Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adelka87
21.11.13 20:23

@Bambulcina Ano ano je to cervix score.

• Citovat
  • Upravit
859
21.11.13 20:29
@adelka87 píše:
@Bambulcina Ano ano je to cervix score.

Děkuju, tak to mi snad ještě ani neměřili :nevim: :lol: I když minule mi měřil něco jako délku čípku, protože jsem po konizaci a to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelka87
21.11.13 20:33

@Bambulcina a ty jsi těhulka? a dělali ti konizaci?

• Citovat
  • Upravit
191
21.11.13 20:56

Já jsem taky dostala oblečení, ted řeším látkové plenky a kočárek budu řešit až prosinci i postylku. Pak ty drobnosti do porodnice. Já jsem od začátku tehu naštěstí ničím netrpela..až ted s tim že je hlavička hodne dole. To jsou neduhy. Začínám se těšit až bude na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.11.13 20:58

Co je konizace? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelka87
21.11.13 21:06

@Bobule011 konizace by mělo být něco jako malý operační zákrok, kterým se odstraní nějaká špatná tkáň na čípku, aby se zamezilo třeba rakovině čípku. Teda myslím. Taky se už těším na maličkou. Ale etě je brzýýý. Musíme ještě min. měsíc vydržet. :jazyk: a jaký kočárek chceš?

• Citovat
  • Upravit
191
21.11.13 21:15

To já nechci nic uspěchat, jen se těším. A děkuji za vysvětlení ;) a kočárek 4 kolku, sportak, aby bylo dost místa na nákup. A co ty? Já nemusim mít nový, kdyby někdo prodával ať nabídne ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.11.13 21:21
@adelka87 píše:
@Bambulcina a ty jsi těhulka? a dělali ti konizaci?

Přesně tak, je to odstranění části čípku ve tvaru konusu-kužele, měla jsem předrakovinový nález. Těhulka jsem, ale tu operaci mi prováděli už před 4-mi lety :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelka87
21.11.13 21:25

Já miluji zase velké kočárky trojkombinaci chci určitě. Mám vybrané dva druhy, ale ještě se musím podívat který z nich si pořidíme. Já o nikom nefím kdo by prodával, ale na internetu bude si myslím spoustu bazarku kde budou maminky prodávat např.mimibazar.cz, nebo na aukru. Tady je ten první do kterého jsme se zamilovali http://ajashop.mimishop.cz/…-chrome-2012 a tady je druhý http://www.slune-cz.cz/…roan-marita/ plánujeme dvě děti a tak jsme se rozhodli koupit si nový kočárek, který nám pak zůstane pro další.

• Citovat
  • Upravit
859
21.11.13 21:25

Já mám skoro všechno, jenom pes mi před pár dny rozkousal čepičku :-( Tak musím sehnat jinou a zrovna byla taková krásná za pár kaček. No a už bych si pomalu chtěla zabalit tašku, ale nějak se k tomu nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelka87
21.11.13 21:27

@Bambulcina acháá, já myslela, že ti to dělali teď v těhu. Podívej se do průkazky, tam je kolonka cs a určitě tam máš něco psané, buď 0 nebo nějaké číslo. Je divné, že by ti jej nekontrolovali v poradně.

• Citovat
  • Upravit
859
21.11.13 21:28
@adelka87 píše:
Já miluji zase velké kočárky trojkombinaci chci určitě. Mám vybrané dva druhy, ale ještě se musím podívat který z nich si pořidíme. Já o nikom nefím kdo by prodával, ale na internetu bude si myslím spoustu bazarku kde budou maminky prodávat např.mimibazar.cz, nebo na aukru. Tady je ten první do kterého jsme se zamilovali http://ajashop.mimishop.cz/…-chrome-2012 a tady je druhý http://www.slune-cz.cz/…roan-marita/ plánujeme dvě děti a tak jsme se rozhodli koupit si nový kočárek, který nám pak zůstane pro další.

Oba jsou moc pěkné :-) My máme už koupený tenhle: http://www.kifik.cz/…ucky-limited S červenou konstrukcí. Je moc pěkný a hlavně vysoký, což je pro mě s výškou 183cm asi jedno z nejdůležitějších kritérií :D Už se těším, až ho pořádně projedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
21.11.13 21:30
@adelka87 píše:
@Bambulcina acháá, já myslela, že ti to dělali teď v těhu. Podívej se do průkazky, tam je kolonka cs a určitě tam máš něco psané, buď 0 nebo nějaké číslo. Je divné, že by ti jej nekontrolovali v poradně.

Tak na to koukám, je tam sice na to tabulka, ale ta je úplně, ale úplně prázdná. Asi jiný kraj, jiný mrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelka87
21.11.13 21:36

@Bambulcina Možná ano, myslím, že jsem zrovna o tom dneska četla článek, že někteří lékaři se na to ani nedívají na nějaké Cervix score. A dle různých diskuzí co jsem pročetla, každá těhulka to měla jinak, u jiné to cs bylo opravdu tak jak uvádí tabulky a pak prostě rodila předčasně, a u další zase měla cs 10 což už bys měla rodit a nerodily a přenášely a pak museli porod ještě vyvolat :-) takže tělo je prostě tělíčko a neuděláme nic. Ale pokaždé v poradně se ti tam dovnitř dívá ne? :-) pardon za takový výraz :lol:

• Citovat
  • Upravit
859
21.11.13 21:43
@adelka87 píše:
@Bambulcina Možná ano, myslím, že jsem zrovna o tom dneska četla článek, že někteří lékaři se na to ani nedívají na nějaké Cervix score. A dle různých diskuzí co jsem pročetla, každá těhulka to měla jinak, u jiné to cs bylo opravdu tak jak uvádí tabulky a pak prostě rodila předčasně, a u další zase měla cs 10 což už bys měla rodit a nerodily a přenášely a pak museli porod ještě vyvolat :-) takže tělo je prostě tělíčko a neuděláme nic. Ale pokaždé v poradně se ti tam dovnitř dívá ne? :-) pardon za takový výraz :lol:
:D Výraz je v pohodě :D Jak jinak to taky napsat, že? :think: Ještě se mi tam nedívali, co jsem těhotná. Akorát mi jednou dělala hned na začátku cytologii, ale jinak mi dělají každý měsíc ultrazvuk a teď dvakrát mi měřil ten čípek, ale jinak nic víc. Tak nevím, zda se mám znepokojovat. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí