Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel já ti ještě nevím, na jednu stranu bych strašně chtěla vidět miminko, jak vypadá, než se narodí, páč moje sestra byla na 3D a miminko bylo úplně stejný, když se narodilo - teda myslím obličej. Na druhou stranu sama říkala, že už se na to dvd od té doby nedívali, jen si založili fotku. Myslíš, že by šlo 3D bez dvd, jenom fotky? To bych asi užila…
@iiiveta to nevím, ale myslím si, že jo, že by ses s nima domluvila, co bys chtěla
Tak uz zacinam 25tt…jeste 15tydnu a budu rodit…:D jinak my cekame chlapecka uz na 10000)))%…mame ho asi 5× potvrzeneho. A jak vam jde tehulkovani?? Me siiilene zacala palit zaha ![]()
Ahoj ani mi neříkejte že zase bude hůř!!! Já do půlky 5. měsíce zvracela, pálela mě žáha a chodila jsem na WC 3× za noc.
Teď je mi fajn a nedovedu si představit že by to zase přišlo ![]()
Jediný co mi přijde že jsem snad nejvíc unavená za celý těhu. Jinak já jsem teď 24+6
Mně se únava taky drží, přes den vydržím, ale kolem 8 večerní už taky pokukuju po posteli
Jinak si připadám báječně, pupík malej, nic mi není, začínám mít ale teď chutě.. třeba dneska na vlašský salát, ale asi do toho nepůjdu, mám strach kupovat hotové saláty, co vy?
@Vejunka1 já zatím 4+, ale ještě mi na tebe schází 3 týdny, to klidně doženu ![]()
@iiiveta Vždyť tam nic nemáš
To máš bříško jako když jsem se před těhu najedla ![]()
@ErikaRIKY
ahojte, tak sa pripájam i ja do diskusie, tak ja som teraz v 23 týždni tak tiež ledňáček. niekde okolo 8 až 14 januára.
Za dva týždne idem na ten glukózový test tak som zvedavá ako to dopadne. My čakáme dievčatko.
@iiiveta
Ja som dnes premýšľala práve nad kompromisom, tiež som obejdnaná na 3d ale my sp riateľom sme úplne nevidiaci, tak by nám video bolo na nič. Tak som sa tak zamýšľala čo s tým. že mi je na jednej strane ľúto, že to videjko malá nebude vidieť, no tak som písala do centra či by mi nemohli urobiť nejakú rozumnú cenu nakoľko z obrazu nič mať nebudeme. Uvidíem.
Kúpila som si Angelsounds a zajtra by mal prísť. Tak si malú vypočujem cez sluchátka, ako jej bije srdiečko, ako sa hýbe a tak. Tak sa teším z toho budem mať viacej než z obrazu, ktorý neuvidím ja.
Holky ahojte, jsem ráda, že se vám daří dobře. Já moc nepíšu, ale čtu jak se máte. Večer jsem vždycky k. o. Také se máme dobře ![]()
@luthy A kdy se vůbec na ten 3d utz chodí? Jste s přítelem nevidomí? Pochopila jsem to dobře? Promiň, že se tak ptám… ten angelsound musí být super, slyšet to malé srdíčko, to by se mi taky moc líbilo. Ale naše princezna už parádně kope, tak o ní víme i tak ![]()
@iiiveta áno sme s priateľom obaja úplne nevidiaci, správne si to pochopila. Ale nemáme strach. Proste keď sa dokážeme postarať o seba, riadiť domácnosť, variť, prať proste všetko čo treba, zvládneme určite i dieťa.
Na 3D ultrazvuk sa chodí tuším až do 28 týždňa potom už je mimi veľké.