Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
23.11.13 19:48
@adelka87 píše:
Přesně tak, navíc je to tak krásné to vybírat a omacat si to apod. a navíc chlapi pro to nemají moc cit ani vkus. Takže bych si to asi ani neuměla představit, co by koupil, někdy mi stačí to co přinese z obchodu :lol: tak se směju ještě půl dne, že to není vůbec to, co jsem mu říkala, a už vidím jak mi běží pro vložky, které budu potřebovat po porodu, kdo ví co by mi přinesl :-) :lol: a ani ho to nějak nebere, když mu ukazuju, že to je krásné a rozplývám se nad tím a on jen ano je to moc pěkné a pak si přepne kanál na tv :D :lol:

:lol: :mrgreen: přesně tak..je to vůbec nezajímá..a když se mě ptá co chci koupit v obchodě, tak mu to řeknu a hádej co - nepřinese nic.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 20:01

Klasika :lol: zrovna zase kukám na dárky, co bych mohla ještě objednat přes netík. Viděla jsem někde na nějakém portálu 2ks triček se zajdou playboyem přes 100 kč plus něco poštovné, musím to najít a objednat pro od Manžela nejlepší kamarádku a její dcerku. Snažím se vše levně a zároveň udělat radost, ale je to těžké :-) pro mimi už mám snad vše, kromě odsávačku na mat. mléko, ten kočárek, a nějaké maličkosti myslím jako líh na pupík, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 20:07

Holky, koukám, že je to vážně všude stejné s těma chlapama :lol: Ale já věřím, že ten muj by mi přinesl správné vložky :D Vždyť já mu taky dokážu koupit správné pivo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 20:09

@Bambulcina no pokud by ti šel do lékarny tak asi donese správné protože tam jim řekne žena rodila a chce vložky, ale kdyby šel např. do tesca kde je milion druhů tak by ti donesl asi ty normální, ty tenké co nosíme normálně, ale taky je to dobré :-) určo by něco přinesl :-) :lol: a věřím, že by i pobavil nebo by měl nějakou historku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 20:19
@Bambulcina píše:
Holky, koukám, že je to vážně všude stejné s těma chlapama :lol: Ale já věřím, že ten muj by mi přinesl správné vložky :D Vždyť já mu taky dokážu koupit správné pivo :D :D :D

No..ty jemu jo..ale, určitě by ti volal u regálu s vložkama a ptal se tě, které vlastně chceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 20:25

:D Naštěstí už jsem si koupila :D A vidíš to, ani mě nenapadlo, že bych ho poslala rovnou do lékárny, díky za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 20:32

@Bambulcina juju není zač :-) já mám jen jeden balíček, musím si koupit etě jeden :-) nikdy nevíš jak budeš rozervaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 20:36
@adelka87 píše:
@Bambulcina juju není zač :-) já mám jen jeden balíček, musím si koupit etě jeden :-) nikdy nevíš jak budeš rozervaná :lol:

To ani nepiš :roll: nechci si to představovat, jak ošklivé to může být.. jen na hezké věci by jsme měli myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 20:38

@adelka87 Taky mám jen jeden :-D A taky chci koupit ještě další. Vůbec se na to šestinedělí netěšim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 20:42

Nebojte bude to v pohodě. A máte strach z porodu? Já osobně vůbec ne. Tedy zatím :-) nějak jsem přesvědčená, že to bude úplně v klidu a že nebudu mít velké bolesti apod. spíše mám hrůzu z toho abych malou donosila. Ale porodu se nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
23.11.13 20:59

@adelka87 Mám to podobně. Bojím se, abych poznala, že rodím a pak tu péči o toho prcka a kojení, abych to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 21:04
@permona píše:
@adelka87 Mám to podobně. Bojím se, abych poznala, že rodím a pak tu péči o toho prcka a kojení, abych to zvládla.

To máme stejné, ale těším se na vše, na porod a na to ostatní..teď na bolest nemyslím, jen mám obavy abych jak říkáš poznala porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 21:07

@permona To potom zvládneš příroda ti napoví, ale nejhorší bude pláč miminka, protože nevíš co mu je a jak ho utišit. Ale věřím, že v porodnici ti sestřičky vše poradí a vysvětlí, spoléhám na to, a kdyby ne, tak mobilní telefon a volám mamce apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 21:09

Já se nejvíc bojím natržení hráze a šití, ale jinak asi ničeho. Myslím, že to poznáme, že rodíme :D Poznaly to všechny, tak my snad taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 21:12

Jo určo poznáme. Vždy tam bude prostě nějaký náznak. Není možný porod bez jakéhokoli náznaku. To by byl zázrak :-D buď to bude hlen. zátka, plod. voda, kontrakce prostě něco to bude :-) a ženská to vycítí, jsme na to prostě dělané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí