Poradna duly
Jana Čurdová
@Adelka87 píše:
Ahooj, ale smutné obdobíčko, potvrdil se mi zánět, mám toho obávaného streptokoka, a v 25 tt jsem otevřená na dva prstyjsem z toho moc smutná, jím antibiozika a strašně se bojím o malinkou. Tak snad bůh dá a vše bude dobré. Doufám, že aspoň vy všichni ledňácci jste v pohodičce. Pápá
@luthy píše:
Drž sa moja, neboooj, to bude dobré, myslím na teba. Malá to určite nevzdá.
Děkuji za podporu mocinky moc.
Snažím se být optimistka. Malinká zatím kopká a je čilá v bříšku, tak snad to tak zůstane aspoň do toho 36 tt, ale to je etě fůra času. Tak pěkné sníčky ![]()
@Adelka87 Jejda, to je mi líto. Moc držím palečky a neboj, určitě to bude dobré. Krásnou dobrou noc ![]()
@permona píše: @Adelka87 Jejda, to je mi líto. Moc držím palečky a neboj, určitě to bude dobré. Krásnou dobrou noc
Děkuji permonko
a jak máte velká bříška? Už máte problém s ohýbáním
a holením
![]()
Ahoj, pridávám se
mám TP 21.1.2014 a taky to nemáme ideální. V 28 týdnu mi doktorka řekla že mužů předčasne porodit a tak mám klidovy rezim. Mám, ale občas bolesti jako při MS a nemam s toho vůbec dobrý pocit. A taky mám problém se ohnout a přijde mi že až tak velké brisko nemam, ale to bude asi tím, že jsem vysoká 180 cm a obvod bříška 110 cm v 30+6 tt. Co vy?
![]()
Ahoj holky, tak se nám to pomalu blíží
Jste nervózní nebo naopak v pohodě?
Na to jak mě kamarádky děsily z porodu
tak se i naopak těším, je to zvláštní pocit.. ![]()
Kdy máš termín? My čekáme klucinu
a jsem hrozně zvedava jak bude vypadat
![]()
Taky už se těším až malého uvidím
Snad všechno bude ok u nás všech ![]()
Taky doufám a věřím že bude ![]()
A co chlapy budou u porodu??
jak se na to dívají?
Ten můj ano
pořád mě straší že to bude natáčet, ale myslím, že bude rád, když to ustojí.. Myslím, že je dobré mít podporu
A jak u Vás?
@Bobule011
priateľ bude pri pôrode, ja ho tam chcem
ale on chce tiež, tak sa na to tešíme obaja.