mohl by se spustit předčasný porod, tak jsem poctivě zobala a malý vydržel v pupíku až do termínu, tak dobrou chuť
Co ty příušnice?
@Monika H. @marvcel holky, já jím ovoce a zeleninu 5× denně, naši mají zahradu, tak jsem zásobená, jahody, borůvky, první jablíčka, okurky, rajčata, dýně, cukety, patizóny, papriky, broskve, meruně a stejně mám málo hemoglobinu, prý mi po tom železe zmizí i ta moje věčná únava, tak poctivě zobu… s tím jídlem a pitím máš pravdu, dávám si ho v noci, když jdu na wc, to mám jistotu, že je to dlouho po večeři a dlouho před snídaní ![]()
@iiiveta tak to zas není tak málo, ale když si budeš jistější, tak ho raděj ber
@marvcel moje dr. je taková docela proti zbytečným práškům a tak, nechce abych třeba brala těhu vitamíny, že to není potřeba, tak když mi dala to železo, tak sem si říkala, že to už asi bude potřeba ![]()
@iiiveta priusnice se uz daly na ustup
otok trosku splasnul, uz to nevypada tak strasidelne
dnesnjsem byla na kontrole a zitra musim ieste na utz slinne zlazy, protoze si lekar mysli, ze tam mam kamen. Tohke slysim po prve…
@ErikaRIKY to já teda také slyším prvně, i když faktem je, že jsem se o příušnice vyloženě do detailu nezajímala, tak ať už jsi ok…
Ivčo, nepíšu ať nebereš, klidně ber, nemyslím to nijak špatně
kdybych vám do toho moc kecala tak mi to písněte, neurazím se ![]()
@Monika H. V poho
Já su zase taková, že si do ničeho moc kecat nedám a páč mám svou hlavu, tak si dělám věci po svým, ale jiný názor mě zajímá, to zase jo
Tak klidně pište, od toho jsme tady, ne?
@ErikaRIKY Teda ty máš „štěstí“, ať ti utz dopadne dobře, ať nemusíš léčit ještě kamínky ![]()
Pokud se trošku umoudří počasí (leje tady), tak jdeme dneska s malým nakupovat věci do školky, nedali nám seznam, myslíte, že stačí bačkůrky, kartáček, pasta a kelímek na to? Napadla mě ještě fixa na textil, abych mohl avěci podepsat, pište, zkušenější maminky
Dííík
@iiiveta my jsme vždycky ještě museli mít pastelky, toaletní papír, ručník a tekuté mýdlo, ale asi co školka, to jiné věci ![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, už máte razítka od doktora, zubaře v průkazce? Nebo kdy je nejlepší tam dojit? Maminky které s tím máte zkušenosti, prosím poraďte..Nebo je to úplně jedno?
děkuji ![]()