Poradna duly
Jana Čurdová
@adelka87 píše:
Však každá máme nějaké problémky, teď už jen záleží, jak se s tím popereme, já si nic špatného nenamlouvám a věřím, že příroda a práce lékařů vše udělají tak, aby to prostě bylo v pořádku. Ten streptokok je docela běžný u těhulek, ale spousta gynekologů prý ten stěr neudělá a tak ani maminka neví. A někdy se to miminko nakazí a někdy ne. Každopádně já ihned jakmile mi začnou kontrakce, či odtok plodovky, musím okamžitě jet do nemocnice, aby mi ty antibiotika stihli dát pro jistotu. Někdy se to nestihne, ale to už prostě člověk neovlivní. Ostatní maminky, které streptokoja nemají, mají tu výhodu, že od kontrakcí neprav. můžou být klíďo ještě něk. hodin doma. A až budou pravidelné teprve jet. No a právě i ten streptokok mi způsobuje to, že už mám cs 4. Jinak bych asi byla v pohodě, nevím. Nakonec ještě všechny budeme přenášet
Máš pravdu
mě tento týden naměřila dr. CS 10 proto jsem měla být v nemocnici. Ale věřím že doktoři vědí co dě. lají
Mě dělala ster včera v nemocnici, tak mi řekne doktor příští týden co a jak. A jak to že toto mají tehulky a normálně bys to asi neměla, ne?
@Bobule011 ten streptokok je běžně v těle člověka, ale při tom těhu se prostě někdy sesune buď do por.cest nebo do moč. měchýře, v těhu se ti mění ph v pochvě takže je to tam myslím že kyselejší a tak pro ty bakterie je to příjemnější a daří se jim tam. Normálně bych ho tamasi neměla ale měla třeba jinou bakterii, jiný zánět.
Ahoj holky ![]()
taky jsem měla dnes i všera takový výtok, a trošku mokro v kalhotkách ale jen ráno, pak je to celýv pohodě, tak nevím co to znamená. Kontrolu mám až v úterý tak snad je všechno ok. Pohyby cítím, někdy hodně dole, ale to je takový pohyb jakoby bilo srdce, žádne kopání jen takové zvláštní pohyby.. už abych byla u doktora…hlavně se všechny maminky držte ![]()
@martina91 Tak ty pohyby, co cítíš, to bude nejspíš škytavka
Četla jsem, že je to časté a já to taky mám, někdy i 3× denně ![]()
Ano holky to je škytavka
četla jsem, že když mimískovi chutná plodovka(podle toho co spapáš) tak se hodně naloká plodovky a s toho má škytku. Je to takové jako když byje srdíčko. Mám to taky párkrát za den. Je to roztomilí, tak vím co mu chutná a po čokoládě rajtuje v bříšku ![]()
A ještě, když mu plodovka nechutná tak ji nepije.. A prej zkoumali doktoři, že když jíš pálivé tak se u toho mimískové křeněj, že jim to nechutná. Je to zajímavé..pak ještě že už teď rozpozná světlo denní a umělé přes bříško a kdy se chodí spinkat a kdy se vstává. Mě tedy někdy zbudí i v 6 ráno jak mě kopká. Asi mi říká vstávej a pošli mi něco k snětku ![]()
to mě tedy taky
i v 5 ráno, pak nemůžu usnout, myslím na jídlo, tak si musím jít dát něco malého k snědku a pak jdu zase spát a spíme někdy až do 10
.. tak škytavka, říkáte, to míváme často ![]()
Holky, tak to já mám asi nejhodnější holčičku
Mě snad ještě nikdy nevzbudila
Hm a protože jsem to teď napsala, tak se dneska určitě nevyspím, že jsem to zakřikla.
Nebo počkej až bude na světě
to tě nenechá vyspinkat.. a nás třeba jo.. ![]()
@Bobule011 To teda ne
Ona bude hodná pořád, po mamince
I v pubertě
![]()
Ahojte těhulinky, všechny budeme mít hodná bejbátka
to je jasnačka. Ohledně toho výtoku, měla jsem to taky a to jsem se polulala kapku. To je u nás v našem týdnu normální, mimi tlačí na močák prostě
a škytavku taky mívá miminko hodně často
a nevím jak je to s tím světlem, ale také jsem to slyšela, ale já mám hold noční miminko. V noci se budí a jede, kopajdy, škytajda, když ji zaťukám na břicho odpoví mi a zaťuká taky
a pak v 5 ráno opět budíček a zase jede to svoje
takže mám asi netopýrku ![]()
to jsi hezky napsala.. takže máš malinkou sovu, noční ptace
proto se moc nevyspis. Tak a příští týden si jedu pro kočárek a postylku
mám radost. ![]()
@Bobule011 To věřím, že máš radost a už to budeš skládat? nebo si to necháš u rodičů zatím? Já zatím nevím, kdy postavím postýlku, asi dle toho co mi na kontrolách bude říkat doktor. Postýlku už mám, ale mám ji u rodičů složenou. Mám tady tu postýlku, protože máme byt zařízený do bíla i nábytek apod. tak, ať to ladí
http://www.batoleshop.cz/…a-chrastitko a pro kočárek, nevím kdy sjedeme. Ale taky se už hrozně těším. Už to bude jiné, bude tu s námi krásné voňavé mimuško.